Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopad2012

Które łóżeczko turystyczne?

Polecane posty

Gość listopad2012

Witam drogie Panie. Czy któraś z was mogłaby mi jakoś doradzić które z łóżeczek byłoby lepsze i dlaczego? :) Zastanawiam się nad kupnem ale nie mogę się zdecydować. A może polecicie coś innego? http://allegro.pl/bardzo-solidne-i-ladne-lozeczka-kojce-plozy-i2484981982.html czy http://allegro.pl/kojec-lozeczko-palak-wibracja-lampka-bujak-i2486459998.html

Gość mam podobne
ja mam to z linku nr 1 jest ok. mam go u rodzicow jezdzimy tam czesto i w nim spi moj syn. ma teraz 2 lata i spi w nim o urodzenia praktycznie. ma ono dwa poziomy. jedyne co to musialam dokupic do niego jak odnizylam na sam dol materac bo jednak jest bardzo twardo bez niego. syn troche nie przepadal za nim jak byl mniejszy bo jednak takie lozeczko szelesci i to go budzilo jak sie w nim wiercil. na wyjazdy jest ok aaa i fajnie sie sklada do malych rozmiarow

Gość listopad2012
dziękuję za podpowiedź :) moja mała też właśnie będzie dość często w nim spała i zastanawiam się czy ten "moduł grająco-wibrująco-świecący" z linku nr 2 jest to coś fajnego czy raczej jakaś duperela, która będzie tylko przeszkadzać...

Gość mam podobne
do tego naszego tez byla taka odpinana "pozytywka " gralo to swiecilo ale dziecku top sie nie spodobalo i nie uzywalismy tego ani jeden raz tak samo ten palak z zabawkami tez zdjety tak samo moskitiera bo tez jest do niego dolaczona. przewijak jest fajny mozna go zdjac z lozeczka szybko, moj syn juz z niego wyrosl nie miesci sie w nim ale na malenstwo jest ok

Gość mam podobne
przyjzalam siedokladnie temu z linku 2 i ten modul-piesek byl identyczny u nas jak dla mnie badziew taki.

Gość mam podobne
aaa i to moje nie ma tego organizera z linku nr 2 poza tym identyczne one sa generalnie na jedno kopyto te lozeczka :)

Gość MixPlusss
jesli chcesz miec to lozeczko do spania na codzien to musisz wlozyc tam materac taki jak do lozeczek drewnianych inaczej zniszczysz kregoslup dziecku

Gość listopad2012
tak tak czytałam o tym. na co dzień chyba zdecydujemy się na drewniane, ale z racji, że często będziemy u dziadków muszę też kupić turystyczne.

Gość zonaKraka
Łóżeczko takie jakie Ci się podoba :) Ale dziewczyny mają rację, jak mała ma w nim częściej spać to kup materac, albo zwykły albo są też takie turystyczne, składane na 3 części, o takie: http://allegro.pl/materac-turystyczny-fiki-miki-120-60-super-cena-i2497261441.html Mój synek u dziadków ma zwykłe drewniane łóżeczko, po kimś dostaliśmy, więc jeśli dziadkowie mają miejsce to polecam takie, odkupić nawet używane byle było. Moim zdaniem łatwiej utrzymać w czystości. Mój synek w turystycznym w ogóle nie chciał ani spać, ani siedzieć bo jednak niewiele przez tą siatkę widać a on lubił zaglądać przez szczebelki. Takie jest całkiem porządne i w rozsądnej cenie- ma też podwieszane dno i przewijak, no i moskitierę- moim zdaniem sprawdza się jeśli dziecko śpi przy otwartym oknie a są komary: http://allegro.pl/lozeczko-kojec-gratisy-model-na-usa-cena-50-i2514265944.html

Gość qwerrewq
a czy są jakieś istotne rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę przy zakupie takiego łóżeczka? bo jak je tak porównuje to mało czym one się różnią