Gość FajneeJaja Napisano Lipiec 24, 2012 Nic ków ci u mnie od pyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lila_29_sce 0 Napisano Lipiec 24, 2012 A tak pytałam z ciekawości, skąd kto jest, bez powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Lipiec 24, 2012 ktoś tu wymyśla nowe nicki szybciej niż ja posty ... Upokoj się bo nie wyrabiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JajneJaja Napisano Lipiec 24, 2012 Ty to mało bystry Agent jesteś. Po prostu jakaś menda zaczernia mi kolejne nicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JajneeJaja Napisano Lipiec 24, 2012 A ja lubie pomarańcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lila_29_sce 0 Napisano Lipiec 24, 2012 Być może jestem mało zorientowana, ale myślę, że nick można zastrzec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Lipiec 24, 2012 o jakiś ty biedny jajowcu :( akurat ktoś się uparł na twoją osobę i jej jajeczne nicki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DojneJaja Napisano Lipiec 24, 2012 A ja n ie mam życzenia zastrzec - pisałem: lubie pomarańcze A kradzioch niech sie męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lila_29_sce 0 Napisano Lipiec 24, 2012 Oj tam, myślę, że z tym złodziejstwem to lekka przesada, ale widać, że Jaja jest lubi być kreatywny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MikroJaja Napisano Lipiec 24, 2012 ehh ciężkie jest życie na kafe... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UpojneJaja ;) Napisano Lipiec 24, 2012 To spróbuj użyć jakiegoś mojego wcześniejszego nicka. Cały czas piszę pod pomarańczowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UpojoneJaja ;) Napisano Lipiec 24, 2012 Ciężkie - aler jajcarskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ObcięteJaja Napisano Lipiec 24, 2012 nie podszywać się łobuzy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lila_29_sce 0 Napisano Lipiec 24, 2012 Nie będę próbowała... nie mam w tym celu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UpojoneJaja ;) Napisano Lipiec 24, 2012 Ano widzisz - jak to w życiu. Jaja robią furorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Lipiec 24, 2012 Autorko ja zmykam,dobrej nocy życzę, hej! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lila_29_sce 0 Napisano Lipiec 24, 2012 Pytanie tylko - dlaczego jesteś taki jajcarski, aż do bólu ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lila_29_sce 0 Napisano Lipiec 24, 2012 AgentT - dobrej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UmajoneJaja Napisano Lipiec 24, 2012 Uwajaj na jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lila_29_sce 0 Napisano Lipiec 24, 2012 Dobranoc...miło było pogadać...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Lipiec 24, 2012 Mi również :) oby do usłyszenia,hej! PS. A na jajecznego i jego nicki szkoda czasu i uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UjajoneJaja Napisano Lipiec 24, 2012 Sama wiesz że jaja to sens, głębia i caaała filozofia życiowa. W życiu chodzi tylko o jaja... Też ide. Pa p.s. Niech ci sie przyśnią jaja w majonezie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UtajoneJaja Napisano Lipiec 24, 2012 Agent walczy o miejsce w kurniku. A to baran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nick do wynajęcia dla jaja Napisano Lipiec 24, 2012 przynajmniej nie walczy o swój nick :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach