Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chchchchchchchc

Romans mojej 18letniej córki z jej o 20 lat starszym szefem.

Polecane posty

Gość chchchchchchchc

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5300508&start=0 Pisałam już raz w sprawie jutrzejszego wyjazdu na delegację mojej 18letniej córki z jej szefem. Wczoraj gdy ona poszła się wykąpać miałam akurat okazję zajrzeć na jej pocztę bo zapomniała wylogować. Było tam dużo emaili które pisała ze swoim szefem. W sumie nie tyle co pisali o seksie jak o uczuciach. Właściwie o seksie nie pisali. W sumie to co między sobą pisali było takie miłe, że miało jakąś wartość, to było takie prawdziwe, jak by między nimi było naprawdę coś poważnego ale przecież czytałam o romansie mojej córki z jej o 20 lat starszym szefem. Pisali tam też, że to trochę taka zakazana miłość, że co jak w pracy, rodziny, inni ludzie się dowiedzą. Jestem też pewna, że oni nie jadą na wyjazd służbowy tylko małe wczasy. Co robić?

Gość sami analfabeci tutaj
Powiedzieć szefowi, że jak jej zrobi jakąkolwiek krzywdę i wykorzysta jej naiwość to oberwiesz mu jaja.

córka jest dorosła więc może sama o sobie decydować... ale Twoim zadaniem jest w bardzo delikatny sposób porozmawiać z nią na temat tych że relacji !jaki masz kontakt z córką ? rozmawiacie o wszystkim?

Gość chchchchchchchc
Podszywacz..

Poza tym córka chyba sie w nim zauroczyła więć raczej z głowy jej tego nie wybijesz. Jedna szansa w gościu. Jak ma odrobinę godności to może jej nie ruszy.

Gość Gertruda, 1930r
zazdroszczę twojej córce.

A on ma żonę? Powiedz mu,że jej wszystko powiesz. Zobaczysz jak się w sekundzie wycofa.

Gość chchchchchchchc
Ja już pisałam w poprzednim wątku, że nigdy nie rozmawiałam z córką o seksie i związkach, ale myślę, że ona i tak już dużo wie i nie jest głupia żeby się nie zabezpieczyć. W sumie doszłam do wniosku, że oni już ze sobą sypiają.

Gość chchchchchchchc
Nie. Jest kawalerem.

Gość marta1991.
zazdrościsz ze ty w jej wieku bylas dziewica i nikt na ciebie nie zwracal uwagi? :D

Gość Yogi Bear :)
świata nie zmienisz, takie historie zdarzały się od jego samego początki.. każdy w życiu musi przeżyć kiedyś pierwszą miłość, rozczarowanie, ba, nawet sparzyć się.. to związek czasowy, nie przepoczwarzy się w coś większego.. i nawet nie ma znaczenia to czy oni na tym wyjeździe się bzykną.. jeżeli córka nie miała wcześniej związków to rozstanie może ciężko przeżyć i jedynie tego bym się obawiał

Gość chchchchchchchc
Córka nigdy nie miała chłopaka. Ale gdzie zrobiłam błąd w jej wychowaniu? Dlaczego ona nie może mieć chłopca w swoim wieku, lub nawet i starszego o 5lat, ale dlaczego musi to być dojrzały mężczyzna? Dlaczego ona woli starszych?

Gość chchchchchchchc
Wyjdź stąd podszywaczu

Gość chchchchchchchc
Jak miałam 18 lat to już nieźle się prułam, nie chcę żeby córka powtarzała błędy mamuni :classic_cool:

Gość chchchchchchchc
Szkoda mi cię podszywaczu.

Gość chchchchchchchc
A córka była wpadką w wieku 17 lat :classic_cool:

Gość glinkaaaaaaaaa
wiesz co robić? nie czytać poczty córki!!!!!! :O

Gość lkejal
a ona ma ojca ?

Gość chchchchchchchc
Ojciec jest nieznany.

Gość glinkaaaaaaaaa
nie ma ojca, to było niepokalane poczęcie :D

Gość chchchchchchchc
To wszystko pisały podszywy. Córka ma ojca, ale nie utrzymują kontaktu.

Gość oiuytrew
ja tez jej zazdroszcze starsi faceci sa dojrzalsi niz gowniarze nic nie rob,moze tylko kup gumki i delikatnie podrzuc bo na ciaze za wczesnie :) a tak to sie ciesz ze nie spotyka sie z gowniarzem ktoremu tylko sex i imprezy w glowie

Gość ericjam
jakby moją córkę chciał jakiś stary facet dymać żeby sobie rajdoche w życiu zrobić to bym mu chyba strzelióla w łeb 18 letnie dziewczyna to wór na sperme dla starego grajdocha ? penwie ma rodzinę i poruchać młody tylek mu sie zachciało ja zastrzelę takiego dziada jak przypierdoIi sie do moje córki

Gość maczo men
a co złego jest w ruchaniu młodego tyłka? :D

Gość stara i gruba beka
no wlasnie pewnie szuka zastepcy ojca. a on bedzie mogl sobie pouzywac;) a moze to facet na poziomie i nie bedzie tak zle? faktycznie gumki jej daj:P

Gość ericjam
to jest w tym złego, ze burdele sa od tego i prostytutki na roxa natomiast praca jest od czegoś innego więc szukanie okazji żeby sobie poruchać wzamian za parce i profity w pracy jest chore jest kapitalizm jesli ma stary chooj ciagoty do młodych tyłków , niech spierdaIa do panien tego typu i im płaci praca służy do czegoś innego, zabieranie młodych i robienie tego w pracy z dziewczynkami które mogłyby byc ich córkami jest oblechem i łajdakiem teraz rozumiesz o co mi chodzi ciołku ?

Gość oiuytrew
ale czemu stary?? jest po 30stce jacys durni jestescie to mlody facet co w tym zlego ona jest pelnoletnia,moj maz jest starszy ode mnie o 13 lat i jest wszystko jak nalezy

Gość maczo men
przecież właśnie płaci pannie tego typu :D płaci więc wymaga tygodniowych wypadów na ruchanko :D

Gość maczo men
jedź z nimi i pomóż żeby nie bolało :D