Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szopka-praczka

nic, trza iść prać dywan...

Polecane posty

Gość szopka-praczka

a tak mi sie nie chce na tym sloncu:O

Gość efefefef
zawieź do pralni :classic_cool:

Gość szopka-praczka
za daleko:Owole juz sama to zrobic niz sie tluc godzine i nastepna godzine wracac:O ehh lipen

Gość szopka-praczka
zatnie mnie za bardzo albo znow pogotowie zabierze:O juz ostatnio jak padlam pijac na sloncu i przyjechali to patrzyli na mnie jak na meliniare,wole wypic jak skoncze:) mam nadzieje ze mnie slonce nie zlapie:P

Gość Teraz są punkty prania dywanów
Kto w dzisiejszych czasach pierze ręcznie samemu dywany? Ja np. mam specjalny przyrząd,włączam do prądu i samo się pierze bez kombinowania również są punkty gdzie za śmieszną kwotę upirą elegancko dywan.

Gość szopka-praczka
mieszkam na wsi, o odkurzaczu piorącym albo pralce mało kto tutaj słyszał :( ubrania pierzemy w strumieniu używając tarki i szarego mydła

Gość Teraz są punkty prania dywanów
Szczerze żal mi ciebie.Myślałem że rozmawiam z osobą poważną tymczasen to półgłowek! Kompa masz słonecznego debilu????!

Gość szopka-praczka
myślenie nie jest twoją mocną stroną :(

Gość szopka-praczka
haha dorobilam sie podszywu:D podszywie wiem co to pralka i strumienia tu nie mamy:Pale fakt faktem jestem na wsi i do najblizszego punktu zajmujacego sie dywanami itp jest godzina drogi samochodem. wyobraz sobie ze bardzo duzo ludzi pierze dywany recznie:) tak czy inaczej juz skonczylam, niestety slonce mnie przylapalo:O

Gość deamon
oczywiście uprzednio porządnie wytrzepany? :D

Gość szopka-praczka
oj zebys wiedzial :Daz pecherze na rekach mi sie porobily od trzepaczki ale kij z tym, czysciutki jest teraz:D

Gość July 2012
Po co Ty go gdzieś targałaś! Trzeba było zrobić tak jak kobitki w Turcji. Mianowicie one po prostu polewają dywan w mieszkaniu, szorują, piorą itp itd, na koniec znowu oblewają wodą i wywieszają na zewnątrz na balkon. To nic, że tym sąsiadom na dole kapie, bo przecież jak ta z góry pierze to Tobie też kapie :D :D :D ...i tak wiszą sobie te dywany w co drugim oknie w wieżowcu czy bloku ;)