Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowy mus

chce byc piekna

Polecane posty

ja schudłam prawie 20 kg i czuje sie o niebo lepiej ;) polecam skakanke i brzuszki i bieganie, dużo zielonej herbaty i wody, koktajle warzywne dostarczaja wielu witamin i sa smaczne wbrew pozorom i zero smazonego,ciężkich panierek ,słodyczy ,a na pewno się uda

osiagniesz, osiagniesz ;-) mi to dużo czasu zajeło, bo po pierwsze nie była to żadna dieta tylko ograniczenie i rozsadne jedzenie, a po drugie miałam przerwę od marca do maja, gdzie 2 kilo mi wróciło... 10 kg spokojnie można zdrowo zrzucić 2,5-3 miesiace warunek jest jeden trzeba chcieć ;-)

ale pierwsze kg szybko Ci poleciały gratuluje. przede wszystkim wytrwalosci i cierpliwosci no i silnej woli. pierwszy moj cel to 6 z przodu. a potem juz bedzie lzej i moze latwiej. jestem zla ze tak sie zaopuscilam dokladnie rok temu wazylam 64kg. a teraz 10 kg wiecej

hehe, w styczniu kg mi szybko poleciały bo jeden facet okazał sie dupkiem ;-) duuuużo stresu....potem luty, marzec, kwiecień, maj nie były dietetyczne, ale nie grzeszyłam jakoś wielce wiec wróciło ok 1,5 kg...w maju stwierdziłam, że choć raz bede taka jak chce i postanowiłam dobić do wagi w której bede drobna ;-) jeszcze z 5-6 kg i bedzie świetnie, ale ze spokojem;-) wygladam już jak człowiek teraz pomalutku sobie zrzucę reszte, dam sobie na to nawet ze 3 miesiace ;-)

zawod milosny to dobra dieta, niestety u mnie taki zawod odbil sie dodatkowymi kg bo zajadalam smutki czekolady batoniki ale wlasnie z powodu tego faceta teraz chce schudnac zeby zrobic mu troche na zlosc

hehe, mój akurat sie wyniósł wiec mnie nie zobaczy;-) ale bedziemy piękniejsze dla następnego, a co ;-) a forum bardzo motywuje;-) ja nabyłam kilogramow w pracy zawsze ważyłam cos w granicach 64-67 przy168 cm, zdarzało sie że mniej, ale nawet przy 67 nie wygladałam jakoś mega grubo, nosiłam rozmiary 38 góra, 40 dół, ale kiedys dobiłam do 73 kg bo od takie wagi zaczełam, to już nawet ramiona miałam nabite ;-) no i trafiłam tu i tak zaczełam chudnać, a kiedy złamał mi serce chudniecie nabrało szybkości i postanowiłam to wykorzystać ;-)

ja niestety, pocieszenia szukalam w jedzeniu zwlascza w slodyczach, ale koniec z tym, Ostatnio duzo znajomych schudlo wiec dlaczego nie ja a taki topik bardzo motywuje

musze cwiczyc, biegac rower i basen koniecznie ale basen jak juz schudne conajmniej 6-7 kg bo taka sie nie pokaze na basenie

Gość juuuuuujuuuuu
polecam rower;-) ja codziennie na stacjonarnym ok. 40 minut ale musiałabym zmienić ćwiczenia na cos siłowego...uda wymagaja chyba pracy z obciążeniem

Witaj ammarie-- GRATULUJE :) i skladam poklon:) No ,dziewczyny ja tez tak mam malinowy musie ze stres zajadam;/ tez przytylam bardzo duzo po rozstaniu z facetem,przestalo mi zalezec by dobrze wygladac,jakas glupia bylam;D na miesnie ud poleceam kupic obciazniki(ciezarki) takie chociaz 0,5kg na poczatek i jakies wymachy z nimi itp U mnie dzis wyszlo jak wyszlo,obiadu nie bylo ,zamiast niego byly kanapki;/ ale ogolnie ladnie mi poszlo pierwsze kroki poczynione,przebieglam 1km jak na poczatek,ale od jutra zaczynam jakies cwiczenia typu przysiady itd dobranoc:*

Gość juuuuujuuuuuu
hej, hej ja już po śniadaniu, czyli kanapce z ciemnego chleba zważyłam sie dziś 62, 3 kg to chyba dzięki czerwonej herbacie sie ruszyło, mogę Wam polecić ;-) chudego ;-)

na prawde czerwona herbata pomaga? witajcie dziewczyny. Konsultantko mamy widze podobne problemy Ale byle do przodu.

hej dziewczyny ;) ja na jakiejś specjalnej diecie nie byłam wprowadziłam sobie ograniczenia. Nie jadłam smażonego, białego pieczywa, zero słodzonych napojów jakichkolwiek, warzywa owoce i pieczone lub grillowane mięso jak coś . Posiłki o stałych porach, pół godz przed jedzeniem szklanka ciepłej wody lub herbaty i dużo ruchu obojętnie jakiego, spacery skakanka basen świetnie pomaga. Pikantne przyprawy pobudzaja trawienie więc jak ktos lubi dodawać często. Wspomagałam sie tabletkami bio-garden chrom z ananasem które pęcznieją w żołądku zabijając uczucie głodu ( na poczatek bardzo mi pomogły) ,ale po zużyciu 1 op. już się niczym nie wspomagałam . teraz najgorzej utrzymać wagę, zaczęłam jeść troszkę słodyczy i jem nie regularnie i dziś mówię koniec szkoda żeby taki efekt poszedł na marne

Czesc Dziewczyny:) tak,czerewona herbata bardzo wspomaga odchudzanie ,a poza odchudzaniem pozwala utrzymac wage. Tylko trzeba wypijac tak 3-5 szklanki. Tez wlasnie pije,taka sama ja Ty juuujuuu(chodzi o smak) ,z pu-erh. Staram sie pic po kazdym posilku,. Jestem z siebie dumna:) postanowilam ze bede wstawala chociaz o tej 9 i udalo sie:) zjadlam pol serka i poszlam na kije(tak bede nazywala nordic walking) z kolezanka,chodzilysmy ok 1h ,powiedzmy 50min. Bylam tak wykonczona,ale czuje sie swietnie. Konkretne sniadanie to grahamka z wedlina i pomidorem+czerw.herbata

ammarie smoja kolezanka wlasnie brala tez jakies tab z ananasem i mowila ze naprawde nie chcialo jej sie jesc. a wy stosujecie jakies suplementy? Znajoma polecila mi kiedys linee,kupilam ale oczywiscie nie bralam systematycznie,jeden dzien tak,potem nie. Zostalo mi kilka sztuk,wykorzystam je choc to bez sensu,bo nic juz nie pomoga. Ale podobno tez sa skuteczne,po tej serii trzeba wybrac linee detox. Ale osobiscie uwazam ze lepiej sie odchudzanc bez zadneych tabsow.

dziewczyny powielmy sukces ammarie jak polecacie to kupie sobie ta czerwona herbate. a co do tabl. bralam kiedys cos z ananasem ale nie czulam zadnych efektów

dzis sie wazyłam waga 51.8 dzis dużo ruchu zreszta jak zawsze przy mojej córce się nabiagałam ;) sałatka z brokułem , jajka na Twardo , actimel i wafle ryzowe i ot cały jadłospis no coz ale w takie upały nie chce się jeśc i dobrze . Jutro lece po sukienke na wesele ;) cieszę się bo wchodzę w rozm xs i s więc tym bardziej duma mnie rozpiera i dodaje motywacji by trzymać się zdrowych nawyków. Tez pale papierosy i boje sie rzucic bo zaczne wcinać (juz próbowałam i wiem czym to sie moze skonczyc ) hehe ale cóż może spróbuje jeszcze raz

widzisz malinowy musie, pierwszy drobny sukces ;-) gratki! mnie waga dziś zawiodła i nie wiem, czy za dużo zjadłam czy to przez wczorajsze piwko, ale pokazałam wiecej niż wczoraj ;/ ale walczymy ;-) chudego!

melduje sie:) nie moglam sie odezwac;/ u mnie ok,jestem z siebie zadowolona. Juz nawet slysze pochwaly ze schudlam:) chodze codziennie na te kije ,znajoma schudla przez 4 miesiace 20kg chodzac srednio 5km i trzymajac sie diety, co mnie jeszcze bardziej motywuje do tego chodzenia:) do jutra;*

hejjj ! melduje się ;) dzis waga 51.3 na sniadanie jabłko z kawaą i pogryzam teraz wafle ryżowe. Nie kupiłam sukienki bo nie mogłam znaleźć rozmiaru ehh albo za smutne . Ja dzis na basen porządnie się wymęczyc. wyjmę jeszcze hula hop bo to przyjemne ćwiczonko. Dziewczyny gratuluję sukcesów. Małymi kroczkami aż cel się osiągnie ;)