Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia idiotka :(

pomyłka na allegro, zamówilam za dużo sztuk

Polecane posty

hej, co mam robic w tej sytuacji. Chciałam zamówić 1 pare butow czerwonych i jedna pare bialych. Ale tak to jest jak sie rzadko zamawia na allegro ;/ miałam je zabrac do koszyka tak zeby przesylka byla tylko jedna za te 2 pary a co zrobilam? Kupilam 2 pary bialych butow na jednej aukcji i 1 pare butow czerwonych na drugiej aukcji. Czyli po pierwsze za duzo o 1 szt bialych a po drugie przesylka 2 razy ;/ co mam zrobic?> Napisalam juz do sprzedajacego odpisal mi tylko tyle ze prosze zaplacic za 2 pary a za 3 wyslemy formularz zwrotu prowizji. Nie bardzo rozumiem ... mam kupic te 2 pary bialych? A CO Z CZERWONYMI? Prosze o pomoc :(

nie moge byc spokojna :( nie wiem co robić.... moze ktos mi pomoc?

Gość Eskimos_z_Afryki
Piszesz maila do sprzedawcy, że się pomyliłaś w ilości i już. Sprzedawca wystąpi o zwrot prowizji do Allegro. Nie ma problemu.

facet dziekuje za mile checi ale wybacz-nie wierze. nie ma glupich w tych czasach. Zachcialo mi sie szpilek -.- czy jest tu ktos kto moze mi pomoc jak rozwiazac ta sytuacje?

eskimos no on juz mi napisal ze mam kupic 2 pary a za 3 wysle formularz zwrotu prowizji. Tylko nie wiem czy mam kupic te 2 pary bialych??????????? A co z czerwonymi???? Kupie biale dostane biale a czerwonych nie nie rozumiem po prostu jak to rozwiazac.

Gość allegroooooooooo
Tak jak kolega napisał powyżej. Piszesz do sprzedawcy że pomyliłaś ilość. Sprzedawca wystąpi o zwrot prowizji do Allegro i niekt nie będzie miał pretensji. Sama sprzedawałam na Allegro wiem jak to działa.

Gość Eskimos_z_Afryki
Ojej. Robisz problem z niczego zapłać za 1 parę białych + 1 parę czerwonych + koszt wysyłki. Dla pewności napisz maila za co zapłaciłaś. Nie będzie problemu.

Gość allegroooooooooo
Czyli kazał ci zignorować poprzedni zakup? I zamówić od nowa?

Gość szybka.ekspertyza
to dlaczego nie wyjaśnisz swoich wątpliwości ze sprzedającym ? _kto pyta nie błądzi :)

Gość allegroooooooooo
Ja bym zadzwoniła do sprzedawcy.

Gość allegroooooooooo
W koncu to u niego robisz zakupy a nie u nas. Jest podany nr telefonu?

Ojej. Robisz problem z niczego zapłać za 1 parę białych + 1 parę czerwonych + koszt wysyłki. Dla pewności napisz maila za co zapłaciłaś. Nie będzie problemu. aha no takkkkkk przeciez na e mailu mam 3 osobne wiadomosci o zakupionych przedmiotach :) jedna wiadomosc o zakupie bialych, druga wiadomosc o zakupie bialych i trzecia o zakupie czerwonych. :) zaplace za jedna biala i czerwona. Za te drugie biale niezaplace :) i on otrzyma za nie zwrot prowizji :) dobrze mysle?

allegroooooooooo nie kazal mi zignorowac zakupu i zamawiac od nowa jego wiadomosc byla taka "witam prosze wpplacic za 2 pary , za 3 wyslemy formularzz zwrotu prowizji"

Gość Zapłać za dwie pary i w tytule
no zglosi na allegro Twoja pomylke, allegrosie Ciebie zapyta czy to prawda, Ty potwierdzisz ze tak i on otrzyma zwrot a Tobie nic nie bedzie bo to tylko pomylka a nie ze jakies oszustwo

Gość *liliann
jak ja zamówiłam podwójnie to napisałam do sprzedawcy, że to niechcący i on anulował jedno zamówienie, ale musiałam dopłacić 3zł, bo jemu allegro pobrało za sprzedaż. Czy jakoś tak :)

przed chwila odpisal "zakupiła Pani 3 pary, ale zapłaci Pani za dwie pary , razem na konto 85 zzł" w sumie sie zgadza czerwone 30 zl biale 40 zl przesylka 15 zl RAZEM 85zl

tylko ze musze czekac az mama wroci bo nie mam swojego konta.

tak jestem a co?

hahahah co za pytanie :D:D:D nie moge zrozumiec dlaczego interesuje cie ktos kogo w ogole nie znasz???????????? I po co.