Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony zyciem

Trafila mi sie rodzinka nie ma co

Polecane posty

Gość zawiedziony zyciem

Zonka bezrobotna,coreczka nie skonczyla liceum,chodzi pije i imprezuje len patentowany.Syneczke 15 sto letni ktoremu odwidziala sie nauka,pali sobie papieroski.babcia i mamusia to toleruja.Ja musze zapierdalac i utrzymywac nierobow

Gość wredniucha
nie wierzę, że przez tyle lat nie miałeś na nic wpływu

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Jak sobie wychowałeś tak masz

Gość łoj matulu
Żonkę sam sobie wybrałeś, dzieci wychowywaliście wspólnie więc nie wiem dlaczego piszesz, że rodzinka ci się "trafiła"

Gość zawiedziony zyciem
mialem wplywa.Jak ja trzymalem lape na pulsie wszystko bylo ok.nauka szla jak z nut,aambicje byly.Odkad do wychowania zaczela sie wpierdalac zonka i moja mamusia tak sie porobilo.Bo ojciec byl tyranem ktory karal i zwracal uwage.mamusia z babusia glaskaly po glowkach.

Gość Proszę siedzieć na dupie
Do tego zrzędliwy i skapciały tatuś, który wylewa swoje żale na kafeterii...

Gość zawiedziony zyciem
wylewa zale zamiast zapierdalac,potem przyjsc do domu z zakupami,ugotowac,posprzatac,wyprac,wyprasowac.

Gość 859043
SAM SOBIE ŻONĘ WYBRAŁES, NIKT CI NIE KAZAŁ SIĘ ŻENIC. NIE ROZUMIEM O CO TERAZ MASZ PRETENSJE?

Gość zawiedziony zyciem
tylko stanowisko zonki zmienilo sie o 180%

Gość wredniucha
"zawiedziony zyciem wylewa zale zamiast zapie**alac,potem przyjsc do domu z zakupami,ugotowac,posprzatac,wyprac,wyprasowac." a ty byś pewnie chciał sobie jajkami do góry leżeć?

Gość 859043
to wez rozwod, zona i dzieci? to wagonik ktory zawsze mozna odpiac

Gość zawiedziony zyciem
wredniucha,albo Ty jestes nawiedzona,albo ja.

Gość wredniucha
nie wiem - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość zawiedziony zyciem
24.07.2012] 15:10 [zgłoś do usunięcia] 859043 to wez rozwod, zona i dzieci? to wagonik ktory zawsze mozna odpiac Chyba nawet bez rozwodu pojde w dluga.Niech gnija sami,albo sie wezma do roboty.

Gość wredniucha
alimenty cię nie ominą

Gość zawiedziony zyciem
alimenty na corke nieroba sie nie naleza,synus i tak zaraz skonczy edukacje na gimnaozjum,wiec to mniejsze zlo.Tak czy siak zyja za moje i w moim mieszkaniu.

Gość wredniucha
od kiedy się ożeniłeś nic już nie jest tylko twoje

Gość zawiedziony zyciem
wredniucha strasznie jestes pazerna,tak jak moja zonka nadalybyscie sie.Kazdy sad odda mi 50% majatku!Lecz ja mam to w dupie,zostawie im mieszkanie,aby sie tylko uwolnic od gnid.

Gość sir Maniek
Mógł mieć jakiś majątek jeszcze przed ślubem :) Albo intercyzę.

Gość wredniucha
mnie nie chodzi o to,żeby ci cokolwiek zabierać - sąd nie wyrzuci z twojego mieszkania żony z nieletnim synem - nawet po rozwodzie - nie znasz mnie , nie oceniaj

Gość jfidjgo
wlasne dzieci i zone nazywasz gnidami!!! jestes po prostu prostakiem i swinia ktora nie kocha wlasnych dzieic. o wszystko obwiniasz zone, a gdzie ty byles? jak ich wychowales? nie sprawdziles sie jako ojciec ani maz. nie zwalaj winy na zone, bo mogles ja wziac w karby tak samo jak i dzieci a tesciowej powiedziec zeby sie nie wtracala, pewnie byles jednym z tych ojcow co to po pracy rozsaiadaja sie w fotelu i czytaja gazetke....

Gość zawiedziony zyciem
widze po wpisach.Ta wiem ww tym kraju nawet narkomanki lub alkoholiczki sa lepsze od normalnych ojcow.

Gość wredniucha
nie jesteś normalnym ojcem

Gość zawiedziony zyciem
24.07.2012] 15:23 [zgłoś do usunięcia] jfidjgo wlasne dzieci i zone nazywasz gnidami!!! jestes po prostu prostakiem i swinia ktora nie kocha wlasnych dzieic. o wszystko obwiniasz zone, a gdzie ty byles? jak ich wychowales? nie sprawdziles sie jako ojciec ani maz. nie zwalaj winy na zone, bo mogles ja wziac w karby tak samo jak i dzieci a tesciowej powiedziec zeby sie nie wtracala, pewnie byles jednym z tych ojcow co to po pracy rozsaiadaja sie w fotelu i czytaja gazetke.... Wez poczytaj topik od poczatku do konca,a potem sie wypowiadaj prosta kobieto.

Gość sir Maniek
Ja Ci kibicuję! Nie daj się i walcz o własne życie.

Gość zawiedziony zyciem
15:24 [zgłoś do usunięcia] wredniucha nie jesteś normalnym ojcem jasne bo nie toleruje nierobstwa.Pewnie to normalne ze 15 stolatek pali,a 19 stolatka nie skonczyla szkoly.Brawo!

Gość jfidjgo
prosty to ty jestes a po drugie jestem facetem, poczytales od poczatku, nie wiem jak mozna najblizsze osoby nazywac gnidami i zionac nienawiscia, jeszcze zona ok, ale zeby na rodzone dzieci tak pisac? nie sprawdziles sie jako ojciec a teraz obwiniasz wszytskich tylko nie siebie. moze po prostu byles takim pantoflem ze robiles wszystko pod dyktando zony. wychowywanie dzieci to ciezki kawalek chleba, trzeba bylo zone bardziej przycisnac a tesciowej powiedziec zeby sie odp..... jestes zerem, nie sprawdziles sie ani jako maz ani ojciec ani nawet jako czlowiek. zeganm z obrzydzeniem

Gość ksiezna Mikusia
żona i córeczka do pracy synek na odwyk i wszystko wróci do normy :D aczkolwiek być może nie od razu :P

Gość wredniucha
chyba, ze "normalnym" polskim ojcem, który ma wszystko w dupie, bo przecież pracuje i nic więcej nie musi - a potem jest wielce zdziwiony, że dzieci i żona mają go gdzieś - NA SZACUNEK PRACUJE SIĘ CAŁE ŻYCIE

Gość magda8782fd
"jasne bo nie toleruje nierobstwa.Pewnie to normalne ze 15 stolatek pali,a 19 stolatka nie skonczyla szkoly.Brawo!" a czyja to wina że takie są? rodzicow ktorzy je tak wychowali!! gratuluje ojcostwa, tacy ludzie jak ty nie powinni sie rozmanazac