Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xgfdgffhfy

dlugi przez tesciow

Polecane posty

Gość xgfdgffhfy

wpedzili nad w dlugi.Oczywiscie tez z naszej winy bo sie dalismy.Wiem ze to nie bylo zamierzone no ale teraz to ma najmniejsze znaczenie.Wzielismy im duzy kredyt,ja jedyna bylam na nie ale mnie przekonalu.Raty splacali kilka mies,potem juz nie.Doslismy pismo ze grozi nam komornik.Wzielismy inny kredyt zeby splacic tamto zadluzenie,zeby sie uchronic przed komornikiem.Potem dalej nie splacali.W koncu komornik siadl nam na konto.Teraz dostalismy pismo z ubezpieczyciela,sprzedalismy a raczej dalismy im nasze auto bo kupilismy nowe.Teraz przyszlo pismo ze od roku nie bylo placone OC,muslimy wplacic 2000 bo znowu komirnik.Zyc mi sie juz odechciewa.Same dlugi przez nich,a sami na kasie nie spimy.....

Gość roladinia
kochani teściowie ..................

Gość xgfdgffhfy
tak,wiem....na wlasnie sie przekonalam na wlasnej skorze

Mam tak samo tylko mąz ciągle im wierzy że spłacą ja po 12 latach już nie i ciągle się wnerwiam

Gość taki co bywa i wie
jak duzy ten kredyt? musieliscie mieć nowe auto??????

Gość a co teściowie na to?
j.w.

Gość xgfdgffhfy
10000 a z odsetkami bylo do oddania 16000. dla nas to strsznie duzo. chcielismy zmienic auto,bo stare bardzo sie psulo,kupilismy okazyjnie inne ale potem okazalo sie ze znajomy ma warsztat i ze zrobi nam auto taniej.Po naprawie to nowe sprezentowalismy tesciom.

Gość xgfdgffhfy
co tesciowa na to?? ze ona o tym wie,ze mnie splaci,ze bierze kredyt zeby nas splacic.I to slysze juz od roku czasu,a nawet lepiej.Ze ona wie,ze co ma zrobic ze teraz kasy niema

Gość snjhujfv
na głupotę i naiwność nie ma rady

Gość xgfdgffhfy
wtedy jeszcze nie wiedzielismy ze nie splacaja i ze komornik nas czeka.Co ja moge zrobic w takiej sytuacji??? a co z tym oc??? da sie jakos to odkrecic?? nie zglaszalismy w oc ze sprzedalismy auto,myslalam ze oni to splaca

Zawsze myślałam że rodzice pomagają dziecią finansowo tak zawsze widziałam że się dzieje ale gdy wyszłam za mąż mój światopogląd zmieniłsię przez teściów którzy więcej wydają niż zarabiają i przez to są kłopoty i moje zszarpane nerwy

Gość xgfdgffhfy
kuzwa,zarabiam niewiele,maz tez.Teraz czeka nas przedszkole,dodatkowe wydatki.I jeszcze jeden komornik.

Gość xgfdgffhfy
dokladnie...wiecznie zadluzenia,na pozyczkach,komorniki.A ja za to place,kasa i nerwami.

Gość xgfdgffhfy
co im zabiore??? przyjde do nich i wyniose telewizor??? no jak?

Gość xgfdgffhfy
co im zabiore??? przyjde do nich i wyniose telewizor??? no jak?

Itak do końca życia zerwij wszystkie kontakty i wyszarp wszystko co można każ im przepisać dom,mieszkanie co tam mają na was i wy***** ich z tamtąd i sprzedawaj wszystko i tak pewnie będzie mało

Gość emigrantka12554
to jest tak jak ufa sie rodzinie.CZy rodzina czy obcy jesli chodzi o kase to zawwsze trzeba jakas umowe podpisac,bo jak nie masz nic na papierze to niestety teraz jedyne co mozesz zrobic to splacac za nich dlugi,przykre ale prawdziwe.

Gość kisssiststss
Przestan brac na siebie odpowiedzialnosc za tych niepowaznych ludzi, a juz w zadnym razie im wiecej nie pomagajcie. Daliscie im nowe auto choc byli zadluzeni wobec was? Nie rozumiem, niech je sprzedadza natychmiast i splaca kredyt! Obudz sie!

Co za patologia, jak mozna wymuszac kredyty na wlasnych dzieciach a na dodatek ich nie placic, lepiej zostaw ta cala rodzinke 🖐️

Gość snjhujfv
nic im nie możesz zrobić - za głupotę trzeba płacić - a swoją drogą, co raz częściej ludzie ustawiają się finansowo w tak bezczelny sposób - kosztem innych

Normalnie, jak zgodziłaś się na kredyt dla nich a oni obiecali że spłacą A SPŁACAJĄ nie to czym ty się przejmujesz walcz o swoje

Gość emigrantka12554
dokladnie skoro to auto jest na was to natychmiast je sprzedajcie bez zadnych skrupulow,bo jesli bedziecie tak ustepowac i miec tak dobre serce to zawsze beda was ykorzystywac!!!

Gość xgfdgffhfy
pisallam ze auto dalismy im auto zanim nie przyszlo pismo z banku ze raty nie sa splacane.Nie wiedzielismy o tym wtedy. Auto juz sprzedali kilka mies temu,kasa sie podzielili z nami ale to byly groszowe sprawy. no,rodzinka niczego sobie. maz jedynie jest normalny,przyznaje mi racje i zaluje ze ma taka rodzinke patologiczna.

Gość spis tematow kaffe
Powinnaś miec pretensje sama do siebie-siłą Cie zmusili do wzięcia kredytu czy jak??? głupota ludzka nie zzna granic:/

Gość xgfdgffhfy
tak,wiem kretynka jestem.to wiem.

Gość emigrantka12554
ej nie rozumiem to auto przepisaliscie na nich?Jesli tak to jakim cudem to wy musieliscie zaplacic ubezpieczenie?A jesli nie przepisaliscie to znaczy ze to wy sprzedaliscie auto i wy podzieliscie sie kasa.Sory ale nie rozumiem.

Gość xgfdgffhfy
auto im oddalismy,ale nie spisalismy umowy.Dalismy im wszystkie dokumenty i oni mieli to placic.Wiem glupie.