Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffria

mega zmęczenie

Polecane posty

Gość ffffria

Przez ostatnich kilka tygodni bardzo źle się czuję. Nie mogę ustać na nogach, po prostu MUSZĘ usiąść po 2-3 minutach stania, bo czuję, że sama się osunę na ziemię. Jestem niesamowicie słaba, nawet jak śpię 12h to i tak zejście z łóżka to dla mnie katorga. Od razu zaznaczam, że jest to uczucie fizyczne, psychicznie czuję się dobrze. Chętnie zrobiłabym wiele rzeczy, ale czuję się tak słabo, że jedyne co mogę to leżeć. Fakt, że prowadzę dosyć intensywny tryb życia (rano praca, wieczorem druga praca), ale staram się co 2-3 dni dobrze wysypiać, zdrowo się odżywiam, nie wiem więc skąd to zmęczenie. Zresztą zawsze spałam 5-6h, to dla mnie naturalne. Oprócz zmęczenia, często boli mnie głowa, chce mi się spać i nienajlepiej się czuję po większości rzeczy jakie zjem (cokolwiek by to nie było). Na razie nie mam możliwości iść do lekarza (jeszcze przez 2 tygodnie muszę pracować na dwie prace), a już po prostu mam tego dość. Przez większość czasu mam wrażenie, że zaraz zemdleję. Podejrzewam, że to brak jakiegoś składnika w organizmie, ale zupełnie się na tym nie znam... może ktoś z Was miał podobnie?

Gość roladinia
sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie .

Gość ja jak mialam 22 lata to tez m
oglam spac 5-6h i pracowalam po kilkanascie godzin. teraz mam jedynie 2 lata wiecej a nie jestem w stanie funkcjonowac bez 8h snu. po prostu sie starzejesz, twoj organizm ma juz dosc, wytrzymalosc sie skonczyla i albo zaczniesz zyc jak czlowiek, albo zaharowywuj sie dalej. ew. moze masz malo zelaza, to kup sobie i lykaj tablety.