Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdemotywowany

Jak słyszę, że kobiety uprawiają seks niespełna miesiącu

Polecane posty

Gość laski chodza do lozka
moglbym miec pecha i sie w takiej zakochac :O

Jeśli są w związku i oboje mają ochotę na seks, to co w tym złego ?? Nie wrzucajmy takich dziewczyn do jednego wora z tymi robiącymi to na każdej dyskotece z innym.

Gość aqxzs
O koorwa seks analny bez zwiazku, olaboga :O a co ? Dupa to jakies sakrum? W cipke rozumie mozna jeszcze przezyc ale anal bez zwiazku to juz czyste kurestwo tak ? :D

" Żadna przyjemność mieć żonę i być jednym z wielu." cóż, a jeśli uprawiają seks po pół roku i mają na koncie 15 facetów, to jest jakaś różnica? jest jakaś różnica między 15, 30, 50 parnerami na koncie? :D mnie śmieszy raczej to, że taka mocno przechodzona panna nagle robi z siebie dziewicę orleańską i każe facetowi czekać rok, bo chce "zbudować coś poważnego", skoro z innymi chodziła do łóżka dużo wcześniej :P

Gość oczywiście że różnica
Autor ma racje. Co to jest miesiąc - nic o czlowieku nie mozna powiedzieć. Kochac go też nie mozna, więc nie chrzańcie że to z miłości. Po prostu z pożądania i tyle.

anal to cos intymnego. kobieta, ktorej zdarzyl sie anal bez zwiazku u mnie odpada tym bardziej. zreszta kobieta ktora w ogole uprawiala anal albo ktora w ogole uprawiala seks bez zwiazku u mnie odpada tez zab-x ma racje

Ja szczerze mowiac nie uwazam sexu na 1 randce za wyczyn godny pochwaly to ale to tylko moje skromne zdanie. Jesli z zalorzenia idzie sie na spotkanie majac tylko sex w glowie to rzeczywiscie nie robi to roznicy ale jesli idzie sie nja kawe lub do kina by kogos poznac to choc te pare spotkan mozna odczekac.

Gość Typowe problemy zakompleksiuch
ów. Zresztą myslenie ile to się chce czekać to domena prawiczków i dziewic. Szczególnie młodych i bez dośwaidczeń ze związkami. Jak 29 lat chce czekać rok to tylko FACE PALM :classic_cool:

a moze po prostu faceci nie chca miec dziewczyn, ktore miala 15 partnerow i anal bez zwiazku? moze taka kobieta im sie kojarzy z panna, dla ktorej seks jest w zyciu najwazniejszy?

Gość ale sami chcą przeruchać
autobus chearliderek :classic_cool:🖐️ prawiczek + dziewica = OK używany + używana = ok (bez względu na liczbę) reszta to pierdolenie i obłuda :P

nie kazdy chce zaliczyc autobus dziewczyn. co do tej liczby to sie nie zgadzam, bo facet po 1 partnerce i kobieta po 15 partnerach to 2 rozne swiaty

Gość ale sami chcą przeruchać
a czemu nie kobieta po 1 i facet po 15? Bo to nie pasuje do twojej prawiczej zrąbanej psychiki? :D

wam kobietom rzadko przeszkadza, ze facet mial duzo partnerek. jak facet jest zaradnym przystojniakiem, to gdzies macie jego przeszlosc

Gość pomarańczlala
Ja bym mogła po mniej niż miesiącu. Za to bardzo rzadko spotykam kogoś, kto mnie pociąga i mi się podoba do tego stopnia, żeby budować związek.

pomarańczlala a potem bedziesz miala 15 partnerow

najgorzej jak kobieta miala wielu partnerow analnych

Gość fchfchch
"jak facet jest zaradnym przystojniakiem, to gdzies macie jego przeszlosc" ja zawsze zwracam na przeszłość uwagę,czułabym się jak piąta woda po kisielu przy facecie dla któego byłabym którąś tam z kolei.. nie uznaje facetów którzy uznają przygodny seks :P bo to przepaść mentalna jak dla mnie. a już w ogóle odpadają szowiniści pierdzielący bzdury o kluczach i zamkach..chociaż wg tej definicji byłabym bardzo dobrym zamkiem to chuj w to wbijam.Bo ja chce dobrego klucza a nie wytrycha :D

Gość do fchfchch
pogodz sie z tym, ze zaradni i atrakcyjni faceci zazwyczaj maja sporo partnerek, wiec albo jakis przecietniak, kiepsko przedzacy finansowo albo atrakcyjny przystojniak, ktory jednak mial sporo kobiet

Gość fchfchch
mój facet nie musi być bogaty,najwazniejsze by mial odpowiedni dla mnie charakter :) zazwyczaj to mam w dupie tych co zazwyczaj bo szukam nieprzęciętnego i niestandardowego gościa.. takiego ktory tak jak ja szuka tej jedynej a nie rozrywki co tydzień z inną