Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociaraaaaa

Co SĄDZICIE ????????

Polecane posty

Gość kociaraaaaa

Co sądzilibyście o dziewczynie tak ubranej: -glany -pieszczocha na ręce -czarne/czerwone paznokcie -krótkie jeansy z potarganymi końcami -ciemno szara obcisła bluzka na ramiączkach Czy według was to coś złego, że tak sie chodzi?

Gość fan pięknych dam
ruchalbym :classic_cool:

Gość BDSMMaster
wpierrdol, w dyby i do lochu 🖐️

Gość kociaraaaaa
Mocno Zamyślona Stefa - próbujesz być śmieszna? Bynajmniej Ci to nie wychodzi :3

A ty co o tym myślisz?... ja wygladam mniej więcej tak samo. może nie licząć krótkich spodenek... Czy to aż takie straszne wyglądać troszkę inaczej?

Gość fan pięknych dam
czarny_rudzielec popraw linka w stopce bo nie dziala a chce zobaczyc czy jestes goraca :)

Gość kociaraaaaa
Czarny_Rudzielec92 - uwielbiam taki styl :) A jak chłopak tak się ubiera to jest tak pociągający ^^

Gość wrtblgvibwe
Pasowałaby jeszcze sukienka wełniana, koniecznie musi być też przetłuszczony włos. JAk patrze na takie okazy to mam wrażenie że w majtach im muchomory rosną. Obrzydliwe

Gość Bohoboco
za szkolnych czasow miałam "podobną" koleznke.ludzie roznie o niej mowili,satanistka,brudas itp.farmazony.na pierwszy rzut oka rozniło nas wszystko-ja w jakiejs minowce,troche makijazu i ona w tych swoich glanach,swetrach i dziwnej bizuterii.i to na tyle roznic bo dogadywałysmy sie swietnie!świetnie sie razem bawiłysmy bo miałysmy obie podobne poczucie humoru,wygłupom nie było konca-mieszkałysmy razem.uwielbiałam ja a ona mnie.

Gość fan pięknych dam
czarny_rudzielec no zrob to dla mnie :) ❤️