Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adsadsa

PayU - Allegro

Polecane posty

Po ilu dniach od wpłaty pieniądze na ogół pojawiają się na koncie Sprzedawcy? Wpłaciłam je 18.07 (środa) a kobieta twierdzi, że dopiero dziś dostała pieniądze.

Gość errewererwwe
To całkiem możliwe, PayU to gówno które należy omijać szerokim łukiem 🖐️

Z lenistwa to wybieram, nie chcę mi się wpisywać tych wszystkich danych :o Mam nauczkę.

To pasuje :o choć z drugiej strony za wszystko zapłaciłam 13,5 zł, mogła nie czekać na PayU :P

Gość triu
ale na allegro mozna tez zaznaczyc przelew poza payu, przekierowuje Cie od razu na Twoje konto i masz juz wypelnione :)

Gość a nie masz na mailu
info od PayU typu: "sprzedający AAA otrzymał Twoją wpłatę" Ja dzisiaj płaciłem i po 1min ten mail, a po 45min gość napisał, ze otrzymał zapłatę i towar został wysłany.

Gość PayU odpowiada
To kwestia 2 minut i gość ma kase na koncie, jesli tylko twój bank odpowie pozytywnie.

Gość gość
hahaha jestem za biedny sie okazuje zeby kupowac na allegro zostaja mi zwykle sklepy i jabole za 6 zl. dobrze byc czasem biednym i chorym psychicznie; potencjalni oszusci nie beda mieli zysku tyle co w pysku jedyne co dostalem to zasilek wesolych swiat bycie biednym ma swoje zalety tez sie wycfanilem zaznaczylem ze kredytow nie biore a umowa ze mna zawarta byla by niewazna symbol choroby 02-p :> Nikt normalny nieda mi kredytu hihi

Gość gość
pytalem czysto teoretycznie to powiedzieli ze mi po prostu nie wolno dac nic na raty wlasnie przez symbol choroby jaki mam hahhaha zasmialem sie powaznie

Gość gość
ida swieta trzeba uwazac co sie podpisuje i jak sie podpisuje pilnowac swoich dokumentow pilnowac przede wszystkim peselu :> co prawda oszustwo to byl by jakis drastyczny przypadek ale pilnujmy dokumentow szczegolnie peselu ;

Gość gość
im mniej osob widzi pesel tym lepiej ; pesel jest newralgiczny w kazdej "cywilnej" umowie