Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poruszonawagą

Jak to się mogło stać?? Czas zabrać się za siebie!!

Polecane posty

Gość poruszonawagą

Witam, na wstępie piszę, że mam dobre życie, pracę którą lubię, mieszkanie w którym jest ciasno ale chętnie do Niego wracam i mężczyznę, który służy ramieniem. Dzisiaj zważyłam się (zaraz napisze co mnie skłoniło do tego) i zobaczyłam 67,8! Ja wiem, ze wiele osób powie, ze marzy o takiej wadze jednak ja przy wzroście 173 jestem dośc "ubita" i ie wyglądam apetycznie.Weszłam na wagę kilka razy bo nie mogłam oczom uwierzyć, sama nie wiem jak to się stało, ostatnio wpradzie miałam więcej pracy i stresy(zajadam je) więc gotowałam szybko jadłam szybko, bardzo nieregularnie i bez namysłu ale nie doszłabym sama do tego gdyby nie....no właśnie ...coraz częstsze sugestie mojego faceta na temat mojej wagi, pytanie czy przytylam, co jadłam lub czy byłam na rolkach- bardzo to lubię dały mi jasno do zrozumienia - DZIEWCZYNO TYJESZ. Nie zwracałam na nie uwagi do momentu jak mój facet zapytał mnie wczoraj po romantycznej kolacji ( którą przywiozłam w nocy po pracy do domu:() "Kochanie ile Ty ważysz?" Miarka się przebrała, on powinien kochac mnie bezgranicznie, a nie zwracać uwagę na takie sprawy. Jednak złość mi przeszła i teraz jestem mu nawet wdzięczna, bo sama w tym biegu pewnie nie zauważyłam bym co się dzieje. Do rzeczy, jestem na diecie i już piszę, że to forum jest dla mnie formą "terapii i wsparcia" oraz nabywania nowych informacji i dzielnia się tym co uda mi się osiągnąc a w czym poniose porażkę. Nie namawiam nikogo do stosowania diety o której zaraz napisze, bo wiem że jest bardzo restrykcyjna, prosze jedynie o wsparcie i porady jak wytrwać w tym czasie, jaki sport polecacie jakie kremy stosujecie lub BĄDŹCIE! Dla mnie to byłoby bardzo dużo. Dieta którą dzisiaj rozpoczęłam nazywa się dieta baletnicy- znalazłam ją dzisiaj na tym forum o 6 rano i postanowiłam zacząć właśnie od niej ponieważ jest idealna dla mnie łatwe produkty, zasady, szybkie efekty(mam nadzieję). Jadłospis jest ściśle określony i podaje poniżej ponieważ dziewczyna podała dwa warianty ja od razu wiedziałam, ze na pierwszym bym "umarła" jednak drugi wydaje się być przyzwoity. Tam nikt nie piszę a ja potzebuję KOPA od Was dziewczyny, wiele z Was pięknie schudło(poradźcie) inne to nadal robią (wspierajmy się) a inne zaczynają tak jak ja ( wymieniajmy się doświdczeniami) JADŁOSPIS: Każdego dnia spożywamy tylko jeden z wymienionych poniżej 10-ciu produktów niskokalorycznych: 1. Migdały zmniejszają uczucie głodu oraz zapotrzebowanie na słodycze (cukier); 2. Jajka zmniejszają łaknienie; 3. Mleko najlepsze niskotłuszczowe: usprawnia metabolizm i przyswajanie wapnia przez ustrój; 4. Szparagi ułatwiają zarządzanie gospodarką wodną organizmu; 5. Sałata pomaga pozbyć się nadmiaru wody i tłuszczu, dostarcza ważnych i niezbędnych witamin; 6. seler działanie takie samo jak sałaty; 7. chude mięso dostarczyciel białka niezbędnego do budowy mięśni; pomaga skuteczniej stracić tkankę tłuszczową; 8. jabłko dostarczyciel błonnika oraz pomocnik w spalaniu nadmiaru tkanki tłuszczowej; 9. woda przyspiesza metabolizm, zmniejsza łaknienie; 10. grejpfrut cytrus pomagający w spalaniu tkanki tłuszczowej jednocześnie dostarczyciel energii. MOJE WYMIARY: szyja 34 cm ramie 28 cm biust 87 cm talia 71 cm pępek 87 cm biodra 102 cm uda 62 cm łydka 36 cm. PLANOWANA AKTYWNOŚĆ -1 godzina rolek dzienie/codziennie - 2godziny rower 3 razy w tyg, ale może od jutra codziennie - okaże się Życzę wszystkim wytrwałości w osiąganiu celu! Pozdrawiam Gosia.

Gość poruszonawagą
Cześć, mam nawet książkę o SB jednak przyznam zależy mi na szybkich efektach i oczywiście potem mogę przejśc na Sb bo to już raczej styl życia później ale teraz łąpie się takich rozwiązań, zajrzyj do mnie czasami zapraszam.:) P.S Jak Tobie udało się w tak krótkim czasie tyle zrzucić SB? Super efekty!!

Gość motyl_w _kolorze_bzu
czy to nie jest tak, że kocha się kogoś za to jakim jest człowiekiem a nie za to ile wazy? oj coś mi tu śmierdzi, może zapytaj czy Cię kocha i NIGDY nie rób nic dla faceta tylko dla siebie:)

Gość poruszonawagą
Motyl w kolorze bzu - w 100% sie z Tobą zgadzam i dlatego mieliśmy sprzeczki nie jedną i nie dwie na ten temat, jednak uznałam, że nie ma co sie boczyć i zabrać do roboty, bo fakt jest taki, że sama kiedyś non stop mówiłam jak ja to musze scudnąc a nic z tym nie zrobiłam i teraz popchnął mnie do diety mój facet ale robię to tez dla siebie. Mam nadzieję, że te jego podteksty nie mają innego drugigo dna. A nawet jeśli to nie chciałabym faceta, który woli inne laski tylko dlatgeo, ze ja przytyłam 8 kg. Prędzej czy później prawda wypłynie- zawsze wypływa, ale ja wtedy będe szczuplejsza, szczęśliwsza, dowartościowana- przez samą siebie:)

Ja bym sie nie doszukiwala podtekstow w jego wypowiedzi! Faceci patrza na to inaczej ! Wybral ciebie a nie jolke z najwiekszymi cyckami na osiedlu ;) bo cycki (wyglad) nie jest dla Niego Az tak wazny Ale Jesli kobieta przytyje-a twoj Tylek jest duzy ( jak zreszta moj kiedys) to jest to dla Niego sygnal ze przestalas o siebie dbac ! I ten biedny misio nie wie dlaczego sie zaniedbalas Nie oczekuje pewnie ze bedziesz miala za chwile talie osy I nozki jak Modelka ale faceci inaczej patrza na ta kwestie Doceni gdy stracisz kilka cm I bedzie ci dawal do zrozumienia ze bardzo go pociagasz :) Cos na zasadzie ze Zalezy ci na sobie , zwiazku I na nim-wiem jak to brzmi ale faceci sa dziwni... Oni maja w dupie tipski I nowe fryzury ;) ale jak nagle dupska nam wysadzi to zauwaza :) Pidziekujesz mu za to -zapewniam cie bo sama tez bys do tego doszla Jakies 10 kg pozniej Gdyby nagle mOjemu mezowi wysadzilo brzuchol tez bym mu zwracala uwage :) jest roznica miedzy malym brzuszkiem piwnym a wielkim brzucholem Jaki rozm nosisz? Ps ja schudlam dzieki cwiczeniom morderczym :) Jak dupa mi zmalala o polowe to maz mi wyznal ze jak kiedys szedl za mna I patrzal na moja trzesaca sie dupe to byl przerazony hehe takiego slowa uzyl :) Oni nam nie mowia wszystkiego -kilku cm wiecej tez nie zauwaza ale jak juz zwracaja uwage to cos jest na rzeczy

Gość poruszonawagą
Dzięki, podtrzymałaś mnie trochę na duchu, ale z drugiej strony przykre tj usłyszeć od faceta takie słowa.dzisiaj migdałki, boje się tylko selera:D

Gość poruszonawagą
góra 36-38, dół 38-40

Gość poruszonawagą
dzień mija spokojnie zjadłam ok 100 g tych migdałów i myślałam, że lubie te orzechy ale jedzenie ich cały dzień jest conajmniej męczące:D ale dam rade jutro jajka musi być dobrze !!:D:D stwierdziłąm, ze w sobotę to mleko będe podgrzewac bo wiadomo ciepłym lepiej się "najem"

@poruszonawagą, dieta którą zdecydowałaś się zastosować jest bardzo restrykcyjna, pamiętaj, że w ten sposób możesz szybko schudnąć ale także szybko nadrobić zrzucone kilogramy. Może warto jeszcze przemyśleć ten krok i spróbować dostosować dietę ściśle do swojego organizmu?

Gość poruszonawaga
hej, zdaję sobie z tego sprawę i mam w planach po zakończeniu tego programu włączyć dietę sb tak żeby spokojnie przejść do fazy 3- zdrowe jedzenie przy jak najmniejszej obawie o jojo. Jak myślisz dobry pomysł?

Gość witajwmoimświecie
Z facetami to jest tak, że za chudych nie lubią. Chude jest aseksualne. Ale jak dupa urośnie do rozmiarów szafy i w dodatku ma celulit, to wierzcie mi, że to też im się wcale a wcale nie podoba. Trzeba mieć proporcjonalne i zadbane ciałko. Pozdrawiam i życzę sukcesów