Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrteretreert

On chciał rzucić ją dla mnie...

Polecane posty

Gość rtrteretreert

Sprawa jest dziwna. Poznałam pewnego faceta, już dawno temu. On w związku, ja miałam faceta. Często rozmawialiśmy o pierdołach, nic poza tym. Potem ja rozstałam się ze swoim. Coś między nami iskrzy. Według niego w jego związku nie układa się od dawna (wrócili do siebie po jakimśczasie i podobno jest kilka spraw, które ciężko przeskoczyć). Powiedziałam mu, żeby to między nami nie wpłynęło na jego decyzję. Niedawno powiedział mi, że gdybym tego nie powiedziała już dawno by ją podjął (rozstał by się). W innym wypadku raczej teżtak będzie, ale nie na 100%. Nie chcę byćpowodem czyjegoś rozstania (nawet jeśli to, że im się nie układa jest prawdą). Z drugiej strony mój dobry kolega mówi, że dając mu wolną rękę krzywdzę siebie. Czy dobrze zrobiłam tak mu mówiąc? Czy powinnam przy tym pozostać?

Gość htregw
ja bym postawila ultimatum. szanuj sie

Gość rtrteretreert
Właśnie nie chcę być"tą złą". Ale nie bardzo też wiem co kolega miał na myśli mówiąc o tym, że pozwolenie mu wybrac nie jest dobre dla mnie

Gość germanistka86
No ja bym takiego faceta nie chciała. Widać, że gra na dwa fronty. Miałam kiedyś podobną sytuację. Ile macie lat?

Gość htregw
wiesz,z wlasnego doswiadczenia powiem ci tak: mysl w pierwszej kolejnosci o sobie. ja tez bylam taka dobra, martwilam sie o innych, dawalam wolna reke. i zle na tym wyszlam.moje kolezanki ktore nie maja skrupolow, zeby np odbic meza zyja sobie bardzo dobrze. i to nawet nie z tymi odbitymy, ale innymi.

Gość rtrteretreert
Jesteśmy rówieśnikami, 22

Gość htregw
uwazaj na niego.ale pamietaj tez, ze dobrzy ludzie daja nam szczescie,a niedobrzy doswiadczenie :)

Gość rtrteretreert
Cóż za sentencja ;) Ok, będę pamiętać.

Gość rtrteretreert
Germanistka, i co z tego wyniknęło?

Gość germanistka86
Ja bym na Twoim miejscu dała sobie z tym facetem spokój. Tacy zazwyczaj potrafią ładnie mówić. Gdyby naprawdę coś poczuł do Ciebie to już dawno by z tą dziewczyną nie był. Kiedyś miałam tak, że facet zostawił mnie dla jednej dziewczyny, po pół roku chciał wracać, a ja już nie chciałam. W tym czasie pisał milion smsów do mnie, że jestem tą jedyną itp. Ja go bardzo kochałam, dlatego strasznie to przeżyłam, ale wiem, że w tym okresie mówił też podobne rzeczy jej. Lepiej dobrze to przemyśl....

Gość rtrteretreert
Kurczę... jestem w kropce :O Nawet nie wiem co mu powiedzieć. Że spoko, podejmij sobie decyzję, czy żebyś jednak wziął to pod uwagę. I jedno i drugie chyba żle wygląda Ale mimo wszystko myślę, że chcę spróbować, trudno. Boję się tylko, że przez ludzi wokół będę posądzana o rozbicie związku

Gość rtrteretreert
Bo on teraz twierdzi, że to dlatego, że tak mu powiedziałam tej decyzji nie podjął Eh, nie wiem, nie wiem... nie chciałąm ingerować...

Gość germanistka86
No gdybyś nie była opcją rezerwową to by z nią nie zerwał, więc będziesz o to posądzana.

Gość rtrteretreert
Fakt. Dzięki za odpowiedź. Czemu wszystko jest zawsze takie popieprzone.

Gość rtrteretreert
Co ty tam pierdolisz - jakie byłoby najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji?