Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieograniczona123098

Aparat na zęby

Polecane posty

mam 19 lat i nie za bardzo proste zęby mamy raczej nigdy nie było stać na aparat. skończyłam szkołe, chodzę do pracy i zafunduje go chyba sobie. czy ktoś jeszcze w tak późnym wieku zakładał aparat? długo trzeba nosic by zęby się wyprostowały?

Gość Michael_PN
przeciez mozna kupic zdejmowany za grosze :)

Gość asia ticzerka
kobieto, weź się nie wygłupiaj... późnym wieku?? Ja zakładałam aparat jak miałam 24 lata... nie zastanawiaj się tylko śmigaj do ortodonty

Gość aparatka21
zakladaj :) tym bardziej, ze ma to posluzyc Twojemu samopoczuciu:) ja mam 21 lat i aparat dokladnie od 4 tygodni i jeszcze jakies 2,5 - 3 lata przede mna :P

Ja też radzę zakładać najszybciej jak się da... Ja mam 25 lat i okazało się że w moim przypadku na aparat już za późno, czego żałuję, więc radzę nie marnować czasu :)

No dobra, ja mam 30 lat, aparat noszę prawie 3 miesiace i juz wszystkie krzywizny sie wyprostowaly. Nie zastanawiaj sie, kobieto, goraco polecam aparat, a zdejmowany to jest jedno wielkie gowno, wyrzucenie pieniedzy tylko.

Gość aparatka21
przynajmniej mam doplyw powietrza podszywie :) Ciebie cos najwyrazniej w mozg ostro uwiera, jesli go masz:(

Dzięki dziewczyny, teraz na pewno sie wybiore :) a jaki koszt aparatu na górną szczenke?

Gość triu
ja mam 24 lata i zeby krzywe jak nie wiem co. nawet sie nie usmiecham zeby nikt nie zobaczyl, przez co wszyscy maja mnie za mruka i nikt nie lubi :( ale jak jedna u nas na studiach zalozyla to byla wysmiewana... juz wole ukrywac te zeby :(

Ja też za bardzo się nie szczerzę bo nie ma co pokazywać, ale chcę to zmienić. znajomi raczej nie bedą się smiać. a zdanie innych mnie nie obchodzi :)

Gość stara2222r
A JA MAM 34 lata i od 4 tygodni aparat!! a widzialam nawet kobiete po 50tce z aparatem, wiec nie martw sie.