Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmie pieski od dzis...

tesknie za Piekna...

Polecane posty

Gość Każda krzywde
nalezy odkupic inaczej nie mozna mowic o miłosci.. kocham i nie ranie!

nijak sie to ma do naszego zwiazku Moja Droga:o moze powinnas skierowac te słowa do kogos innego, wymarzonego Faceta a nie do mnie...🖐️

nie chciałam Cie upokarzac, zrozum to... po co powtarzasz jedno i to samo? uwazam ze zachowywałem sie wobec Ciebie fair, przynajmniej pod koniec... kto tu był nie fair? Ty... to nie ja mam Cie przepraszac, tylko Ty mnie... bo postapiłas wstretnie, okrutnie, nielojalnie... jak najgorszy wróg

chciałem* kurffaaa, ach znów ta pomyłka freudowska :classic_cool:

Gość Każda krzywde
To sie kazdemu przyda. Kaffe multum czyta i multum ludzi tworzy związki!

po co szukałas gachów na portalu randkowym?:o do francuskiego?:o czyli do sexu, tak? zeby cie dobrze zerzneli, bo ci sie chciało... tyle. wiadomo po co. wszystko jasne. jak nie ten to bedzie inny..bo w kroku swędzi...:ojestes taka sama jak inne puste baby, nie interesuja mnie takie puste istoty🖐️

Gość mądre książki górą
spadaj podszywie bo niszczysz słowa od pieknych ksiazek podanych wczesniej.

to nie podszyw:( to ja we własnej osobie...:( bardzo mnie zraniłas...:( i na co Ty liczysz, na wybaczenie? zdrady sie nie wybacza. zdrada zawsze juz zostaje w pamieci. po zdradzie nic juz nigdy nie bedzie takie samo. jesli nie wierzysz, poczytaj madre ksiazki na ten temat, wypowiedzi ludzi na forach jesli nie wierzysz konkretnie mi...

Gość szalo....
karmiacy pieski..nie smec tyle,jeszcze sie poplacz:P

tak, popłacze sie... zeby Piekna miała satysfakcje, bo przeciez o to jej chodziło...:( prawda, o to Ci chodziło?

Gość mądre książki górą
Ona ciebie nie zdradziła. Nie wymyslaj Ty sie zle zachoywayełs. Czy chciała abys sie popłakał? Nie. Abys PRZEMYSLAŁ SPRAWE ZOBACZYŁ JAKI BYŁES A JAKI JESTES TERAZ..PRZEMYSLAŁ ZMIENIŁ SIE NA LEPSZE JAK KIEDYS. ABYS BYL TAKI JAKKIEDYS. to chyba nie duzp? zwłaszcza ze nzywaz ja piekna..itp.

Gość mądre książki górą
A jak bys płakał przy niej to by ciebie przytulila porozmawiała itp

a jaki byłem kiedys? ...niby?

kiedys byłem duzo gorszy...tak uwazam.

przeciez wiesz ze Cie kocham...:(

Gość mądre książki górą
No własnie nie wiem.. podałąm ksiazki, co to kochac to uczucia ale i czas plany czułosci i klimat i wiele innych rzeczy. Nic nie mowisz do mnie.. nic.. a trzeba mowic, ze sie kocha teskni..tak w 4 oczy:

Gość mądre książki górą
Nigdy mnie nie odwiedzasz, nie zapukasz nie mówisz nic jak widzisz, wiecznie tłum, a powinno byc ty i ja sam na sam a po innych pietrach latasz..to tai sam wysiłek twoje zachowanie jakby przeczy słowom:( a powinno byc to potwierdzeniem.. Dobranoc, przemysl to prosze.

Gość szalo....
ale sie przejela rola:P

przeciez okazalem inicjatywe po co kłamiesz ze widzialas mnie tylko w tłumie? przeciez widzielismy sie face to face...z mojej inicjatywy... po co tak kłamiesz?! ...nie rozumiem tego...

Gość mądre książki górą
rolą to on sie powinien przejac. Niby umie sie wczuwac w kogos.. a w w Pieknej emocje nie umiał:(? nie tak powinno byc..czesto to powtarzał sumienie go gryzło wiedział ze zle robi i słucha złych ludzi,kobiet. Czemu nie robi tak jak mu jego dobre sumienie mowi jak kocha to szybko wroci wszystko do normy

Gość a gdzie oni sa
kim wy jesteście ? Tylko lekarz pieknie pisał do niej a wy sie podszywanie

tak kocham, a Ty? czujesz cos w ogole? czy tylko nienawisc? bo Ty w ogole nie okazujesz zadnych pozytywnych uczuc... tylko wymagasz ode mnie...a sama z siebie dajesz jedno wielkie NIC... wiec chyba masz mnie gdzies... tak mi sie wydaje.

Gość mądre książki górą
23;40 zle ci sie wydaje. daje duzo..ciepło zobacz co pisze gg tuinne..to do ciebie moje pomysły rady..duzo ci robia. trzymasz kariere. To mało? tak ładnie wskazałm ci droge na poczte..jakbym miała gdzies nie traciiłabym czasu tylko rzekla nie wiem gdzie jest i poszla sobie.. jak w 11.2011 wyzlo mi w tarcie wypadek..to dałam ciebie na modliwty siostry modliy sie 2 tyg i zdarzyl sie dachowanie..to mało? PRZEZYŁES..TO MAŁO?/////////////////????????????? no ale my nie rozmawiamy mijasz nic nie mowisz jestes obok nic nie mowisz..i dlatego tobie sie tak wydaje... Ale po ostatnich wydarzeniach..jak miałam byc miła? czulam sie skrzwydzona dotknieta i czekałam az zapukasz przyjdziesz pogadac jak normalny dojrzały facet. To tak blisko. Albo kiedy bedziesz sam aby pogadac. A ty tylko tłum zabawa. Nie wiem jak to tlumaczyc. sprobuj postawic sie w mojej sytuacji choc troche....

Gość mądre książki górą
nienawisc? co ty mowisz? ja nie.. ale ty? one..widac ze potrafia byc wredne one wybieraja ci zone? tesciowa tego nie robi..a one oceniaja kogos zero? ale to juz ci wyjasnilam wczesniej pozytywne uczucia..hmm to usmiechaj sie czesciej, nawet jak jestes w skelpei czy cos a ty taki z oddali...powazny. Powazny:) skoro nie chcesz przyjsc do mnie. zawsze czekawałam ze zapukasz i sobie normalnie pogadamy. Jak ludzie.

ciagle jedna spiewka... :o teraz juz wiem ze Ty ciagle robisz sobie po prostu jaja. znalazlas sobie dobry obiekt. głupi, naiwny. i jezdzisz po mnie. i dobrze sie przy tym bawisz. mam nadzieje ze zycie Ci za to odpłaci z nawiazka...

Gość mądre książki górą
poczytaj je proszę.. zrzumiesz jakieja miałam zwiazki głebokie i takie chce moze zrozumiesz mnie sama;)?

nie uwazam Cie za zero i nigdy Ci nic takiego nie mówiłem!!! nie jestem wredny! po prostu byłem niesmiały. ale Ty wolisz mnie obrazac. robic sobie ze mnie jaja. moje uczucia znasz. nie musisz odwzajemniac. i tak sie ciesze ze Ci o tym napisałem, bo to daje ulge, katharsis:) a to co z tym zrobilas to juz inna sprawa i ..coz, trudno...Twój wybór

domyslam sie ze głębokie :) miałem próbke talentu X... :)jestem pod wrazeniem, chociaz czasami popada w przesade ;) a czemu rozpadł sie Twój zwiazek? moze zdradzałas i Ta Osoba nie chciała byc z kobieta ktora jest nielojalna, niestała i zimna uczuciowo?,,,..w sumie wcale sie Mu;)nie dziwie

dla mnie idealem jest JEDEN zwiazek MONOGAMICZNY na całe zycie- taki jest mój ideał, do tego daze... nie chce byc z kims, kto ma skłonnosc do zdrady, kto lekko podchodzi do tematu seksu, zwiazku itp. kto szuka sobie kochanków na portalach randkowych :o kto sie rozmienia na drobne, łazac do łozka z dwudziestoma chłopami co roku...dla zabawy...bo przeciez jest wolna...to moze, z byle kim, raz z tym , raz z tamtym..facetem, :( to nie dla mnie. mam za mały poziom tolerancji na takie awangardowe zachowania. lubie tradycje- dwoje ludzi, zwiazek, na zawsze - przynajmniej w załozeniu, przy najszczerszych intencjach, bo nikt nie przewidzi przyszlosci na 100% a nie zachowania jak dziwka z burdelu. bo ja tak nie robie, a mógłbym. i tego tez oczekuje- wymagam wrecz od mojej partnerki. jesli nie potrafisz byc wierna i lojalna- to nie jestes partnerka dla mnie... dobranoc :)

mowiac próbka talentu mam na mysli oczywiscie proze i poezje, zebys se nie pomyslała bóg wie czego :D:classic_cool: