Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz_neumann@tlen.pl

Uwazam z to miejsce jest patologiczne ale czy mimo tego znajde tu kogos norma

Polecane posty

Gość w swoim zachowaniu
jestes patologiczny,przerost myśli nad treścią musisz zmienic nick bo beda teraz wiać od Ciebie jak od owcy:P

Gość koleś, a dlaczego niby
W świecie wirtualnym zadawanie się ze świrem Twojego pokroju nie grozi nieprzyjemnymi konsekwencjami wiec sobie mogę posiedzieć. W moim świecie kobiety nie dzielą się na dziewice i prostytutki. Co chcecie, owca fajna kobita, zdumiewa mnie jej szybkość pisania.

Gość jakiś nieopierzony ptasior
nie bedzie mi pluł w twarz:P zadna dziewczyna nie bedzie sie cieszyła zyciem u twego boku bo jestes zbyt porypany i masz zadatki psychopatyczne

Gość kolezanka wyzej jest fajna
czesc🖐️ owca...yhy,,..ja mysle ze ma gotowce i wkleja niestety nie ogarniam wzrokiem tych tekstów a co dopiero rozumem:P

Nieee, to my jesteśmy patologiczne, część pewnie jest kurwami, a część tak jak ja dziewicami chcącymi rozpocząć karierę prostytutki :D Ej, ale wiecie, to nawet Loser już łagodniej i mądrzej potrafił się wypowiedzieć:D

Gość ze poznałam ześ ptasior
na ornitologii :P zapewne

Kiedyś próbowałam z owcą porozmawiać:D Więc nie wiem czy to gotowce, bo odnosiła się jakoś tam do moich wypowiedzi (tak, przeczytałam ich parę). Dla rodziny pewnie to wygodne, dadzą jej kompa i mają spokój.

Gość kobiety nie mają
EGA;P! my mamy chyba coś innego niz Ego:) ?ale co?

hmm pewnie gdybym napisal ze jestem katolokiem i ze wierze to tez pojawilby sie atak i hipokryzja i napis ze psychopata i ze powinni uciekac oddemnie a skad wiesz moze jestem wyznawca Alaha

Ej, ja mam prawo mieć ego, i to przerośnięte, w końcu nie jestem kurewką tylko nieskalaną penisem dziewicą:classic_cool: A Wam same ptasiory w głowach, Wy nieczyste:P

Gość kobiety nie mają
serio na żywca dałas rade no to wielki szacun ale jest nieziemsko płodna w tym pisaniu i to ma jednak cos w sobie moze to taki projekt cafe?ta owca?

Gość no to ja tez mam EGO
bo ja sie tylko zakochałam,uwierzyłam ...itd a ze nie wyszło...to przeciez sie nie pochlastam:P czekalam długo na tego jedynego,i tak nie maiło to dla niego znaczenia

Kiedyś znałam takiego gościa, gadać potrafił podobnie do owcy, on miał chyba schizofrenię czy coś w tym guście, też bardzo wierzył w Boga. Myślę, że dzięki temu w realnym życiu jest znośniejsza jak tu się wygada. Lecz lepiej nie próbować rozumieć większości jej tekstów:P Generalnie ją omijam bo przestała mnie ciekawić.

Gość no to nie jestem psychopatką
bo nie szukam 😍 ani portfela faceta :D

Ej, ja mam prawo mieć ego, i to przerośnięte, w końcu nie jestem k**ewką tylko nieskalaną penisem dziewicą A Wam same ptasiory w głowach, Wy nieczyste nie znam Cie ale juz widac ze piszesz jakie wybruczyny !!

Gość O ja tez omijam łukiem
i ją wyczuwam na forum nawet jak ukryta:) zapewne,wypisanie sie daje jakies efekty zresztą tak jak nieszczesliwa miłosc-tez ludzie piszą,wypisują sie i jest im lzej

Bez urazy Łukasz, ale ile Ty masz IQ?

Gość wyburuczyny to Ty zaraz
bedziesz miał I to krwawe :) cos sie koledze pomerdało chyba:D