Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmie pieski od dzis...

tesknie za Piekna...

Polecane posty

ale Ona mnie nie chce...woli innych facetów.... nawet nie chce juz patrzec mi w oczy....

Gość 10 mln euro
Karm pieseczki;) kotki tez..bezdomnych..samotne dzieci:( w domu dziecka.. w oczy powiadasz? a zasłuzyłes aby patrzec ci w ozka:)? podobno ostatnio ci odwlaiło..i to nie raz..a kilka razy? No własnie..oczekujemy cos od kogos..ale czy sami jestesmy fair? No ale za pieski za dobre serce gorący buziak w policzek na zahcete;)👄 Bóg karze i nagradza. tak samo i ludzie. Zraniłes? odkup winy. Zmiana zachowania o 180 stopni na zawsze. A u ciebie jest falowo...raz tak raz siak. zadoscuczynienie to słowo przepraszam słowem czynem i zmiana zachowania na zawsze. Tak postepuja dorosli ludzie. hmmm czy mozna cos kazac dorosłemu? powiadasz tylko dzieciomm ok..ale jako osoba inteligentna powiem ci..jesli dorosły zachowuje sie jako dziecie.to trzeba wskazac mu cel i droge. I cos kazac:) ksiadz tez grzesznikowi wskazuje droge. dzieci maja zmiany..raz siak raz tak. Powodzenia sejfik com od 2011 warto:D ty wybierasz z kim chcesz byc i jaki hcesz byc.

Gość 10 mln euro
Oh Mon Dieu! Quelqu'un frappe a ma port nouvelle! C'est Toi mon Amour? Mon chien;)

to nie prawda ze u mnie jest falowo...moje uczucia były i są stałe...ale nie moge byc miły kiedy Piekna mnie olewa albo nawet- zdradza...:(

Gość 10 mln euro
Twoja zona nie zachowywała sie fair..ale NIGDY CI NIE ODWALIŁO PRZY NIEJ..:( zastanow sie..madry człowiek wie co zle zrobił i szybko to naprawia.

Gość 10 mln euro
nie chodzi o uczucia.. falowe jest twoje zachowanie..raz jestes miły a raz..sam wiesz..

Gość 10 mln euro
patrze w oczka ty nic, zapraszam na teatime ty nic jestem w sklepie ty nic no smile no word.. jestem miła dla pieskow i ciebie daje pomysly ty nic..:) jaki odzew by sie przydał

zawsze jestem miły, jesli druga osoba tez jest dla mnie miła...jesli mnie nie zdradza z innymi ...facetami:o....i nie opowiada mi 24/24 o leninie, bo potem ja widuje juz tego lenina wszedzie, nawet gdy otworze lodówke. a mnie lenin nie zachwyca, ...to po co mi o nim opowiadac 24/24? niech sie lenin zajmie swoja zona :o

Gość 10 mln euro
to mamy tak samo:) J TEZ JESTEM MIŁA JAK KTOS DLA MNIE MIŁY:) JEST cóz za zgodnosc charakterów;)

Gość po drugiej stronie tęczy
czego ty sie spodziewałeś po tym jak pojechałeś do USA się kurfić? Nic dziwnego że cię olała - nie chce złapać jakiegoś syfa od ciebie, po tylu paniachhhhhhhh

nie wiem tylko czemu mnie zdradziła z facetami ...:o:(:(:(

no własnie...milczenie:o jak widze, nie masz nic na swoje usprawiedliwienie :( powodzenia 🖐️

Gość po drugiej stronie tęczy
jeżeli nie skonsumowany romans z Kocurem nazywasz zdradą, to ty lepiej dalej karm zwierzątka i nie pchaj się do związku:P

Gość c'est quoi?
15:07 [zgłoś do usunięcia] 10 mln euro Oh Mon Dieu! Quelqu'un frappe a ma port nouvelle! C'est Toi mon Amour? Mon chien To niby ma być po francusku?

Gość cghgftyhgfdtyuiop;
ZDRADZ HISTORIE TWOJEGO NICKU ,MOŚCI KRÓLEWICZU :))co cie tak urzeka czyjaś wrażliwośc :)? czy to objaw nerwicy zazdrosnej :)hm?

nie mam nerwicy...:o nerwica by była gdybym sobie cos wymyslał bezpodstawnie, a ja widziałam na własne oczy jak Piekna mnie zdradza z facetami na portalu randkowym :o dalej bez komentarza :o🖐️

czemu geya? ta zenska koncowka to tylko zwykła literówka czy jak kto woli pomyłka freudowska :D:classic_cool:haha

Gość 10 mln euro
na portalu randkowym? moze chciała pogadac po fr..z kimś. A moze czegos potrzebowała do ksiazki. W koncu pisze. Nie oceniaj, jak nie wiesz. Zapytaj u zródła. Zobacz co sam robisz, to nie jest fair. Skoro ty nie chcesz z nia prowadzic konwersacji w tym jezyku. Jezyk nieuzywany zanika i szkoda lat nauki a PIękna była nr 1 w klasie i na maturze z francuskiego. Ten jezyk umiał jej pradziadek:) Oh MOn Dieu! Quelqu'un frappe a ma nouvelle porte; specjalnie z bykiem u góry aby było widac lepiej; ale nikt nie zwrócił na to uwagi... C'est Toi, mon Amour?

Gość 10 mln euro
a na nerwice jest dobry.. czuły dotyk dłoni ukochanej..tak na skroni..a potem na policzku;) Ps karmimy pieseczki Mój Piękny; pustamiska.pl

pytałem u zródła:classic_cool: to mi napisala ze nikogo nie nalezy do niczego zmuszac... rozumiem, ze nie chciała sie zmuszac do znajomosci ze mna ...:(

Gość 10 mln euro
http://www.pmiska.pl/index.php/page/4/Wyniki nie pytałeś. No lies. I zle zrozumiałeś;) o tym zmuszaniu/wymuszaniu;) Zapytaj jej. Moze jak bedzie wsklepie? Jej spytaj, nie sprzedawczyni to ci powie. Pieseczki nakarmione. Już:):)

zle zrozumiałem? to jaka jest w koncu prawda?

Gość 10 mln euro
powiem że jesli zle sie czujemy, jestesmy nerwowi to czasem znak, ze ciało daje nam sygnał ze cos robimy wbrew sobie, nasze sumienie daje nam znak...ze robimy zle. I co dziwne dalej tak robimy.. ktos madry powiedział Byc moze sumienie byłoby dobrym doradca gdybysmy my nie podpowiadali mu co ma nam mowic.. sumienie..miec czyste sumienie a one podpowie droge, te własciwą. to wielka wartosc chrzescijan czyste sumienie, to dobry doradca. a złe samopoczucie strucie to znak ze mamy wyrzuty sumienia..ze ono cos do nas mowi..

Gość 10 mln euro
Ze chciała znajomsc z Tobą, ale tym dawnym tym dobrym lojalnym DOJRZAŁYM..itp;) zapytaj u zrodła. Jej:) Pieknej i doskonal siebie kazdego dnia. jak Bog przykazał. Codziennie starajmy sie byc doskonali lepsi! naprawiaj błedy itp..Stawiaj sobie wymagania by byc doskonalszym.

Gość 10 mln euro
a jesli mówimy o Pieknie..pieknem jest dobro, jest miłosc.. czlowiek jest taki jacy ludzie otaczaja go wkoło..jak zli to on jest taki jak cenni i dobrzy to i on taki jest. Z kim przystajesz takim sie stajesz. Ludzie podjudzajacy do zła..sa zli. Oczerniajacy, podajacy złe krzywdzace pomysły itpI nalezy ich unikac. Wyeliminowac. Bo zle na nas wpływaja. czlowiek ciagle sie rozwija ale wazny by nabierał wartosci cennych. tu macie je: http://adonai.pl/milosc/?id=37 w czytelni - sa ksiazki czym jest miłosc, kim jest kobieta, jaka funkcje pełni w zyciu, w zwiazku, to samo z facetem. Po co on jest, czego sie od niego oczekuje itp Inaczej zwiazek i relacje nigdy nie beda piekne

Gość 10 mln euro
http://adonai.pl/czytelnia/?id=malzenstwo czytelnia..m in ksiazka SZTUKA UWODZENIA WŁASNEJ ZONY.. szok nie? po co uwodzic? raz powiedziałem kocham i niech spada, innymi sie zjamuje nie nią. Raz podałem kawe, zawiozłem i niech jej starczy na 20 lat zwiazku.. szukaj u zrodła..czytaj MĄDRE KSIAZKI.

Gość 10 mln euro
http://adonai.pl/czytelnia/?id=107 POCZYTAJ OPIS..sztuka bycia ze sobą.. jest to trudne do przyjęcia, najbardziej typową potrzebą "słabej płci" jest potrzeba czucia się bezpieczną. Fundamentalnym pragnieniem mężczyzny jest z kolei: otrzymywać czułość i oznaki pełnego przywiązania ze strony kobiety. Popatrzmy bliżej na te dwa rodzaje oczekiwań. Kobieca potrzeba bezpieczeństwa nie ogranicza się do dobrobytu materialnego. Konieczna jest tu raczej głęboka świadomość faktu, że jest się gorąco kochaną. Żona chce wiedzieć, że mąż troszczy się o nią, oraz że jest wystarczająco silny, aby zapewnić jej opiekę. Mężczyzna musi więc okazać się kimś takim, na kim spokojnie będzie można polegać. Podświadomie kobieta często sprawdza, czy istotnie jej partner jest tak silny, jak ona tego pragnie. Tymczasem on potrzebuje przede wszystkim czułości. Są mężowie, którzy czują się zmieszani widocznymi objawami okazywania im uczuć. A jednak zawsze szukają ciepła, delikatności, przywiązania, czasami nawet bardzo desperacko. Oczywiście różne osoby mogą zaakceptować różne formy zewnętrzne, w jakich ta czułość może im być przekazana. Nie wszyscy będą jednakowo otwarci na bezpośrednio ofiarowaną im miłość. odp pytasz o rade pomoc głupich ludzi i taka masz pomoc..nic nie wnosząco.. te ksiazke..MOZESZ KUPIC DLA PIEKNJE Z OKAZJI

Gość 10 mln euro
http://adonai.pl/czytelnia/?id=363 wzrastajmy razem... Niezwykła książka napisana przez małżeństwo dla małżonków. Nieporozumienia, kłótnie, gry miłosne, kryzysy, bliskość i dystans - to tylko niektóre tematy poruszane w tej książce. Kto zna problemy małżeńskie lepiej niż mąż i żona? Cordula i Ottomar Leidner piszą o własnych doświadczeniach i dają zachętę do wyruszenia w interesującą podróż, niepozbawioną ryzyka, lecz pełną przewidywalnych możliwości dla wszystkich związków partnerskich i małżeństw, podróż w pełnej wolności, w zobowiązaniu jedynie wobec Boga. "Niewielu ludzi przeczuwa, co Bóg z nich uczyni, gdy bez zastrzeżeń powierzą się Jego łasce". Dotyczy to również partnerów i małżonków. Nie chodzi tu o jakiś program, lecz raczej o wyćwiczenie się w określonej postawie, posiadającej niewiele zasad, lecz mnóstwo swobody i niemal bezgraniczną siłę przeobrażenia. Każdy rozdział jest zakończony ćwiczeniem ignacjańskim. Być może Wasze małżeństwo przeżywa poważny kryzys lub tylko skrycie pragniecie w nim czegoś innego. Nie możemy obiecać, że zaoferujemy Wam jakieś istotne rozwiązania, lecz uwzględniliśmy wszystkie możliwości. Być może kwestia małżeństwa interesuje Was dlatego, że leży Wam na sercu małżeństwo innych ludzi: przyjaciół, członków rodziny lub par, którym doradzacie lub nad którymi sprawujecie opiekę duszpasterską. W takim razie mamy nadzieję, że ta książka da Wam to, czego szukacie. Małżeństwo jako wspólna droga Ćwiczenia duchowe to jedno z największych osiągnięć św. Ignacego Loyoli. Stały się one wskazówką dla wielu chrześcijan w rozpoznawaniu swojej duchowości, powołania i rozeznania dotychczasowego życia. Ich wartość docenił również Jan Paweł II, który zwracał uwagę na ich szczególną moc przeobrażania wnętrza człowieka. Ćwiczenia te są pomocą nie tylko dla tych zagubionych w gąszczu codziennego życia, ale również dla osób, które już duchowo umocnione pragną zawsze iść przez życie czyniąc dobro. Co ważne, indywidualne dążenie do zbawienia zawsze związane jest z obcowaniem z innymi ludźmi, dlatego szczególnie ważne jest wspólne, duchowe wzrastanie małżonków. I o tym właśnie piszą Cordula i Ottmar Leidnerowie w swojej książce Wzrastajmy razem. znam takich Michał i sylwia 12 lat zwiazku i 4 lata bycia. Nie mieli kryzysu ani po 7 latach ani 10. No ale oni czytaja ksiazki..rozne. I takie o tym i milosci i kryzysie potem wiedza jak sobie radzic, nie zgubic sie. I sie kochaja do teraz. SZANUJA Odp jest w madrych ksiazkach

Gość 10 mln euro
I najwazniejsze...kazdy zwiazek inny bo tworza go ini ludzie. I np jedna pokaze sie nago i kuzynom pokaze a druga nie. jedna pokazuje sms od meza całej rodiznie 100 osob druga ma dla siebie bo to intymne...I potem sa plotki oczerniania..a co taka siaka owaka..a my takie. http://adonai.pl/czytelnia/?id=357 Rózne osobowsci małzenstw.. taki tytuł. I jak masz problem nie pytaj fredka elki bo oni tworza inny zwiazek wiec wysmieja ją moze i ciebie. Ale ja napewno. Bo inna. A oni tacy ociosani wszystko pokazuja taka para exbicjonistow. A sa tacy co cenia spokoj intymnosc..klimat bycia razem, jako para maja swoje tajemnice, sprawy, obyczaje itp I rodzinie znajomym nic do tego Jaki rodzaj osobowości ma twoje małżeństwo? Jak można zbudować trwałe, szczęśliwe i kochające się małżeństwo? Dzisiejszy świat wysuwa wiele różnych, niekoniecznie poprawnych hipotez na ten temat. Dziś propaguje się luźne związki bez zobowiązań, nacechowane pogardą dla wszelkich "wymogów małżeńskich", głoszonych przez Kościół. Nic więc dziwnego, że instytucja małżeństwa tak bardzo traci na wartości oraz ulega załamaniu... Książka autorstwa Davida Fielda mówi w szczególności o rodzajach osobowości małżonków, a tym samym zmusza niejako czytelnika do zastanowienia się nad jej treściami, które nie zawsze są "kolorowe i przyjemne".. Autor powyższej publikacji jest doświadczonym doradcą małżeńskim i rodzinnym, stąd też treści zawarte w książce zostały przekazane w oparciu o jego wieloletnie doświadczenie. Praca ta porusza wiele tematów - począwszy od cech zdrowego małżeństwa, poprzez rodzaje małżeństw, problemy w małżeństwie, tematy dotyczące zdrady i separacji, kończąc na dodatku, który stanowi "kwestionariusz oceny stanu małżeństwa". Wszystkie te tematy dążą do większego zobrazowania osobowości małżeńskich. Jak wiele osób mówi, że nie potrafi porozumieć się ze współmałżonkiem David Field dostarcza wielu informacji, które wyjaśniają takie czy inne problemy małżeńskie. Dużą część książki zajmuje opis typów osobowości małżeńskich. Nie każde małżeństwo jest takie samo - na co wskazują wymienione rodzaje małżeństw: aktywno-pasywne, aktywno-przeciwstawne, opiekuńczo-bezradne, macho, pozorów, infantylne czy też małżeństwo aktywno-aktywne. W której z tych grup jest twoje małżeństwo...? Autor opisując poszczególne typy małżeństwa, zwraca szczególną uwagę na jego stronę psychologiczną. Małżeństwa, podobnie jak poszczególni ludzie, posiadają różne rodzaje osobowości, które należy poznać i nauczyć się z nimi żyć. Poznanie osobowości partnera pomaga lepiej zrozumieć jego zachowania, rozwiązywać konflikty czy po prostu cieszyć się życiem małżeńskim. I taki właśnie cel ma ta książka. Wszelkie problemy małżeńskie mogą być okazją do osobistego rozwoju. Dlatego też nie należy się obawiać konfrontacji ze swoimi problemami, bo Bóg może użyje ich dla naszego dobra. Autor przytacza bardzo piękne i mądre słowa, które myślę, że będą najlepszym obrazem tego, na czym powinno być oparte szczęśliwe małżeństwo: "Trudno zniszczyć związek, który tworzą dwoje ludzi kochających Boga i posłusznych Jego przykazaniu miłości wzajemnej".

Gość 10 mln euro
"Trudno zniszczyć związek, który tworzą dwoje ludzi kochających Boga i posłusznych Jego przykazaniu miłości wzajemnej". czyja wiem? wredni ludzie, wredna rodzina wszystko zniszczy..i jak facet ma watpliwosci to podjudza..upokórz ją..zrób tak..i sie ciesza krzywda innych zwiazek to 2, nie tłum rodizny znajomych