Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka butelki

butelka Dr Brown - zajebista

Polecane posty

Gość fanka butelki

chcialam tylko rozwiac wątpliwosci przyszłych mam ktore zastanawiaja sie jakie butelki kupic. jak bylam w ciazy sama szukalam opini i wybralam butelki dr Brown. Powiem tak - dopoki ktos mi nie dal ponad dziesieciu butelek Aventu w spadku - nie docenialam co mialam! sprobowalam dac dziecku herbatki w Avencie i tak: poniewaz wlalam goraca wode do butelki i zakrecilam od razu sie zrobila fontanna i troche herbaty polecialo po kuchni (podcisnienie z goraca..). wystudzilam, dalam dziecku i masakra. dopiero teraz zobaczylam co to są bąble powietrza w butelce! zrezygnowalam po paru łykach bo sie balam ze dziecko sie nałyka powietrza.. aha smoczek jest cholernie twardy i nie wiem czyje sutki mialby nasladowac :/ Dr Brown sa po prostu genialne.. jak ktos nie sprobuje nie bedzie wiedział do konca o czym mowie.. trzeba po prostu zobaczyc jak sie ładnie odpowietrza.. z minusow to może to ze jest wieksza niz aventu.. ale chyba nawet lzejsza.. no i sa 2 dodatkowe elementy do mycia ale to zaden problem. ciesze sie ze mam te butelki i tyle..

Gość fanfarysjjsjs
zgadzam sie. dr brown sa swietne.

Też używam tylko dr Browns... próbowałam też Lovi i TT - bez porównania. Minus to niestety cena :(

Gość Softlan***
Zgadzam się. Ja też zaczęłam od aventu ale mały miał mocne kolki. Kolega z pracy polecił mi Dr Brownsa...sa rewelacyjne!

Gość Dalera
szkoda tylko,ze sa szklane.

Gość sisisia
Także polecam dr Browns. Są plastikowe.

Gość Dalera
A tego nie wiedzialam ;-)

Gość no fakt bardzo dobra jest
ale diabelnie ciezko sie myje to odpowietrzenie! to nie jest wygodne rozwiazanie. polecam wyladzie mega cierpliwym lub tym, ktorzy sa zmuszeni siegac po tego rodzaju rozwiazania, bo maja 'zakolkowane' dzieci. na szczescie nie kazde dziecko cierpi na kolki, chroniczne wzdecia czy refluks, dlatego u wiekszosci dzieci z powodzeniem sprawdzaja sie zwykle butelki ze zwykłym odpowietrzeniem w postaci otworu w gwincie lub smoczku - takie nieprzekombinowane i latwe zarowno w eksploatacji, jak i konserwacji.

Gość ijjkbk
ja mam te butelki i nie uwazam, zeby az tak sie ciezko mylo - bez przesady. Po kilku myciach nabiera sie wprawy i zajmuje tyle samo czasu co mycie zwyklych butelek. Poza tym dolaczona jest do nich mala szczoteczka.