Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 4 roku

Związek z synem byłego sponsora.

Polecane posty

Gość studentka 4 roku

Jestem studentką 4 roku filologii angielskiej. Przez 1,5 roku pracowałam dla T., T. jest samotnym biznesmenem po '50. Na czym polega moja praca? T. jest moim sponsorem. Chodzę z nim jako osoba towarzysząca na bankiety, czy biznesowe kolacje, wspólne wyjścia do kina, jakieś spacery i seks. Poza tym że T. mi płaci, to chyba jest między nami przyjaźń. Nie tak dawno, bo dwa miesiące temu poznałam M., M jest synem T. Jest dwa lata starszy ode mnie, naprawdę cudowny facet. Zaczęliśmy się spotykać. Naprawdę zaczęło mi zależeć na M. i chyba się w nim zakochałam. On też świata poza mną nie widzi. T. wie o tym że spotykam się z jego synem, wie o moim uczuciu do niego i akceptuje to wszystko, ba nawet się bardzo cieszy że M. poznał właśnie mnie. Oczywiście mój układ z T. został zakończony, T. pomógł mi znaleźć uczciwą pracę jako sekretarka, nadal się przyjaźnimy. Ale ja nie wiem co robić. Jak mam powiedzieć M. że byłam dziwką jego ojca? Może nie powinnam tego mówić? Okropnie mi źle i mam wyrzuty sumienia z powodu mojej przeszłości.

Gość ana1256z85669a432
Nie mów M... o tym,że byłaś układzie sponsorowanym z jego ojcem-takie zwierzenie zniszczyłoby Twój związek. Czasami niektóre sprawy warto przemilczeć i zachować dla siebie. Ja też mam problem... Spotykałam się z moim sponsorem i było naprawdę cudownie,dopóki on się we mnie nie zakochał. Teraz mamy problem,ponieważ on pragnie założyć ze mną stały związek ,a ja się po prostu nie mogę zdecydować... Nie wiem czy chcę wychodzić za mąż za kogoś,kto wcześniej płacił mi za spędzany czas.

Gość gość
Tak, buduj związek na kłamstwie. To najlepszy fundament.

Gość gość
Czyli dawałaś d**y jednemu facetowi za kasę a teraz chcesz budować związek z jego synem ale bagno

Gość gość
Czas zapłacić za swoje lekko zarobione pieniążki. Własnym szczęściem. Fajne, prawda?

Gość gość
to kiedys wyjdzie i powiem ci ze jak to sie stanie to bedzie prawdziwe p.i.e.r.d.o.l.n.i.e.c.i.e....

Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Prędzej czy później on się dowie o tym, nawet jeżeli Ty jemu nie powiesz ;) Kłamstwo ma to do siebie,że zawsze się wyda ;) Masz wybór- albo szczerze jemu o tym powiedzieć i mieć jakąkolwiek szansę na to że jemu się nie odechce z Tobą być, albo go okłamywać, ale wtedy jak już się wyda będziesz dla niego nic nie znaczącą d****ą ;) Te choice is yours. Let the game begin ;)

Gość gość
i tak się dowie. lepiej wróć do starego zajęcia, przynajmniej ktoś cię będzie posuwał raz na jakiś czas.:D

Gość gość
Nie ma chyba nic gorszego dla mężczyzny jak związać się z kobietą o takiej przeszłości

Gość gość
Gdybyś szanowała i kochała M. to byś go zostawiła, tylko i wyłącznie ze względu na to co zrobiłaś.

Gość gość
Bardziej chyba chodzi o to że nie szanują uczuć, siebie, innych, a potem chcą dostawać złote góry i zrzucają winę na mężczyzn za swoje błędy.

Gość gość
Niestety prostytucja kobiet nie zna granic