Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mało mądra głowa

rolety

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy już tu ktoś wspominał o Roletexie - firma ma swoją siedzibę w Krakowie. Jak dla mnie to właśnie oni mają najlepsze rolety - pod względem jakości i estetyki oczywiście. Przetestowałam już wiele firm...i bywało różnie.

Gość gość
Zdecydowanie nie polecam!! Najpierw umówiłem się na mierzenie okien na 15:30. W dzień pomiaru dzwoni mi pani czy nie może być o godz 13. Powiedziałem, że nie, bo wtedy jest tylko żona, a ja jestem w pracy. Przed 14 dzwoni mi żona, że pan jest u nas... Ale pomyślałem, że to jest fachowiec i sobie poradzi... Nic bardziej mylnego.... Za kilka dni mam telefon, że rolety są gotowe i mogą przyjechać do mnie między 10 a 11.30. Mnie w tych godzinach nie mogło być, ale niestety uwierzyłem, że "specjaliści" z rol-system wiedzą co robią, więc się zgodziłem na montaż tylko pod obecność mojej żony. A więc wyszło tak: żebym mógł sobie odsłonić albo zasłonić roletę muszę odsuwać meble. Na mój telefon, że rolety są źle zamontowane, dostałem odpowiedź, że mogę zapłacić 80zł i panowie mi przełożą rolety tak jak powinny być!! Zdecydowanie nie polecam!!!!! Do tego na swoim profilu na fb kasują wszystkie negatywne opinie

Gość gość
Co do rol-system to sie zgadzam z przedmówcą - nie polecam! Jakiś czas temu chciałem kupić rolety, ale jak większość polaków pracuję i nie mogę w godzinach popołudniowych. A jakaś babka z ich siedziby tylko takie godziny miała mi do zaproponowania. Zadzwoniłem do krakżala i dostosowali się do mnie! Chyba o to chodzi. To mi powinno pasować, a nie że oni zrobią mi łaskę i przyjadą. Krakżal - tak; rol-system - nie !

Gość J0DIE
taa

Gość gość
Nie zgadzam się z przedmówcami. Mam rolety już od 7 lat z firmy ROL-SYSTEM, działają świetnie do tej pory. Za cenę z Krakżalu mogę rolety wymienić 2 razy w ROL-SYSTEM jeśli mi się znudzą - taka jest prawda, wiec trzeba łapać klienta "w locie" żeby się czasem nie rozmyślił :) Poleciłem ROL-SYSTEM dużej ilości znajomych oraz rodzinie! Negatywną opinie łatwo napisać, zwłaszcza nieprawdziwą! Więc apeluję do wszystkich - piszcie tez dobre informacje nie tylko te czasami wyssane z palca! Sam prowadzę działalność i wiem, że konkurencja zrobi wszystko żeby porządne firmy z rynku usunąć...

Gość gość
Tak czytam i myślę, że niektórzy na tym forum urwali się z choinki chyba.... jak można zarzucać firmie że źle zamontowała rolety na oknie, tylko dlatego bo ten musi meble odsuwać żeby nimi sterować;) hahaha przecież z tej firmy mebli chyba nie ustawiali pod oknem.... ;) tylko ktoś ma taki nieudolny zamysł dekoratorski a potem pretensje nie wiadomo o co:) ŻENADA ...

Gość karo123456
ROLL SYSTEM odradzam bardzo mocno!! Materiały najgorszej jakości, a liczą jakby co najmniej ze złota były, osprzęt rolet kruchy, a wykonanie i montaż pozostawia wiele do życzenia! Montowane rok temu i nadają się do...w sumie do niczego się nie nadają, a normalnie je użytkuje. Chyba wole byle badziewie z Castoramy juz sobie kupić niż znów pieniądze przez nich wyrzucić. A swoją drogą ciekawe są te pochlebne komentarze, czyżby na pewno pisane przez klienta? Żenada kompletna

Gość gość
Potwierdzam najlepsze rolety w firmie Akces Sosnowiec! www.rolety.sosnowiec.pl

Gość Gość od Rolet
Co do odsuwania mebli to montażyści powinni zrobić tak aby było dobrze dla klienta. Jeśli widzieli że są meble to powinni coś z tym zrobić. Aby nie było takich sytuacji możecie sprawdzić http://roletydladomu.pl/ a zobaczycie, że zrobią wam to tak że będziecie zadowoleni :)

Gość gość
Ja kupowałam ostatnio dwie rolety do okien balkonowych zapłaciłam 75 zł z przesyłką... na allegro. Oczywiście mocowania nie są pierwszorzędnej jakości, ale lepsze można dokupić w każdym markecie budowlanym za 10 zł. Ja po prostu przykleiłam rolety na dobrej taśmie dwustronnej i jest spoko.

Gość gość
Na allegro są rolety Roletexu to nie mogłaś od nich kupić?

Gość gość
ten wątek to dyskusje między firmami, zenada

Gość madzia2345
Też tak myślę! aż kipi od zawiści

Gość kazik1975
Przyganiał kocioł garnkowi...

Gość gość
do mnie rolety jakos nie przemawiaja. No chyba ze sa jeszcze dodatkowo firanki. Bo same rolety to sprawiaja wrazenie takich pustych okien... Ja jednal jestem tradycjonalistka i wole u siebie miec firany http://tajemniczewnetrze.pl/3-firany raze z zaslonami

Gość gość
rolsystem już nie usuwa negatywnych opini na fb, oni usunęli konto, chyba nie nadążają usuwać opini niezadowolonych klientów :)

Gość gość
ja mam takie zewnętrzne, zamawiałam w styleline, świetna sprawa, w ogóle nie przepuszczają światła.

Ostatnio z żoną robiliśmy mały remont i przeszukiwaliśmy różne sklepy internetowe z roletami. W końcu zdecydowaliśmy się na rolety z Rolety donatex. W miare niskie ceny. Możesz sprawdzić www.rolety.donatex.pl

Gość betty32
Ja mam rolety materialowe, najlepsze moim zdaniem. Ładnie się kompppnuja i są bardzo estetyczne. Można tez fajne kolory wybrac i w sumie dbrac do karzych okien :) Zobaczcie jak tu to fajnie wyglada :)

Gość gość
Ja od lat mam rzymskie z Roletexu. Jeśli będę wymieniać na nowe, to też u nich kupię.

Cześć ! Ja kupiłam rolety w firmie Rol dekor. Mają dużo fajnych wzorów. Ja mam zielone :) W ogóle sprawdźcie sobie taką stronę : www.rabatybudowlane.pl Tam macie specjalne kupony na zniżki na rolety, ja z tej strony skorzystałam i jak płaciłam za rolety to miałam rabat 220 złotych, także się opłaca.

Gość gość
My mamy wolnowiszące typu dzien-noc z Sobimexu. Żadne firanki nam nie są potrzebne, rolety nie przepuszczają słońca, w mieszkaniu od razu jest chłodniej.

Gość gość
Ja nie mam jako takiego porównania czy rozeznania na rynku. Koleżanka poleciła nam rolety Roletex i je kupiliśmy. Mamy je od lat i wszystko jest ok.

Gość Daniel1986
Jeżeli szukasz sklepu internetowego gdzie jest sprzedawany towar naprawdę wysokiej jakości w super cenie to tylko www.dkhome.pl Mają wszystko co jest potrzebne do dekoracji okien oprócz rolet też i karnisze firany zasłony plisy

Gość gość
Ja zamiast rolet wolę firany. Uważam, że to jest lepsze rozwiązanie. W mieszkaniu od razu jest przytulniej, cieplej. Firany najczęściej kupuję tu http://sklep.alpa.pl/

Gość gość
roletki, żaluzje, moskitiery w atrakcyjnych cenach mają na stronie www.maxrolety.pl

Gość gość
Mam pytanie które rolety sa lepsze w kasecie czy bez obudowy. jakie sa zalety które sa praktyczniejsze które się nie psuja. podobają mi się te http://slaskie-rolety.pl/7-rolety-w-kasecie ale cena znacznie wyższa niż tych bez kaset czekam na podpowiedzi.:)

Gość gość
a czy możecie mi powiedzieć coś więcej na temat rolet zewnętrznych? Bardzo mnie one ciekawią i widziałam że na styleline można takie znaleźć i bardzo mnie ciekawi jak się sprawdzają w praktyce. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować