Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skypee ;pp

Czy można używaż normalnych słuchawek od telefonu do komputera . ?

Polecane posty

Gość skypee ;pp

Bo mam słuchawki od Nokii i jak wlozylam gdzieś to wejśćie to mnie nie było słychać na skype.. czy idzie jakos to ustawić żeby bylo mnie słychać ? :)

Gość skypee ;pp
ps - jak dzwonie na telefonie przez słuchawki to normalnie mnie słyszą :)

Gość nanetta
Słuchawki do telefonu maja inne wejscie niz te do komputera :O 🖐️ Te do komputera mozna podlaczyc do MP3 itp.

Gość skypee ;pp
Przed chwilą było mnie słychać :D . Ale cichutno : / . to tez mozna naprawic ? glosnosc ...

Gość gość
Bardzo fajny artykuł: http://negatywhd.pl/dobre-sluchawki-dokanalowe-telefonu/ w którym jest mowa o tym. Ode mnie dodam, że można, ale jest kilka uwag. Pierwsza to taka, że laptop musi wspierać gniazdo takiego typu jak masz w telefonie kiedy masz słuchawki z pilotem (czyli bp. mikrofonem).

Gość zastikkk
Akcesoria tego typu to w sklepie na stronie lispol.com można poszukać. Od nich mam słuchawki do gier i zdecydowanie są lepsze od poprzednich których używałem. Idealnie tłumią hałasy z zewnątrz, można totalnie wejść w świat gry i się nie rozpraszać. Inna sprawa, że jak gram w sieci z ludźmi to też lepiej ich słyszę, lepiej się rozmawia.

Gość arek99
Akcesoria tego typu to w sklepie na stronie http://lispol.com można poszukać. Od nich mam słuchawki do gier i zdecydowanie są lepsze od poprzednich których używałem. Idealnie tłumią hałasy z zewnątrz, można totalnie wejść w świat gry i się nie rozpraszać. Inna sprawa, że jak gram w sieci z ludźmi to też lepiej ich słyszę, lepiej się rozmawia.