Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala frania1234567890

co mam zrobić ?

Polecane posty

majac z chłopakiem po 18 lat, nagralismy jak sie kochamy krótkie rozmazane ale jest mielismy frajde dopoki mojemu chlopakowi koledzy nie wzieli tel niby do potrzymania gdy cwiczyl na wf i rozesłali moj chlopak pokasował wszytsko z ich telefonów, pozniej cisza az do teraz minely 4 lata myslalam ze juz koniec bo przeciez nikt tego nie ma. nagle slysze od kolezanki ze jej chlopak byl ze swoim kolegom i ten zostawił telefon i widziała ten filmik a raczej fragment bo jej wyrwał telefon co zrobic ? mam zamiar wysłac swojego chlopaka zeby z nim porozmawiał ale jaka pewnosc ze to jedyna osoba majaca ten filmik ? mozna sprawdzic historię wysyłania ? czy cos w tym stylu jestem załamana, mam wrazenie ze wszytscy to maja nie mogę normalnie funkcjonować wstyd mi.

Gość Michael_PN
a co na tym filmie widac konkretnie?

konkretnie to nie moje ciało ale twarz wiadac znaczy nasze twarze bo na poczatku sie cieszymy do obiektywu pozniej tylko kawałek tyłka i koniec... ale mimo wszytsko wiem ze to jest zle co zrobilismy ale kto by pomyslał ze tyle w ludziach złego... najpierw pzresłac sobie na etlefony mimo tego ze skasowane jakos to odzyskac pozniej trzymac przez 4 lata i nie wierzę ze takie cos sie bedzie za mna ciągneło przez całe zycie, jestem dalej z tym chłopakiem ale mam dosc

chciałabym wyjechac ale jednak wiem ze mam tu rodzinę czuję sie paskudnie bo ja taka nei jestem jestem od 6 lat z jednym chłopakiem i to była taka głupota, moi rodzice nie zasługują na taki wstyd, wchodzę do sklepu mam wrazenie ze wszytscy wiedza...

proszę o pomoc czuję ze moje zycie nie ma sensu

up