Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz_neumann@tlen.pl

Uwazam z to miejsce jest patologiczne ale czy mimo tego znajde tu kogos norma

Polecane posty

Gość dlaczego wysnułes taki
wniosek ze tu wszyscy cos nie halo częsc swieruje część nie:P

to świetnie trafiłes:) i tez kiedyś nią byłam:P młode dziewczyny nie potrafią najczesciej docenic i zauwazyc tego co najistotniejsze dlatego zycie ich nie cieszy czesto marudza,zakochują sie w nieopowiedniech facetach etc..

Gość koleś, a dlaczego niby
Ty jesteś normalny skoro ot tygodnia zamieszczasz na ogólnym czy uczuciowym poszukując dziewicy? od kiedy dziewictwo stanowi wartość kobiety samą w sobie?

zamieszczasz anonse*

a ja jestem dziewicą :D i nie szukam faceta dla którego moje krocze jest priorytetem🖐️

ale ja nie szukam ani kochanka ani narzeczonego:) cos taki w panice jak bedziesz tak latał po cafe z transparentem szukam dziewicy to bedą uciekały gdzie pieprz rośnie i słuchaj kolezanki z cafe,bo ja mam swoje lata i wiele wiem.

Wybacz, mam się zwracać proszę pana? Zobacz co sam sobą prezentujesz, dziewczyna mogła się zakochać, ktoś mógł ją skrzywdzić, i co? I dla Ciebie jest bezwartościowa bo Ty "nie będziesz numerem dwa" A jak zgwałcą Ci dziewczynę zanim dojdzie do pierwszego razu? Rzucisz ją?

Ależ Ty chcesz pierwszą lepszą, byle w owym kroczu była błonka.

Gość no i Ci czmychęła juz jedna
strasznie jestes spięty i nerwowy a ja nie zauwazyłam zeby dziewictwo było takie w cenie i tak przez męzczyzn doceniane przeciez większosc juz nastolatek chce miec to za sobą,bo to dla niech nie powód do dumy a wręcz odwrotnie

Tak, ponieważ gwałciciele mają to do siebie, że napadają tak aby ktoś mógł obronić:D Dokładnie, życie pisze różne scenariusze i to czy ktoś uprawiał seks czy nie absolutnie nie stanowi o wartości tego człowieka, KOLEŚ:P To ani powód do dumy, ani do wstydu, naturalny stan, normalny człowiek nie skreśli kogoś z powodu, że ktoś jest/nie jest dziewicą.

No przepraszam, oprócz błonki ma być obietnica pod przysięgą, że w żadnym otworze ciała nie przebywał penis:P wtedy będzie Twoją "siostrą w czystości"?

Gość musisz zacząc od .....
nauczenia się większego szacunku do dziewczyn/kobiet bo w twoich wypowiedziach nie istnieje dziewczyna tylko jej dziewictwo,jest to wartoscią niewątpliwie,ale dziewictwo to nie powinna byc sprawa determinująca wybór dziewczyny bo to głupie,

tfu, zeznanie pod przysięgą:P Myślę głową, i moja głowa mi mówi by zwiewać jak najdalej od tych co mają kult dziewictwa.