Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mam siły :(

Jak to jest?

Polecane posty

Gość kasjopejka123
Laska popracuj nad własna samoocena - bo na razie to na tym powinnaś sie skupić:( Tak to jest jak facet, mąż staje się dla kobiety całym światem:((( Kocham mojego męża ponad zycie...ale nigdy nie pozwolę mu zniżyć mnie do poziomu kuchqarki czy sprzataczki!! Nie pozwolę po sobie jeździć i wyżywać się!!! zresztą uświadomiłam go o tym jeszcze przed ślubem!! nie zrezygnuję z siebie nawet dla dziecka!!poświęce mu się oczywiście ale nie w 100 %!!!

Gość babsko z prlu
ale mieszasz kobieto...:-/ no faktycznie biedna jestes...maz cie nie chce, w pracy cie nie chca, ty byle jakiej pracy nie chcesz... cały ocean niechcenia:D to moze sie zastanow czego CHCESZ? i na tym sie skup.

No kurcze dajcie jej spokój, taka jest POLSKA.. jełopy bez matury (zdarza się) siedzą w biurze, i musisz ogladac te ich werdne mordy.. a od młodego cżłowieka wymaga się żeby miał 25 lat, bez rodziny, bez dzieci(jak jestes młodą mężatką to nie masz szans na pracę), ze znajomośćią 5 języków, i 20 lat doświadczenia, no i studia wyższe.... TRAGEDIA!!!! Ja sama znam parę przpadków,że w urzedach siedzą jełopy..:/ bez wykształcenia...( i te małpy stare...( ja pracuję w banku- zeby nie było że się ciskam, a pewnie bezrobotna jestem)

w biurach a szczególnie w urzedach wcale kolorowo nie jest. Ci co mają polityczne zaplecze mają i dobre posady i dobrą kase inni muszą na nich tyrać. Co ma powiedziec kobieta z 5 fakultetami i duzym doświadczenie siedzaca w urzedzie za 1900 na rękę?:O a jej duzo młodsza kolezanka żona posła ma 3 razy taką pensje i studia skonczone zaocznie?:O znam takich przypadków na pęczki. na dodatek jak coś wyjdzie źle bo ktoś podjął decyzję polityczną a nie logiczną to ten co nie ma układów [tzw poza strefą] dostaje karę :O chyba praca w sklepie lepsza:O

"No wyzsze wykształcenie może i masz , ale marnej jakości Twoje błędy: z tamtąd odrazu pomazyc znalesc wstanie nademna karza w flirtowaniu. TROCHE WIECEJ POKORY!!! NIESTETY NIE JESTES 8 CUDEM SWIATA - NIE POTRAFISZ NAWET PORZADNIE PISAC W NECIE!!!! nie potrafie zgadza sie, wale błedy ortograficzne có rowniez zostalo mi wielokrotnie prze meza wypomniane robie błdy głownie dlatego ze szyko staram sie napisac to co w danej chwili mysle i czuje i nie skupiam sie na literowkach badz błedach ortograicznych...dla mojego byłego jestem nikim i błedem ortograficznym który powinien pracowac w sklepie poniewaz na prace w biurze nie zasługuje zwłaszcza u niego w ffirmie bo musiał by na mnie patrzec i bym mu tylko tam przeszkadzała "z innej manki - Ty masz chyba problem z mężem albomałzenstwem a nie z praca - bo gdyby maz cie kochał to by szanował bez wzgledu na to jaka prace wykonujesz." szanowal mnie na tyle by mi poublizac i powiedziec 'ogarnij sie" i dac do zrozumienia ze jestem nikim dla niego i jego znajomych z pracy "Pewnie ma dosc twojego jojczenia, niezadowolenia i uzalania sie nad sobą albo wypominania mu,że on ama lepiej - NIKT takich osob nie lubi" wiem ... ja nie lubie marudzacych ... mój maz skoleji nie lubi mnie a zdarzył mi ostatnio dac do zrozumienie ze jestem nikim dla niego i pewnie jest to niestety prawda " I ciekawa jestem dlaczego pracujac w sklepach nie zostałas gdzies dłuzej i np. awansowałaś chocby na kierowniczke działu?" bo zazwyczaj był juz kierownik w danej firmie i zazwyczaj dostawałam od takie kierownika epitety jaka to ja jestem natomiast zero wzmianki na temat tego co zle robie... "tu akurat znajomosci swoja droga , ale np. do Lidla przyjmują czasem osoby o tak marnym wykształceniu i proste ( nie obrazam nikogo, stwierdzam tylko fakt ) że z marszu można się na kierownicze stanowisko załapać jesli sie chociazby kompa umie obsługiwac, nie mowiac o jezykach czy wykształceniu wyzszym." super.. juz biedne do lidla na kierownika

"to moze sie zastanow czego CHCESZ?" czytałas??? wogole czy ty czytałas/łes co ja napisałam??

"On w przeciwieństwie do ciebie ożenił się z pracą, bo gdyby ożenił sie z tobą to być może nie byłby BYŁY" oj prawda prawda ozenił sie ze swoja praca i cała rzesza bab tam pracujacych ktore jedyne co potrafia powiedziec "ogarnij sie" badz wiele wiele wiele innych dziwactw

wiecie co ciesze sie ze za chwile bedzie juz tak naprawde moim bylym mezem teraz to narazie jest tylko ustnie, za pewien czas bedzie formalnie i tak naprawde zaczynam sie juz cieszyc z tego powodu poniewaz jego debilowate teksty jak "ogarnij sie" doprowadzały mnie do szalenstwa

Gość nie czytałam całego wątku
autorko, miałam ten sam problem po studiach ukończone kursy dla sekretarek, komputerowy, księgowy a nikt mnie nie chciał zatrudnić w biurze bo nie miałam doświadczenia, dopiero gdy podłapałam pierwszą pracę jako sekretarka, potem już nikt nie patrzył krzywo że nie mam doświadczenia w pray w biurze każdy chce osobę z doświadczeniem, ale nikt nie chce tego doświadczenia dać

Czy wy naprawdę nie rozumiecie, że to nie wykształcenie i nie doświadczenie w takim czy innym zawodzie decyduje o tym co będziesz robił i ile zarabiał?! Musicie opanować NAUKĘ SPRZEDAŻY!!! Żeby dobrze w życiu się urządzić, trzeba umieć się sprzedać. W pozytywnym oczywiście tego słowa znaczeniu.

Gość dsdsfdffgf
ja pierdziele szmata z wyższym wykształceniem a pisze "z tamtąd". pisze się stamtą kretynko, kto ci dał dyplom? i ty się tumanie dziwisz, żę pracy nie masz? ręcę opadają

Gość dsdsfdffgf
ja doszlam do "z tamtąd", dalej mi się czytać nie chcialo, ale faktycznie tych byków jest więcej. tuman po szkole wyższej, robiący byki jak głab po zawodówce, jęczy na forum, że nie ma pracy hahahaha nie mogę

Gość idiotki dosłownie..
popierwsze j aakurat nie znam słowa "stamtą " -> ŻAL!! Głupie pindy jak ktoś nie używa polskich liter to jest debilem??? no halo... wogóle temat nie dotyczy tego czemu autorka robi błędy... PARANOJA na tym kaffe siedzą tylko bezmóżgie lafiryndy które wielce pouczają jak ktoś ma pisać....:/ Autorko nie przejmuj się.. literówki każdemu zdarzyć sie mogą... nawet nie wiem co Ci poradzić.. mąż -> kompletne dno i ja bym juz dawno go w tyłek kopnęła... a praca -. zobaczysz prędzej czy później znajdziesz tą wymarzoną... głowa do góry!!! Pozdrawiam serdecznie!

Gość dalfOlkaTolka
"ja pierdziele szmata z wyższym wykształceniem a pisze "z tamtąd". pisze się stamtą kretynko, kto ci dał dyplom? i ty się tumanie dziwisz, żę pracy nie masz? ręcę opadają" haha! dla niektórych studia, to tylko humanistyczne istnieją?! :D Mam kolegę, wybitnego specjalistę po robotyce, zatrudniony w pewnej bardzo znanej amerykańskiej korporacji, wyciąga taką kasę, że każdy z was mógłby tylko pomarzyć, a jak maila dostanę od niego, to nieraz można się załamać, jakie byki wali. Tylko co z tego? Żaden z was, humanistów nie byłby w stanie go zastąpić. Naprawdę trzeba być mało rozgarniętym, żeby poziomem ortografii mierzyć wykształcenie człowieka...

Ja bym rzekł, nie wykształcenie tylko wartość człowieka. Bo poziom dochodu zależy tylko i wyłącznie z wartości osoby. Jak jest pożyteczny dla społeczeństwa to i zarabia dobrze. Ale jak potrafi jedynie piwsko chlać na ławce albo narzekać na forum, to i dochody ma odpowiednie!

Gość powiedział co wiedział
Pewnie jakiś prywaciorz, co wystarczy, że na człowieka spojrzy i już wie, czy wyciśnie 20 zł/h czy 50, a zapłaci 6 zł/h z umową gdzie na 20 punktów 15 dotyczy kar finansowych, a 5 jest o zwoleniu z pracy.

Pewnie jakiś prywaciorz, co wystarczy, że na człowieka spojrzy i już wie, czy wyciśnie 20 zł/h czy 50, a zapłaci 6 zł/h z umową gdzie na 20 punktów 15 dotyczy kar finansowych, a 5 jest o zwoleniu z pracy.

"ja pierdziele szmata z wyższym wykształceniem a pisze "z tamtąd". pisze się stamtą kretynko, kto ci dał dyplom? i ty się tumanie dziwisz, żę pracy nie masz? ręcę opadają" to je podnies , zamknij ryja i przestan ludziom ublizac

Nie przejmuj się, mózgi im wyprał ten kapitalizm, by Cię za darmo 'sprzedali' i na Ciebie donieśli, bo tacy ludzie teraz są, do niczego innego poza maszynką do mięsa (rzecz jasna jako wkład) się nie nadają. Banda baranów.