Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila89wroclaww

rok bez seksu co robić

Polecane posty

Gość kamila89wroclaww

Mam 23 lata mój facet 24. Jesteśmy ze sobą od roku i nie było jeszcze seksu. Na zewnątrz wyglądamy niby jak normalna para, chodzimy na imprezy, jeździmy na wakacje razem, całujemy się itp. natomiast on nie inicjuje w ogóle seksu. Obydwoje pracujemy nie mieszkamy razem on mi nie daje żadnej kasy tzn. w knajpach on stawia tak samo płaci za wakacje ja proponuję że mu oddam kasę on nie chce ja mu nie oddaję. Jednak moim zdaniem jest to związek patologiczny. Próbowałam się z nim rozstać a on mnie prosi i błaga żebym z nim została mówi że mnie kocha, jednak nie potwierdza tego w łóżku. Co z nim robić?

Gość aneczkabeczka
może czeka do ślubu :)

Gość twoja MM
moze jest prawiczkiem i boi się ? ma jakies opory?

Każ mu przestać oglądać redtubea i walić kapucyna. Serio mówie!!! Facet jak za dużo wali w kiełbasę to nie ma ochoty na seks z kobietą. Chamuje swój popęd seksualny, niszczy namiętność, przestaje Cię pożądać.

Gość kamila89wroclaww
no ma opory przed seksem całuje mnie pieści ale nie dochodzi do seksu

Gość aneczkabeczka
rozmawialas z nim o tym >

Gość kamila89wroclaww
nie mieszkamy razem więc nie wiem co on tam ma na kompie i chyba nie wypada mi sprawdzać on do mojego kompa nie zagląda

Gość podoba mu się twój ojciec
bo on lubi tylko starszych facetów

Gość kamila89wroclaww
mowiłam mu że czuję się traktowana jak koleżanka a on mnie przytulił pocałował i powiedział przecież cię kocham skarbie ale seksu nie było

"no ma opory przed seksem całuje mnie pieści ale nie dochodzi do seksu" Każ mu przestać się zabawiać ze sobą. Wiesz co facet czuje jak pieści kobietę i całuje? Mało mu jąder nie wysadzi... Twojemu nie ma co wysadzać, bo wszystko poszło w chusteczkę :-(

Gość kamila89wroclaww
no ale skoro zaspokaja się sam to po co mu ja? I po co mówi że mnie kocha. Te słowa brzmią nawet autentycznie, ale seksu nie ma

Gość aneczkabeczka
moze nie potraficie o tym pogadać, a on nie chce Cie urazic ? No nie wiem to powinno jakoś nturalnie nastapić, pogadaj z nim o tym i się dowiesz o co chodzi :)

Gość aneczkabeczka
a całujecie się z języczkiem czy bez?

Gość ja pani wasza
moze twoj wyglad go odstrasza

No wiesz...to że jesteście nam potrzebne tylko do seksu wymyśliłyście wy same oraz banda frustratów co nie cieszą się waszym uznaniem. Gość ma problem i nie wiem jak miałbym Ci pomóc. Spróbuj pogadać z nim o tym chociaż jak bardziej lubi swoją rękę niż Ciebie to zastanowiłbym się czy to ma sens. Widocznie go nie pociągasz...wybacz jeśli mam być szczery!!!

Gość kamila89wroclaww
z języczkiem. Jeżeli mój wygląd go odstrasza to czemu mówi że mnie kocha? Nie wydaje mi się żebym była jakaś strasznie brzydka, miałam propozycje seksualne od innych facetów, ale je odrzuciłam bo nie zawierały słow "kocham cię". A on jest jedynym który mi to powiedział jak dotąd.

Gość valrki
zasadnicze pytanie. Było wogóle u Was seks czy nie? Gość robił to już? Nie wierzę, żeby nie miał ochoty w tym wieku. Albo nie pociągasz go fizycznie.

Gość ZawszeCoS
ale bk.. mialam podobnie z moim bylym pieszczoty itp a potem nic wiem ze byl prawiczkiem raz doszlo wkoncu do seksu to nawet dojsc nie mógl ;/ moze faktycznie macie racje ze za duzo sam sie zaspokaja ;/

Gość kamila89wroclaww
skoro go nie pociągam to po co zaprasza mnie na imprezy, wakacje itp.? Po co mi mówi że mnie kocha? Weź tu rozgryż faceta.

Gość kamila89wroclaww
Nie nie było u nas seksu. Nie wiem czy on to robił, nie pytałam go bo on mnie nie pytał. Ja do tej pory nie uprawiałam seksu.

Gość pioooo
a może jest gejem...?

"skoro go nie pociągam to po co zaprasza mnie na imprezy, wakacje itp.? Po co mi mówi że mnie kocha?" Ile Ty masz lat, żeby wierzyć w takie bajki. Ja pierdole, no żeby dziewczyna 23 lata i wierzyła facetowi na słowo to już jest szczyt szczytu. Za mało męskich szowinistycznych świń bbyło w Twoim życiu...a szkoda, bo to uczy czegoś o facetach!!

Gość kamila89wroclaww
no nie wiem w końcu. Wydaje mi się że jakby był gejem to by mnie prowadzał po imprezach rodzinnych żeby zmylić rodziców. Ale po co w takim razie wywiózł mnie na wakacje, gdzie nie było nikogo z rodziny i znajomych?

Gość valrki
to w takim razie to nie jest Twój chłopak tylko bardzo bliski przyjaciel, może kryptogej. Jak Ty wogóle wytrzymałaś ten rok..daj sobie z nim spokój.

Gość kamila89wroclaww
miałam do czynienia z szowinistycznymi świniami, ale w drugą stronę tzn. proponowano mi seks bez słów "kocham cię" więc odmówiłam. Ten mi zaczął mówić że mnie kocha i owszem na początku było super, ale nadal nie ma seksu :(. Ja rozumiem że facet jak szanuje kobietę to nie ma seksu przez 3 miesiące czy w ostateczności 6. Ale przez rok?

Gość pioooo
na pokaz :)

"a może jest gejem...?" To całkiem nie głupia hipoteza. Nie pomyślałem o tym Skarbie rzuć go i nie mniej wyrzutów sumienia. Potrzeba Ci asertywności do podjęcia takiej decyzji. Dam Ci radę na przyszłość "najszczęśliwszą osobą w związku masz być zawsze TY"

Gość kamila89wroclaww
próbowałam go spławić, ale mi mówił że mnie kocha, że nie wyobraża sobie życia beze mnie, że nigdy w życiu nie poznał tak cudownej kobiety jak ja itp. Więc dawałam mu kolejne szanse, a seksu nadal nie ma. Fakt faktem jest jedynym facetem który póki co powiedział że mnie kocha a nie tylko wulgarnie proponował seks

Gość fiedman
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli