Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hell p me plx

Mam takie czarne kropki na nosie jak to zwalczyć

Polecane posty

Gość Hell p me plx

Jak to się nazywa, czym zwalczyć

Gość 123wwda2
to wągry. Używaj peelingu do twarzy, plastrów na wągry

Gość niezdecydowanazdecydowanie
to wągry są maseczki na to, plastry, ja mam to ładnych parę lat ale dopiero po zmianie diety są mniej widoczne ale nadal są :(

Gość Hell p me plx
A skąd się biorą te wagry, może przez śmieciowe jedzenie dużo shitu jem może dlatego, choć ostatnio zdrowo się odzwiam i bez zmian..

wągry to, najprościej rzecz ujmując, pory zapchane łojem, a czarne są ponieważ utleniły się tlenem z powietrza. Tak na dobrą sprawę to bardzo trudno się ich pozbyć. oczywiście dieta ma duży wpływ na wydzielanie sebum wiec śmieciowe jedzenie odpada. Możesz też spróbować olejku pichtowego i nafty (w sieci znajdziesz dokładne wskazówki jak się za to zabrać)

Gość czy ja wiemm
A u mnie jest lepiej odkąd używam żeli do mycia twarzy z drobinkami. Nie znikęły, ale nie ma ich tak dużo i nie są takie czarne mcno.

Gość niezyciowa babka piaskowa
dokladnie łuj zapycha pory skóry a czarne sie robi no cóż...z zanieczyszczeń, choćby dlatego ze ocierasz buzia o poduszke,przecierasz buzie zeby odgarnac wlosy i w ten sposob sie brudzisz a ze to luj to na nim to widac i dlatego robi sie czarne. pozbyc sie cholerstwa bardzo ciezko.trzeba robic peelingi maski oczyszczajace ale nie zapomniec po tym o domknieciu porow bo wszystko zaczyna sie od nowa.