Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana dziewczyna :/

Kobietki napiszcie ile przytyłyście w ciąży

Polecane posty

Ja nie jem za dużo staram się jeść 5 mniejszych posiłków w ciągu dnia i piję dużo wody ale n początku miałam parcie na banany i sobie pozwalałam na nie.. A teraz to dopiero 22/23 tydzień a ja już mam 8 kg na plusie.. Napiszcie też na jakim etapie ciąży tyłyście najwięcej.. Pozdrawiam! :* :)

Gość przyszła_mama_21
Ja jestem już na samej mecie i w każdej chwili mogę zacząć rodzić.. Przytyłam przez całą ciążę 19 kg..

Gość ja 24 tydzien i tez
okolo 8 na plusie jak nie wiecej bo 1szy raz zwazyli mnie w 12 tygodniu i od tamtego czasu tyle... tak ze nie jestes sama :)

Gość mamazdzieciaatkieem
ja pod koniec 37 tygodnia mam 15,5 kg na plusie. Najwiecej tylam tak od ok 24 tyg do 34 -35.

Gość laluna88
ja przytylam 22kg. po porodzie "stracilam" od razu 10kg.

Gość nelciaa.
A ja przytylam przez cala ciaze 30 kg. Szczeny wam opadly, co?

Gość 11 kg
:)

Na razie mam 10 kg, jestem w 34 tc. Pewnie ze 2 kg jeszcze dojda. Ale to tylko dlatego, ze jestem na diecie cukrzycowej. Juz widze jakbym wpier... bez tej diety ;) Pewnie z 18 by wtedy bylo jak nic.

Gość moja córka
20 kg

Gość chdhhd
Przez całą ciążę przytyłam 7 kg.

Gość bbbbbbbbbbbbbaaa
17 kg najwięcej w drugim trymestrze i na początku trzeciego

Gość wstyd mi
ja do 20 tyg schudlam 1 kg a potem zaczelam tyc bardzo duzo bo az 27 kg przez reszte masakra,na dzien dzisiejszy zostalo mi 6 kg

To się troszkę pocieszyłam a powiedzcie mi jeszcze czy po 24 tyg tyłyście nadal całe czy wszystko szło w brzuszek?

Gość paplitos
Ja przytyłam 25 kg, zrzuciłam w ciągu roku ale kosztowało mnie to trochę nerwów, zwłaszcza jak patrzyłam na siebie po porodzie, nie ma co ukrywać że czułam się i wyglądałam jak prosiątko... Szwagierka miała problemy z ciśnieniem, organizm zatrzymywał jej dużo wody, i przytyła 30 kg, ale była wcześniej tak szczuplutka że jej finalna waga to było 78 kg, więc nie taka tragedia, zrzuciła momentalnie. Siostra też 25 kg, ale ona ma problem z zrzuceniem i dalej się męczy z nadwagą... Za to widziałam zaraz po porodzie znajomą której został tylko malutki brzuszek, laska szczuplutka aż miło, jak leżałam na patologii ciąży to jednak sporo zgrabnych mimo brzuszka dziewczyn tam było. Przyznam że czułam się zaniedbana.

Gość paplitos
Aha, i cały czas tyłam "cała", wiadomo że brzuszek najbardziej rósł ale jednak jeszcze w 33- 34 tc mieściłam się w jakieś spodnie ciążowe, a na termin miałam jedną parę długich spodni w którą wchodziłam. Więc po ciuchach wnioskuję że ciągle wszędzie po równo. Ramiona jeszcze jakoś się uchowały, na szczęście chociaż tam rozstępów nie mam. Chyba najwięcej przez święta (30- 31 tc), prawie 2 kg w tydzień... O matko, nigdy więcej takiej głupoty. U mnie to było i leżenie (więc nuda) i stres ale po prostu się obżerałam i tyle, no...

Gość nic sie nie martw
30 kg w pierwszej i 26 kg w drugiej ciazy. nie musze dodawac ze wygladalam jak mala betoniarka? zrzucilam wszystko. te twoje 8kg na plusie to jest naprawde niewiele...

Gość Małgosia :)
nie głodź się tak, jedz jak do tej pory, ja w pierwszej i drugiej ciąży jadłam normalnie, w pierwszej przytyłam 13 kg, w drugiej 11,9 kg.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa0
6,5 kg

Gość nic sie nie martw
achaaa najwiecej tylam po 32tyg, normalnie z dnia na dzien coraz wiecej. najmniej przybieralam w 2 trymestrze. zaznaczam ze zdrowo sie odzywialam i nie wcinalam co popadnie...