Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mało mądra głowa

rolety

Polecane posty

Gość gość
A doradzicie może jakąś krakowską firmę,w której można zamówić okna i od razu zewnętrzne rolety?

Gość gość
Mogę polecić firmę Artroll, wyszukaj sobie w necie, firma z Bielska ale dojeżdżają do klientów także z Katowic.

Gość Erykowy55
www.rollsystem.pl zadzwoń na pewno doradzą.

Gość gość
Z Krakowa mogę polecić firmę Roletex. Mają naprawdę świetny asortyment. Wiele modeli rolet do wyboru.

Gość gość
Ja mam na żyłce, ale żaluzje wewnętrzne z firmy http://fenti.pl i mogę powiedzieć że w zupełności wystarczające jeśli chodzi o zaciemnienie pokoju.

Gość gość
Ja mam rolety z rolsystem ale nie jestem zadowolona. Kilka razy zgłoszona była reklamacja i niestety pani w biurze mnie zignorowała. Obsługa tez nie jest rewelacyjna pani w biurze sama nie wiedziała co jest do czego. Sam montaż ok ale jakość nie idzie w parze z wygórowana cena

Gość gość
Bardzo duży wybór żaluzji i rolet mają w sklepie online na stronie roletysklep.com.pl. To co mi się tutaj podoba to kwestia obsługi i przejrzystość strony. Mają dużo dobrze zrobionych zdjęć produktów, także łatwiej stwierdzić jak dany model wygląda itp. Poza tym, w prosty sposób wyjaśniają jak pomierzyć okno przed zakupem i jak zamontować żaluzje.

Gość tychi
Fajne rolety można kupić w Roletexie. Wybór mają przeogromny. Ja jednak jestem wierna roletom rzymskich. Jakość u mnie się najlepiej sprawdzają.

Gość gość
Osobom ze Sląska polecam firmę Artroll, dwa razy korzystałam z ich usług i za każdym razem byłam zadowolona.

Gość gość
Dla mnie najlepsze rolety ma Roletex i zdania nie zmienię. Mamy je od 3 lat i wyglądają jak nowe. Nie blakną i fajnie się prezentują.

Gość Jadwiga652
Ja polecam firmę z Poznania. www.rolineks.pl. Fachowa obsługa, przyjadą, doradzą, wymierzą i wszystko to w przystępnej cenie. POLECAM

Gość Kazimiera70
Korzystałam z usług firmy Rolmat. Zrobili mi moje wymarzone rolety. Wyglądają cudownie, jestem bardzo zadowolona co tu więcej pisać? Porządna firma, młoda ekipa z rewelacyjnymi pomysłami.

Gość gość
z mężem przeglądaliśmy wiele ofert dotyczących okien i rolet do nich. chcieliśmy mieć rolety nie przesadnie drogie ale tez nie te z najniższej polki. No i nie mogliśmy się zdecydowac az nam tesc polecil firme drutex, znana zreszta na rynku od lat. No i rzeczywiście okazalo się ze maja bardzo korzystna oferte

Gość gość
Faktycznie wspomniany tu Roletex ma ciekawą ofertę . Właśnie zastanawiamy się między roletkami rzymskimi, a noc i dzień.

Gość ziutka1
Wiele osób o nich dobrze mówi, wiec musi to być naprawdę świetna firma. Przyznam, że na stronie oferta wygląda bardzo ciekawie.

Gość gość
Masz jakieś konkretne upodobania co do rolet? Czy szukasz czegoś co ochroni pomieszczenie przed słońcem? Ja ostatnio też szukałam czegoś podobnego, ale zamiast rolet materiałowych padło jednak na żaluzje drewniane, które świetnie wpasowują mi się do salonu. Spójrz sobie tu - www.roletyhelios.pl, prawdopodobnie znajdziesz tu coś dla siebie. Rolety także.

Gość gość
Duży wybór ma Roletex. Są z Krakowa, ale oczywiście nie trzeba odwiedzać Małopolski, żeby zrobić zakupy. Można zamówić u nich np. przez Allegro.

Gość gość
Ja tak właśnie zamawiałam. Dostawę mają naprawdę terminową.

Gość gość
Ja właśnie zamówiłam rolety dzień noc u http://www.roletyzaluzje.bialystok.pl/ Do kuchni wybrałam w odcieniach zieleni żeby pasowało do dodatków, do pokoju z kolei filet :) bardzo podoba mi się ten rodzaj rolet.

Gość yuriii
Dobrze dopasowane wzory rolet wewnętrznych sprzedaje i zresztą też produkuje Okno-Tek z Krakowa. Solidne produkty, fajnie chronią okna, ale też modnie zdobią. Najlepiej sprawdzić sobie dokładnie ofertę na ich stronie. Kontakt bardzo sprawny, na moje pytanie, które wysłałem na oknotek.pl odpowiedzieli tego samego dnia.

Gość ukajjjj
Dobre ceny ma Okno-Tek. Opłaca się zamówić rolety od razu z montażem, przynajmniej wszystko się załatwione od razu i nie trzeba się samemu męczyć z przytwierdzaniem mechanizmu do ściany albo samych listew okiennych.

Gość geralttt
Porządnie mi żaluzje w firmie zamontował zespół Okno-Tek. Mają spory wybór modeli, wzorów, odcieni, wariantów instalacji i pracy całego mechanizmu, także ja bym ich rekomendował. Na Krakowskim rynku działą już grubo ponad 10 lat, także mają doświadczenie i potrafią doradzić klientowi.

Gość Firanka8
Już od paru ładnych lat kupuję tylko żaluzje, bo moim zdaniem są ładne i praktyczne. Jak dla mnie, najlepsze żaluzje oferuje firma Rolbest z lokalizacją w Warszawie, Polecam najlepszą firmę -----> rolbest.pl/

Gość kaaaarola
ja tam wolę rolety. Roletex faktyczni ma ciekawą ofertę. kupiliśmy od nich rolety 3 lata temu i do tej pory je mamy. wyglądają nadal świetnie, więc po co zmieniać?

Gość gość
Z tymi roletami różnie bywa. Bardzoe trzeba uważać na ich jakość. Jeżeli potrzebujesz naprawdę solidnych rolet, które w 100 procentach ochronią pomieszczenie przed słońcem to myślę, że te od www.roletyhelios.pl będą w sam raz :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować