Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robotniczy wygląd

Czemu robotnicy często wyglądają niezdrowo i brzydko, są nieszczególnej urody?

Polecane posty

Gość Robotniczy wygląd

Strasznie pomarszczona i niezdrowa skóra w stosunku do wieku, żółte zęby, często z ubytkami, czasem nawet braki w uzębieniu, na twarzy jakieś brodawki i kaszaki (czyżby od złej diety i problemów z wątrobą)

Gość kwiaty na poddaszu
ale mają dużo w gaciach :)

Gość zalamana forever
bo pracuja na dachach i sie pala na sloncu i do tego chleja piwska

Kiedyś w ramach zawodu dużo jeździłam po przeróżnych fermach i hodowlach i faktycznie ludzie od 'brudnej roboty' nigdy urodziwi nie byli. Może to złudzenie przez ciuchy, brud i umęczenie. Nie wiem

Gość MartaKrakow
a politycy? prawdziwe maszkary

zdarzają się też świeżyny w branży: młody opalony, kładący asfalt bez koszulki ;) ale Ci budzą We mnie jeszcze większą niechęć w każdym przedziale wiekowym jednak robota idzie na bok jak przechodzi fajna laska :P

Gość samuraj.
to styl zycia tez determinuje wyglad - duzo stresow,zmeczenie,zdenerwowanie ciezkie warunki,brak lekarza, zly ubior jakby odpicowali niejednego budowlanca to by wam kopara opadla:D

Gość to chyba chirurg by
musial ich odpicowac poprzez powycinanie brodawek i tych kaszakow

Gość no i zeby trzeba by bylo
im wstawic i wybielic

Gość podaj cegłę
jakie znowu kaszaki??? se ktos upatrzyl jakiegos gnoma z kaszakami i sie uczepil, po porstu sie nie myja to raz, dwa sa to czesto ludzie ze wsi, ktorzy przyjechali na zarobek, mieszkaja w barakach i rzadko bywaja w domu, dla kogo maja sie pucowac i ubierac? dla kolegi ? jak padaja na pysk po harowaniu na sloncu?? ktos o wygladzie paniczyka nie idzie na budowe tylko prowadzi wiadomosci w tvn na przyklad! inna sprawa po co gapisz sie na kaszaki, brodawki i inne tego typu mankamenty?

Gość kaszaki sie podobno
tworza od zlej diety. a czemu oni nie dbaja o zeby? zle nie zarabiaja

Gość askasssaidsjaduj
mój narzeczony pracuje na budowię. łatwo nie ma, ale nie ma kaszaków itp... Jets wysoki dobrze zbudowany ma mięśnie wyrobione od ciężkiej pracy mrrr...:) a zęby ma ładnei zdrowe;) nie wiem kogo widzieliście:p chociaż jak przyjeżdza to jest zmęczony, goli się na trzy dni. Normalne to jest, że wteyd nie wygląda atrakcyjnie w sumie wygląda taki męski jest:p to w zalżności od faceta. Aha i mój bardzo dba o wyglą ubrania itp

Gość kafefan
hmm sam pracowlaem jako robol przy lapacie upal czy mroz i powiem wam ze faktycznie cos w tym jest jesli ciagle chdozisz brudny i zmeczony to sie rpzekalda na to jak nas ludzie odbieraja

Gość Wtornicki
Poza tym specyficznie śmierdzą i brudzą wszędzie gdzie popadnie

Gość ujtyujt6
A pani lub pan,którzy pracują przy biurku ale palą papierosy(większosc ludzi pali papierosy) nawet jak sa pachnący od perfum to i tak SMIĘRDZĄ i to zawsze petami,dymem.Odór azpowala.Wole spoconego robola,ale niepalacego,bo jak weźmie prysznic to pachnie,a ci co niby pachną a palą ,to zawsze smierdza,nawet po setce pryszniców,szczególnei ich palce smierdza.

Bo ogólnie mają ciężkie zycie - nie leżą i pachną tylko zasuwają, a wieczorem padają na pysk. Nie dziwię się, że czesto piją, bo to najtańsze znieczulenie od rzeczywistości. Dla jasności - nie jestem robotnikiem.

Gość No cóż.....
Kafeteria ma to do siebie, że gromadzi przy kompie wszelkiej maści pojebów..... a żeby generalizować, że robotnicy przeważnie (często) są niezdrowi i brzydcy, to już trzeba być super pojebem (czy pojebaną).

Gość informatyk z Warszawy
To idźcie pracować na budowę to zobaczymy czy będziecie mieli czas i siły myśleć jak wyglądacie. W erze wszelkuej maści hispsterów takie tematy będą niesty zakładane

Dac takiemu robotnikowi garnitur i od razu inaczej byście na niego patrzeli. Tak samo jak większość mundurowych i panów w garniturach wsadzona w robocze stroje wyglądałaby brzydko.

Gość fdsfds
chciałbym zauważyć ze nie ma ludzi z białymi zębami . Kazdy człowiek ma żólte zęby ( mineralizacja )

Gość coś mi tu nie pasuje bo
Ile ty masz lat.15?To wszystko by tłumaczyło.