Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie szczepimy dzieci

CHRON DZIECKO PRZED SZCZEPIENIEM JESLI CHCESZ BY BYLO ZDROWE!

Polecane posty

Gość nie szczepimy dzieci

Polska jest poligonem największego eksperymentu medycznego wszech czasów, któremu poddano całe społeczeństwo. Proceder trwa już dziesiątki lat, a rozpoczyna się zaraz po urodzeniu niemalże każdego Polaka, do którego organizmu już w pierwszych godzinach życia wstrzykuje się aż dwie szczepionki pierwszą domięśniowo (WZW typu B), drugą śródskórnie (BCG). Zapewne większość z Was zdziwi fakt, że szczepienia te są nielegalne. http://bioslone.pl/chron_dziecko_przed_szczepieniem_jesli_chcesz_zeby_bylo_zdrowe

Gość nie wiem .........
nielagalne ? ale obowiazkowe moje dzieci mialy wszystkie obowiazkowe szczepienia i maja sie dobrze

Gość bnm,mnbv
14:37 nie szczepimy dzieci chyba braklo dla ciebie szczepionko skoro masz jalowy mozg:(

Gość Cuba
Moja córka, też jest szczepiona ma 8 miesięcy i nic Jej się nie dzieje. Ja jestem szczepiony i też żyje. Póknijcie się ludzie w głowę, zawsze jest ryzyko ale moim zdaniem mniejsze jest przy szczepieniu niż w razie jego braku. Niedługo dzieci zaczną chorować i umierać, na choroby, które dzięki szczepieniom zostały wyeliminowane. Ogarnijcie się:D

Gość Cuba
Oczywiście "puknijcie" przepraszam za błąd.

Gość Odnoszę wrażenie, że
zlikwidowanie systemu komunistycznego bardzo zaszkodziło współczesnej Europie. Ludzie potrzebują widać takich klimatów, jakiegoś nieokreślonego bliżej wroga ideowego, z którym będą bohatersko walczyć. Stąd coraz ciekawsze teorie spiskowe, w tym te dotyczące szczepionek, nam się szerzą w necie. Ta z tego topicu przebija wiele szczepionkowych teorii.... :O

Gość glllllllllllllllllllluuuu
Niedawno gadalam z kolezanka mieszkajaca w Stanach, czy zaszczepila swoje dzieci przeciwko pneumokokom... odpowiedz: -tak, bo tam jest obowiazkowa tyle w temacie 🖐️

Gość wheidfhw
chodzi o czipowanie, tak?

Gość goooonies
Haha, pierwsze slysze o obowiazkowych szczepieniach p/pneumokokom w USA-a to ciekawe bo mieszkam tu od 9 lat i mam 2 dzieci nie wmawiajcie glupot jak nie macie pojecia

Gość poszukaj na necie
Ja mam 35 lat, w zyciu szczepiona nie bylam i zyje :)

Te mamuśki które twierdzą że szczepionki to zło to niech się zastanowią ile złego można dziecku wyrządzić unikając szczepień.

Gość szczerze powiedziawszy....
nie szczepione dziecko wsrod zaszczepoinej wiekszosci ma sie bardzo dobrze. Organizm dziecka nie jest narazony na kontakt ze szczepionkami czyli bardzo niekorzystnymi zwiazkami chemicznymi. Najwazniejsze jest zreszta aby zaszczepic jak najwieksza czesc popoulacji (wszelki zgony, powiklania poszczepienne wlicza sie jako skutki uboczne ) gdyz spada wtedy ryzyko zachorowania na dana chorobe wsrod spoleczenstwa. Szczepic nalezy ale najlepiej....obce dzieci, nie swoje :D

Gość Jozaf i na
a ci ktorzy nie szczepia powinni napisac oswiadczenie, ze beda pokrywali leczenie w wypadku gdy dziecko zachoruje.

Gość kolorowa kartka papieru
Rowniez nie szczepie swojego dziecka,na szczescie nie mieszkam w Polsce i tu szczepionki nie sa obowiazkowe,lecz zalecane,wystarczy,ze rodzic powie ze nie wyraza zgody na szczepienie i ma spokoj.Zreszta przed kazda szczepionka trzeba podpisac ze sie rodzic zgadza by jego dziecko bylo szczepione.Nie bede tu dyskutowala na temat szczepien,bo kto chce to sam moze wglebic sie w temat i wyciagnie wnioski.Ja wiem na tyle duzo,ze zdecydowalam sie nie szczepic,wybralam mniejsze zlo jak to mowia. Piszecie drogie mamy,ze szczepilyscie dzieci i maja sie dobrze,ale nie wiem czy wiecie ze powiklania poszczepienne moga wyjsc w pozniejszym wieku i sa naprawde rozne.

Gość wolalabym juz.........
"Jozaf i na" ja tam moge leczyc dziecko z wlasnej kieszeni. I tak korzystam z prywatnej sluzby zdrowia, nie publicznej bo to porazka jest. A szczepic dziecka n ie bede. Moje nie jest krolikiem doswiadczalnym. Owszem kilka szczepien za nim (te o ktorych wiem, ze sa bezpieczne. A wiem....bo moja praca mi na ta wiedze pozwala). Reszty nie ma mowy. Znajomy lekarz daje "zwolnienia" ze szczepien i swojemu dziecku, i mojemu :D Szczepic reszte, dla bezpieczenstwa naszych dzieci :D Te dzieci, ktore beda mialy rozne poszczepienne komplikacje to sa tylko wypadki przy pracy. Ale to sa obce dzieci, nie nasze :D

Jozaf i na a ci ktorzy nie szczepia powinni napisac oswiadczenie, ze beda pokrywali leczenie w wypadku gdy dziecko zachoruje. tak a propo: pzrecież i tak rodzice pokrywają koszty, to jaka to różnica? nikt za darmo dziekcu leków w aptece nie da

Gość Nimfa Wrr
Ja szczepiłam na obowiązkowe plus pneumokoki. Jak kyoś wierzy w teorie spiskowe, niech wierzy dalej. Ja mam swoją matczyną intuicję, nie biegam i nie sczepię na wszystko jak leci, byle tylko zaszczepić. Ale wierzę, ze w ten sposób chronię moje dziecko. Tyle.

Gość przeczytajcie tutaj
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5301746 co pisze wiosenna :O To sie w glowie nie miesci, potraktowali jej dzieci jak kroliki doswiadczalne. Malo takich przypadkow jest wiec chca zobaczyc zachowanie sie organizmow po szczepieniu.

Gość czytam wasze opinie i oczom
nie wierze! CZYTALISCIE NOWELIZACJE USTAWY? Wprowadza ona OBOWIĄZEK szczepienia a w razie odmowy jest nakładana kara w wysokości 500zł!! To ja sie pytam.. jaki ch...j za przeproszeniem bedzie decydowal za mnie o tym czy mam miec szczepienie czy nie? Jest to kolejna proba wyciagniecia kasy od obywateli. NIKT NIE MA PRAWA ŻADAC ODE MNIE PLATNOSCI ZA ODMOWE W RAMANACH OBRONY SWOJEJ NIETYKALNOSCI! PRZECZYTAJCIE NAJPIERW USTAWE A POTEM KOMENTUJCIE BO MAM WRAZENIE

ZE TWORZY SIĘ NIEMYSLACE SPOŁECZEŃSTWO KTORE SLEPO WIERZY W TO CO MEDIA KLEPIA!

Tak, niedługo ludzie znów zaczną umierać na dawno zapomniane choroby, bo jest moda na nieszczepienie. Słyszeliście o krztuścu? No to właśnie jest epidemia zachorowań :o

jaka moda sie pytam????? boze co za glupie ludzie.

Gość jlkfdjklfdjkldfs
czytam wasze opinie i oczom To ja sie pytam.. jaki ch...j za przeproszeniem bedzie decydowal za mnie o tym czy mam miec szczepienie czy nie? Jest to kolejna proba wyciagniecia kasy od obywateli. NIKT NIE MA PRAWA ŻADAC ODE MNIE PLATNOSCI ZA ODMOWE W RAMANACH OBRONY SWOJEJ NIETYKALNOSCI! To Ja się pytam kto odpowie za to ze Twoje nie szczepione dziecko pozaraża 100 dzieci dookoła... Pwinni Ci dowalić nie 500 a 50000 tys zeby pokryło choć część leczenia dzieci które porazaraża Twoje nei szczepione dziecko viviana - zgadzam sie w 100 %

to ja sie pytam, jaki masz dowod na to, ze nieszczepione dzieci zarazaja??!!! JAKI MASZ DOWOD NA TO , ŻE DZIECKO NIESZCZEPIONE ZACHORUJE??? Bo jesli opierasz swoja opinie na tym, co klepia w przychodniach i mediach to ja z toba rozmawiac nie bede. Przeczyta ktoras chociaz link ktory jest powyzej?

Skąd ta fobia przeciwko szczepieniom ???? Moja mała szczepiłam jako pierwsza w wielkiej przychodni osiedlowej przeciwko pneumo i meningo, były tez inne. Moze córka jest wyjątkowym okazem ale jak dotąd nie brała antybiotyku (7 lat), nie przeszła żadnego zapalenia uszy, płuc ani oskrzeli mając rodziców alergików. Zanim zaczęłam szczepić konsultowałam. Wiem, że są gminy, które obecnie darmo takie kompleksy szczepień w Polsce oferują. Ponadto w wybranych krajach takie szczeoionki sa standardem. A ! I płaciłam za te szczepionki masakryczne pieniąchy. I nie żałuję. Polecam, bo warto ! Ale najpierw zamiast czytac bzdurne teotrie spiskowe za i przeciw poczytaj cie fakty medyczne ;)

do rozsadek sie przydaje----> i oczywiscie uwierzymy we wszystko,co jest w internecie. Rece opadaja. Jak myslisz, jak beda bronić sie firmy famraceutyczne? Zastanawialiscie sie przez kogo tyle ludzi choruje? Dlaczego po latach trucia nas antybiotykami dopiero teraz wprowadza sie leki osłonowe? dlaczego bakterie , wirusy mutują?

Gość jlkfdjklfdjkldfs
jaki masz dowód na to ze nie? Mój teść pracuje w klinice chorób zakaźnych, i powiedział że lepiej zapobiegac niż leczyć i tyczy to się również szczepionek. Więc podejrzewam ze gdyby było tak jak mówisz to nie skazywał by swoich wnuków na coś złego. Sam sugerował szczepienia i doradzał szczepionki.

kolejny przygłup, który wierzy w odkrywców naukowych, jeszcze sie cieszy ze placi za szczepienie. :o Podziwiam naparwde, ze nie macie obaw, wstrzykujac swoim maluchom plyny niewiadomego pochodzenia i skladu. Biedne malenstwa.

Gość jlkfdjklfdjkldfs
Przygłupem to Ty siebie nazywaj !!! Wariatko co skazuje swoje dzieci na choroby bo ma wizie na mizie w głowie zamiast mózgu !!! i pisze jakby wszystkie rozumy pozjadała !