Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!1

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Błagam poradźcie 2 dni temu rozpoczęłam leczenie kanałowe zęba. Jutro mam wizytę na 18, ale nie wytrzymam. Strasznie boli, policzek spuchł i do tego gorączka. Poradźcie coś

Do tego boli mnie odbyt przy podcieraniu, czy to moga być hemoroidy? :O

Podszywaczu do śmiechu ci, bo mi wcale

Gość kometa Halleya
jak gorączka to zasuwaj na nocny dyżur dentystyczny

A wydłubanie tego lekarstwa coś by pomogło?

Gość kometa Halleya
nie mam pojęcia nie możesz zadzwonić do jakiegoś nocnego stomatologa, nawet w innym miescie i zapytać?

Gość kometa Halleya
To moze wydłub te rodzyny jak Ci uwierają ale potem umyj zęby

Dziękuję. Jadę na Pogotowie zanim skonam.

Gość inzynier serwisowy bann
Macie szczescie ze nie śpie jak jeszcze jesteście PISAŁEM TO KURWA Z 20 razy. ZĘBY TRUŁO SIĘ 20 LAT TEMU. Żaden szanujący się obecnie dentysta ich nie zatruwa. Obecnie zęby wynerwia się ENDOMETREM. Jak wygląda wynerwianie ?? Przychodzisz rozwierca ci zeba. Wkłada endometr i zabija nerwy prądem. Potem rozwierca takim obrzydliwie małym wiertełkiem. Następnie ja ma w gabinecie rtg robi zdjecie poprawia zalepie i gotowe. 1 nocy może lekko boleć. cena ok 150pln za zęba. Jak nie to musisz gdzieś zrobić rtg i na 2 wizyty Jak wygladało to 20 lat temu u niektórych do dziś. Wkłądał trutkę na którą niekturzy są uczuleni. NP JA!! I wyłem tak jak ty z bulu jak pies. Skończyło się na tym że wziołem wykałaczkę i wydłubałem skurwysyństowo. o 9 rano wyladowałem w szpitalu. Z powodu że do rany wdarly się bakterie. A więc normalna metora 1 dnia rozwierca i zajebuje trutkę. Wyjesz z bulu przez tydzień. Potem rozwierca okazuje sie ze niestrawione wszystko najeczsciej ale mimo to napierdala wiertlem boli jak uj. Zalepia wstepnie wysyłą cie do RTG potem przychodzisz i zalepia. Więc minimum 2 wizyty max 4. Koszt od 100 - 240pln. CO JEST KURWA LEPSZE?? Dobry dentysta który nie boi się techniki i ma u siebie rtg. A ty co możesz zrobić ...... wyć z bulu przez tydzień aż nerwy SIĘ ROZPUSZCZA I STRAWIĄ!! tak to jest rozpuszczanie nerwów i musi boleć kurwa!!! A dzieciom sie jeszcze mówi że to lekarstwo... masakra.