Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowanasytuacja

Czuje, że zbliżamy się do końca......;( a miało być tak pięknie

Polecane posty

Gość zmarnowanasytuacja

Witam, Jestem z facetem od 3 lat, zawsze był dl amnie ideałem pod każdym względem jednak ok kilku miesięcy, ok 2 czuję, że to się sypie najzwycajniej w świecie on się mną nudił. Fakt jest taki, że on lubi - zawsze lubił kobiety - zresztą z wajemnoscią i nie ukrywa tego. Ostatnio tez powiedział mi, że prytyłam i generalnie, ze trochę się zapusciłam, nie uważam żebym się zapuściła jednak ja w przeciwieństwoe do niego pracuje i nie mam czasu leżeć i pachniec mamy po 23 lata, jest mi przykro bo widze ze nmie patrzy na mnie tak jak kiedys, ostatnio okolo 2 tyg temu mial urodziny i kupilam mu bardzo drogi( jak na moja kieszen) prezent - mam wrazenie ze nie docenia tego, chociaz nie to jest najwazniejsze, coraz czesciej "w artach" padaja przykre slowa w moja stronę i nie wiem co robić, rozmowa nie pomaga już wieleee razy próbowałam to jego argument - zarty lub wyolbrzymianie , nie wiem co zrobic nie chce sie rozstac ale tez nie chce tracic czasu na kogos kto nie wiae przyszlosci ze mna...a on tak wlasnie sie zachowuje...

Gość zmarnowanasytuacja
hallo, prosze o wasze zdanie na ten tematat