Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

prezentacja moich projektow. wszelkie prawa zastrzezone.

Polecane posty

Witam, po dlugich I ciezkich pracach w mojej pracowni strojow nowoczesnych, chcialam sie w koncu pokazac swiatu. Zaprezentuje panstwu za chwile stroje, nad ktorymi pracowalam kilka miesiacy. Mozna powiedziec, ze to pierwsze wykonania mojego autorstwa. Marka jaka zalozylam nosi nazwe SoKo. Moim wspolpracownikiem I niemalze wspolzalozycielem jest Jagienka, ktora juz pewnie zdazylismy poznac. Prawa autorskie sa zastrzezone. Za kopiowanie, kserowanie, dublowanie, I sciaganie grozi kara pozbawienia wolnosci do lat pientnastu.

Za dwie I pol godziny panstwo jako piersi ujrzycie cos nad czym pracowalam latami. Przy okazji mam nadzieje, ze znajdzie mnie tutej lowca talentow I moja kariera pojdzie w swiat

Gość manio ciekawski=)
Czekamy w wielkim napięciu i ze zdwojoną uwagą i pomnożoną niecierpliwością. :classic_cool:

Pokaz tez kilka logow mojej firmy, a wy jako znawcy prawdziwej ekskluzywnej odziezy wybierzecie wzor spod jakego chcielibyscie kupac.

Gość dżina bangla
robisz błędy ortograficzne analfabetko a już szczytem jest słowo 'pientnastu'

Wierze w to, ze czekacie. Bo wszystko co robie, robie dla Was. Przy kazdym projekcie podana jest cena. Oczywiscie chetnie moga juz zamawiac dany ciuch. Dodam, ze uszyjemy go na miare dla kazdej z Was. ps. Jeden model moze wystapic tylko w dwoch rozmiarach. Jestesmy firma, ktora ceni swoje klientki. Sprawimy, ze bedziesz czula sie niepowtarzalnie, bo zadna inna locha nie bedzie miala tego co Ty.

O, a wy juz sie czepiacie. I po co to? To tylko litery, ktore poprawnie napisane niczyjego losu nie odmienio. Zas moje projekty moga stac sie droga do sukcesu, do slawy na skale swiatowa. ps. Szukam. Krawcowej z wlasnym materialem.

Gość manio ciekawski=)
drzoana Nie przejmuj się, bo to zawiść przemawia przez ludzi. Wtórny analfabetyzm, jest dzisiaj bardzo nobilitujący i cool!

To take podcinanie skrzydel lepszym. Owszem to I zazdrosc ale nie mozecie mnie skreslac od razu. Pisze tak specjalnie. To znak rospoznawczy mojej formy.

Napisalam ze projekty wrzuce za dwie godzinki niceale. Musze jeszcze kilka dokonczyc,. A jak ktos nie zdazy tutej zobaczyc to albo na blogu, albo na fejsbuku n apewno.

A moze ktos ma jakies propozycje I chcialby, zebym zaprojektowala cos specjalnie dla was? Piszcie smialo poki mam wene I czass.

Gość jesli dla mezczyzn tez to
faceta ok 190 , szeroki w barach ,wąski w biodrach .Umieram z ciekawości hehe !

Mam narazie 9 projektow. Sa w nich sukienki, spodnice, spodnie, bluzki, tuniki. Chcijcie cos, razem zawsze jawniej.

Plcia jest nie wazna. Dla wszystkich. Ok w takim razie juz dla Ciebie projektuje.

Gość tylko nie zolta sodniczke
bo już mam ;)

Gość w stylu , na wszystkie okazje
wstaje rano prosto z łóżka o w takim opakowaniu jestem gotowy do wyjscia .

To akurat wiem, ale powiedz na co masz ochote. Wszystko zrobie, bo potrafie. Jestem wszech stronnie uzdolniona.

Gość fajfu/psisko
zrób loda

Projekt jest w trakcie realizacji. Jagienka go wlasnie robi. Ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc, bo dopiero za godzine nasze dziela ujza swiatlo dzienne.