Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehwehwehwhwahergzrthbrd

Areszt u odszkodowanie

Polecane posty

Witam, mój chłopak przez miesiąc siedział w areszcie w przeludnionej celi. Ile może za to dostać odszkodowania i ile się na nie czeka? Czytałam, że podobno pańsstwo ma obowiązek je wypłacić.

hahaha ma obowiązek wypłacać apanaże za pobyt? to sanatorium? może zamiast próbować wyłudzić kasę nakłonisz chłopaka do przestrzegania prawa?

Był w warunkach, w których nie dało się normalnie funkcjonować dlatego należy mu się to odszkodowanie takie jest polskie prawo, poza tym strasznie teraz potrzebujemy pieniędzy dlatego pytam.

Pracujemy oboje, ale jak musisz w kilka miesięcy uzbierać prawie 10 tysięcy to jednak nie jest tak łatwo

Gość hartinka
1. jak potrzebujesz pieniedzy to idz do pracy ewentualnie on... 2. jesli uwazasz, ze te warunki uragaly jego godnosci, to nastepnym razem zapalc za lepsze warunki dla niegi...

Poza tym nie złodzieja ani oszusta, bo rozwalił komuś auto niechcący bez prawka, bo szef mu kazał przestawić dużego busa wiedząc o jego braku uprawnień

Gość hartinka
no faktycznie nie jest latwo....to moze ten kryminalista zrobi pare domkow i jakos uciulacie te 10 tys. heheh

napisałam, że nie jest to żadny kryminalita, tylko zrobił jedną głupotę jeszcze nie do końca z właśnej winy

Gość hartinka
czyli nie tylko kryminklaista ale i ciota bo nie umie geby otworzyc...pewnie sie teraz u ciebie wyplakal, ze w wiezeiniu musial na sedesie caly czas siedziec i ty teraz walczysz o sprawiedliwosc dla sowjego ryjka:)

Gość hartinka
no dobra nie kryminalista, ale ciota to na pewno...nie dziwie sie, ze tak teraz jeczy...tacy maja bardzo zle w pierdlu..

Gość Banany
Nie wierzę w to że był w areszcie, moja znajoma prowadziła auto bez posiadania prawa jazdy wiozła jeszcze 2 dzieci i nie poszła do aresztu. Chyba celowo twój kolo tam poszedł żeby kasę potem wyłudzić.

Jak jesteś po piwie i rozwalasz przy tym czyjeś mienie o dużej wartości, to owszem, idzie się

Gość Aneczka12345
Bardzo dziwne, po piwie jest niebezpieczeństwo, ale moja znajoma była trzeźwa nie mając prawka wiozła dzieci i też stworzyła niebezpieczeństwo.

Gość Waśniewska to Ty???
Dopytujesz sie ile w razie zwolnienia Ciebie z aresztu mogła byś wysępic odszkodowania za swój pobyt w tak zaszczytnym miejscu?