Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gugunia

Różnica wykształcenia w zwiazku

Polecane posty

Gość Magdalenka872829
pobędziesz troche w związku to sama dojdziesz do wniosku ćzy jest wam dobrze czy nie, ja wam dobrze życze. moj jest po dobrych studiach, posiada ogolna wiedzę, interesuje się kosmosem, czyta pisma naukowe, napisal wiele artykulow do ksiazek. wszystko to mi bardzo imponuje, czuje sie megadumna. w zyciu darzy mnie szacunkiem, za wszystko dziękuje, nawet za to że poscielone lozko, przy kazdym ugotowanym obiedzie mowi ze bylo pyszne. kiedy czuje sie zle to potrafi z pracy ze 2 razy zadzwonic i z troska w glosie spytac czy mi sie polepszylo. wiem ze dobrze trafilam w zyciu, i naprawde nie sadze zeby czlowiek mniej wyksztalcony potrafil sie tak zachowac. sama sobie wybierasz faceta, jesli pasuje Ci mniej wyksztalcony to ok.

Nooo... to co piszesz, facet jak z bajki :) Mój jest też czuły, troskliwy, nie mam z nim problemów ani nic, ale jakoś właśnie ten temat wykształcenia się ostatnio sam nasunął. Zaczęłam szperać za tym po internecie i nie wygląda to dobrze. W moim związku nie ma problemów, jednakże jesteśmy ze Sb dopiero 13 miesięcy i boję się trochę czy czas czegoś nie pokaże.

Powiedzmy, ze nie wnikam co robi człowieczek tak spamujący (jaki to ma cel? )o.O

Gość OnaSzalonaa
Ja ze swoim jestem już 5 lat. Zaimponowała mi w nim jego dobroć i troska. Martwił się o mnie, troszczył, wszystko co właśnie gotowałam mu bardzo smakowało i zawsze wychwalał pod niebiosa. Nosił na rękach i chciał pomagać we wszystkim. No ale właśnie wadą jest to,że w życiu książki żadnej nie przeczytał, nie zna znaczenia często nawet bardzo prostych słów. Ale to kwestia wychowania jak go mama nie wychowała to ja go wychowam :P

Gość wiadomo,ze malzenswto to nie
tylko seks, wazne i coraz wazniejsze z wiekiem sa- wspolny temat do rozmow, wspolni przyjciele, poglady na wychowanie dziec, podobne srodowisko, jasne,ze sa dziewczyny, ktore same z reka na sercu uznaja,ze ich wyksztalcenie i poziom intelektualny mimo papierów nie przekracza zawodówki.- bo bywa i tak. Wtedy taki zwiazek jest ok. dawniej facet musial zdobywac pozywienie, byc sielniejszy. Czas maczug minal, ppozywienie zdobywa sie na ogol intelektem, nie miesniami. W zwiazku z tym w naturze kobiet jest to,ze szukaja silniejszego=lepiej wyksztalconego

Gość slaweksoft
kto takie glupie porownania zadaje????? :( co ma rzecz wyksztalcenie z porozumiewaniem sie z ludzmi???? inteligencje nie zdobywa sie na uczelni:)

Gość judgementcrematory666
Do piachu! USA IS DEAD! EMINEM IS DEAD!

Gość gość
Wykształcenie zdobywasz dla siebie a nie ,żeby zadowolić innych.W tym kraju mają na tym punkcie bzika.

Gość gość
Jakoś nie wyobrażam sobie żebym mogła związać się z facetem po gimnazjum, zawodowce czy po średnim mając studia wyższe. Dziwię się kobietom w takich związkach które tak siebie nie szanują. Kobieta po studiach i mężczyzna po studiach inaczej to obciach, strasznie ponizajace. Zresztą facet z niższym wykształceniem nie będzie szanował takiej kobiety bo to zwyczajnie głupek jest.

Gość gość
Takich związków nie ma. Zawsze albo kobieta ma gorsze wyksztalcenie, albo facet jest sam.