Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaP.

O czym rozmawiać ?

Polecane posty

Gość PannaP.

Wiem że takie tematy są puste i dla 13 latków , ale o czym rozmawiać z chłopakiem ? Zawsze to on wymyśla jakieś tematy rozmów , i aż mi głupio , że ja nigdy nic nie zaproponuję ;x Może opowiecie o czym rozmawiacie na GG , czy nawet w realu z kolegami / koleżankami ? :D

Gość okgok
skoro jestes ograniczona to nic dziwnego

Gość nawalona ziutka
ciągle ssij to nie będziesz musiała gadać:D

Gość mbhv
mam to samo...

Gość nawalona ziutka
wy jesteście pustakami to co się dziwić ,że nie umiecie gęby otworzyć:P

Gość PannaP.
uwierz , że nie jestem pustakiem . Często rozmawiamy nawet na bardzo rozszerzone tematy , typu sytuacja polityczna krajów Azji , no i takie tam . Z tym , że ciężko znaleźć taki tematy , w którym chłopak , którego w sumie niewiele znam , czułby się dobrze , a jednocześnie mnie by nie krępowały .

Gość nawalona ziutka
słuchaj ja tego nie rozumiem:) w dobrym towarzystwie buzia się normalnie nie zamyka więc może daj sobie z nim spokój,zajmij się swoim rozwojem intelektualnym i problem z wiekiem zniknie:)

Dzieciństwo, szkoła, śmieszne sytuacje z życia... Wymyślaj zabawy, pójdźcie gdzieś... Np usiądź naprzeciwko, spójrz mu głęboko w oczy, i powiedz że kto pierwszy mrugnie oczami ten stawia kino ;P

Gość politykę sobie darujemy
ale na wszystkie inne tematy dyskutujemy - historia, w szczególności ta na wyciągnięcie ręki, niemal namacalna bo związana z naszym regionem, żeglarstwo i bojery, turystyka rowerowa, piesza z plecakiem na jednych plecach i dzieckiem na drugich. Literatura, ogrodnictwo, dopieszczanie domu - to również ciekawe tematy naszych rozważań. Ostatnio zajęliśmy się również studiowaniem Biblii... Chcielibyśmy, aby doba miała co najmniej 48 godzin.

Gość Clark_
PannoP chcesz ze mną porozmawiać?

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtrt
Bardzo często spotykam takie panny na czatach jesli juz wchodze na czaty. Tylko zabawiaj chłopie, a w odpowiedzi dostań lakoniczne: haha, hehe, dobre!, hmmm? A gdy już tracę oddech od tego zabawiania i prosze by teraz ona rzuciła tematem, to słyszę: nie mam pomysłu. Nie masz nic do powiedzenia to po co wchodzisz na czat? Dowartosciować się, że facet skacze jak małpa na drucie? Daj tez cos od siebie!

Gość PannaP.
ale ja sama nie lubię , kiedy sie produkuję , a ktoś odpisze tylko ' aha ' , 'heh' itp. Z tym , że dużo rozmawiamy na komunikatorach ,a ogólnie mało ze sobą przebywamy , więc być może dlatego nie mamy tematów , dlatego trzeba mi takich ogólników troszkę :)