Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacola111

Dukan od 23-07-12 - Ponad 20 kilo

Polecane posty

Gość cocacola111

Zaczelam wczoraj a cala diete opisuje na dieta.pl jako cocacola Zapraszam do wspolnego odchudzania... Wiem po sobie, ze bardzo pomaga. Moja historie mozna opisac w 2 zdaniach. Odchudzalam sie cale zycie bez efektu. W koncu schudlam 20 kilo, po czym po troche ponad roku - wszystko wrocilo :( Wiec zaczynam od nowa. Na Dukanie, bo tylko on dziala ..

Gość cera naczynkowa
a możesz podać przykładowy jadłospis?

Gość serek homogenizowany
Gratuluję wyboru:) Pierwszy etap trudny ale do przejścia;) mam za sobą już prawie 10kg:) Trzymam kciuki

Gość cocacola111
Kiedys juz bylam na tej diecie i tylko ona dziala wg mnie. Znam wiele osob osobiscie, ktore na niej schudly... Jak slysze ze znowu ktos schudl, to pytajac na jakiej diecie, od razu wiem, ze pewnie na Dukanie :) Dzis zjadlam lososia wedzonego na zimno, potem na cieplo, serek ziolowy, szynke wolowa, szynke wieprzowa, udka 3 pieczone bez skory. Gotuje wlasnie jajka.

Gość cera naczynkowa
a jakiś sport uprawiasz?

Gość cocacola111
Na Dukanie sie ponoc nie powinno forsowac, a zwlaszcza w pierwszej fazie, ale ja mam karnet na basen i chyba zaczne go w koncu uzywac ;)

Gość szaa
sprobuje - 10 kg do zrzucenia

Gość cocacola111
Z calym szacunkiem, ale poszukuje osob, ktore maja ponad 20 kilo nadwagi. ;)

Gość cocacola111
Czy ktos potrafi to wyjasnic? Dzis mam 5ty dzien pierwszy fazy Dukana. Jadlam same bialka, pilam duzo - 1-3 litrow wody dziennie... Dzis sie zwazylam i waga taka sam jak przed dieta. Czy ktos tez tak mial, lub wie, dlaczego tak moglo byc? :(

Gość ivxvnjh
Ja bym ci wyjasnila ..ale skoro z calym szacunkiem tylko grubasy moga tu byc to ja nie moge napidac bo nie mam az takiej nadeagi tylko mam 5 kg wiec czekaj ax sie ktos taki odezwie i ci napisze nara

Gość podaj jadłospis
z tych pięciu dni uderzeniówki, zobaczymy, czy nie ma błędów ... nie mam nadwagi już, bo dużo zrzuciłam i doświadczenie posiadam. A poprzednio doszłaś do IV fazy???

Gość cocacola111
ivxvnjh - nie musisz byc cyniczna. :) Wyjasniac i doradzac moze kazdy. Natomiast jesli mam sie z kims odchudzac na topiku, to nie widze sensu by robic to z kims kto ma do zgubienia 5-10 kilo... Bo i dieta inaczej wtedy wyglada i inaczej caly proces przebiega... Dlatego wole odchudzac sie z osobami ktore maja duza nadwage, a wrecz otylosc, a nie jedynie pare kilo do zgubienia.

Gość cocacola111
Nie doszlam do 4 fazy, nie doszlam nawet do III. skonczylam na 2giej bo zaczelam sobie zbutnio folgowac. :(

Gość cocacola111
Waga stoi. Zero efektow... Nie poddaje sie i zupelnie mimochodem przyrzadzam sobie wlasnie leczo z piersi kurczaka, cukini, pomidorow, cebuli, marchewki i czosnku :) Faza naprzemienna.

Gość lalalalalalalalllalala
haha

Gość lolitka 6546
super chudniecie brawo oby tak dalej :) :) :) :) :) pozdrawiam