Gość ret3524242 Napisano Lipiec 24, 2012 Mam takiego sąsiada który mieszka w bloku i ma dwie podstarzałe siostry. Sam też ma już ze 30-latek. Mieszka sobie z tymi siostrami i non stop szpiegują mnie przez internet. Odnoszę wrażenie że ten ktoś chcę się wepchać do mich włości. Sam mieszka z siostrzyczkami przez co żadna kobieta go nie chcę więc kombinuję jakby się tu... do cudzego wpie**olić. Każda dziewczyna go rzuca zaraz po tym jak się przekona że on mieszka z siostrami. Typ ten przyjmował leki psychotropowe i nawet zachowywał się niestosownie wobec mnie. Mieszka we Wrocku. Ten sąsiad szpieguję mnie przez internet, podczytuję maile - wie kiedy i z kim mam się spotkać. Wie kiedy co i jak(kiedy odchodzę od komputera) tak że dochodzi nawet do takich sytuacji że ten sąsiad wiedząc kiedy wyjdę na klatkę schodową to i on się podczaja i wychodzi żeby mi spojrzeć w oczy tak jakby mu się coś ode mnie należało. Dochodzi nawet do tego że jak ja chcę sobie zjechać na dół windą to gdy winda przyjedzie na górę to - dziwnym trafem - wychodzi z niej mój sąsiad i się na mnie gapi w taki sposób jakby chciał wzbudzić we mnie poczucie winy - a przecież to nie ja ich napłodziłem tylko ich stary i to do niego powinni mieć pretensję. teraz bardzo dużo ludzi śledzi innych przez internet - robią donosy na milicję, mają ruch sieciowy z całej polski i dalej. Tak że mogą czytać twoje maile, rozmowy z komunikatora, wpisy na kafe itp. Ale muszę wam coś jeszcze powiedzieć - to że mnie szpiegują to zauważyłem po zachowaniu pewnego faceta który był u mojego sąsiada. Nie wiem kto to był, jakiś obcy facet. Ja wtedy wychodziłem na klatkę schodową a u mojego sąsiada był ten obcy facet - jak wychodziłem to ten facet się lekko pochylił i się na mnie gapił przez chwile przez uchylone drzwi. Jak się na mnie spoglądał to miał taki szyderczy głupi uśmiech a co więcej on też chyba przyjmował jakieś leki psychotropowe. Zauważyłem że jak się na mnie gapił to mu oczy jakoś tak dziwnie drgały - gałki się trzęsły tak szybciutko. Od razu się połapałem że coś bierze. Ale to właśnie po zachowaniu tego faceta poznałem że sąsiad mnie chyba szpieguję przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach