Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xgfdgffhfy

dlugi przez tesciow

Polecane posty

Gość snjhujfv
to zróbcie im jeszcze upoważnienie na wasze konta bankowe i oddajcie im jeszcze ostatnie majtki z tyłka

Gość jnna
Nie zadręczaj się. Nic teraz nie zrobisz. Musi mąż znaleźć dodatkową pracę i pracować na długi rodziców. Moja kumpela spłaca dług brata już 3 lata, zostało jeszcze dwa. Pracuje na półtora etatu. Co ciekawe wcześniej spłacała już jakieś jego długi i się nie nauczyła, prosiłam, błagałam ale nie, teraz będzie spłacał! I historia się powtórzyła, kilka rat owszem, a potem za ciężko mu było. Dziewczyna wykańcza się psychicznie i fizycznie. Wyobraźcie sobie prace po 16 h dziennie 5 dni w tygodniu, a w weekendy po 6. Nie ma niedziel, nie ma wolnego, świąt, urlopu i tak 5 długich lat. U was nie musi być aż tak źle, mężczyzna ma większe możliwości pracy, za większe pieniądze, a ona jest sama z tym wszystkim, na nikogo nie może liczyć.

Gość wyrocznia24
trudna sytuacja, ale na pewno nie bez wyjścia. szukałaś fachowej porady? ludzie z intrum mają doradców w tego typu sprawach, może spróbuj uderzyć do nich?

Gość gość
Moja teściowa wzięła kredyt na 40 tysięcy. Teraz usiłuje wynocha na nas żebyśmy za nią to placili. Mam dosyć. Wpakowałam się w totalna patologie. A mój mąż to idiota. Pieprzony maminsynek. Nic nie potrafi zrobić. Zmarnowałam sobie życie.

Gość gość
Przepuszczę mieszkanie na teściów i wypłaty na ich konto przesyłajcie. Was nic już nie uratuje skoro od lat tak robicie, wylądujecie na ulicy i jak oddacie puszki do skupu lub wyżebracie złotóweczke pod biedronka to i tak wszystko zaniesienie teściom. Na głupotę nie ma lekarstwa.

Gość gość
Wow ale rada, nie ma co. My nie pomagamy teściom. Ich problemy, nie będziemy im ich umniejszali. Wynosimy się od nich.