Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziweslowaiemocjejakte

Jak sprawdzic czy to jej zdjecia?

Polecane posty

Gość ale jaki jest sens
>>pociagowiec dlugi nigdy o takiej metodzie szukana na google nie słyszałem.... i troche wątpe że to zadziała

Gość pociagowiec dlugi
Bo to jest mało znana metoda :) jeżeli babka wklei zdjęcia ściągnięte z neta to dzięki google można je bezproblemowo odszukać...

Gość tylko zależy skad to foto
wzięła, ludzie często szperają na portalach społecznościowych i biorą foty małoznanej osoby, szukając grafiką google nie wychwyci niedawno dostałam lipne foto bo ktoś mi nie ufał(zamiast powiedzieć dam później czy cokolwiek to rznal głupa), potem dostałam prawdziwe, oba zdjecia były w porządku,a ta osoba uwazala ze nic kompletnie sie nie stalo i nie mam prawa byc zla, sory, znajomosci na kłamstwie i robieniu kogos w konia sie nie stworzy nie ma fot na nk, ale pewnie sa gdzies foty ze szkoly,absolwentow, klasowe wrzucone

Gość dokładnie. jak zdjęcie
jest zindeksowane w googlach to google je wygrzebie

Gość prawdziweslowaiemocje
tak ja tez slyszalem o tej metodzie z google. ale to juz wszystko nie bedzie potrzebne. wyszperalem w necie jej jakies zdjecie. no i to jednak ta sama osoba co na fotkach ktore mi wyslala. co prawda wyglada na nim jeszcze gorzej niz na tamtych no ale podobienstwo jednak jest. a co do tych firmowych zdjec to podobienstwa nie ma wogole.wiem ze firma sie zgadza ale zdjecie tam wstawione juz nie;p no ale coz sprawa sie chyba wyjasnila wiec mozna zamknac watek? czy chcecie moze jeszcze cos tu pisac;p

Gość hghghgghhg
czyli co? dała ci zdjęcie kogoś innego lub to dwie różne osoby tak? ;) skąd masz pewność że w 100% pracuje w tej firmie

Gość prawdziweslowaiemocje
dala mi swoje zdjecie.a na tych firmowych widocznie jej nie ma wogole.