Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biuściasta.

Jak podkreślic duży biust ?

Polecane posty

Gość Biuściasta.

Chodzi mi o subtelne podkreślenie biustu . Nie chcę robić z siebie dziwki i chodzić z piersiami na wierzchu , ale też nie zamierzam chodzić w golfach . Mam miseczkę D , więc biust jest dość spory . Jakie sukienki zakładać , aby biust był podkreślony ale nie wyglądał zbyt wyzywajaco ?

Gość romanach
ja mam duży biust i nosze duże dekolty w szpic, widać rowek między miersiami, czuję się wtedy sexy (poza tym zakładam raczej długie spodnie, luźne tuniki, więc nie ubieram się wyzywająco)

jak jest duży to już chyba nie trzeba podkreślać, bo sam się podkreśla. a jak trzeba podkreślać, to znaczy, że duży nie jest :P

Gość Biuściasta.
z tym że ja mam też dość szerokie ramiona , i nie wiem czy taki dekolt będzie odpowiedni ...

Gość jukopliop
moze bluzki ''kopertówki'' ? i szersze lejące spodnie z materiału? elegancko i seksownie

Gość Biuściasta.
żab-X , no nie wiem , można mieć duży , ubrać golf i już tego nei widać :P

Gość Biuściasta.
z tym że ja mam 19 lat , i nie chcę ubierać się jak starsza pani ;P

Gość Petuniaaa5
ja też mam duży biust a chcę mieć małły !! wkurza mnie jak chcę poznać jakiegoś faceta i normalnie z nim porozmawiać on zamiast patrzeć mi w oczy napala się na mój biust. :/ także ja bluzek z dekoldem (z dużym dekoldem) nie preferuje

Gość Biuściasta.
Petuniaaa5 owszem , też mi czasem to przeszkadza . Ale sam fakt , że mam duży bisu chcę podkreślić ,w końcu trzeba czymś zwrócić uwagę ; )

Gość jukopliop
starsza pani? masz szerokie ramiona, duzy biust ,więc musisz zrównoważyć proporcje :P chcesz podkreślić biust ?ubieraj jasne bluzki kopertówki lub z dekoltem V,ale uważaj ,bo bluzki na ramiączkach podkreślą twoje szerokie ramiona ,i bedziesz wyglądać jak babo-chłop z duzymi cycami.

"żab-X , no nie wiem , można mieć duży , ubrać golf i już tego nei widać " albo worek po ziemniakach :P

Gość romanach
"wkurza mnie jak chcę poznać jakiegoś faceta i normalnie z nim porozmawiać on zamiast patrzeć mi w oczy napala się na mój biust" Dziwne podejście. Ja to uwielbiam. Nie czuję presji, że na siłę musze pokazać że mam jakieś bogate wnętrze, bo wiem że mam i facet prędzej czy później to zobaczy. A duzy biust jest atutem, podnosi atrakcyjność, jak np. szeroka klata u faceta. Więc jak można to traktowac jako wadę?

Gość Biuściasta.
no dokładnie :p ale właśnie mam dziwne proporcje , szerokie ramiona , duży biust , wcięcie w talii , ale szerokie biodra i wypiętą pupę , do tego długie nogi i wyglądam trochę jak monstrum - 175 cm wzrostu ;/

Gość PannaP.
jukopliop , - tu nie ma mojego typu ;/

Gość Z dużym biustem zawsze
będziesz widziana jak zabawka erotyczna szczególnie jak będziesz go podkreślać.

Gość piooo
- bluzki/ sukienki 'kopertowe' - tylko i wyłącznie szerokie ramiączka - dekolt w serek - zrezygnuj z bufiastych rękawów, najlepiej 3/4 lub długie - w tali pasek, szeroki - będziesz piękną klepsydrą ;)

Gość piooo
jak szerokie biodra, to spódnice w kształcie litery A, w kolano :) zrezygnuj z koturnów na rzecz butów na słupku :)

Gość gość
Jak podkreślić duży biust? Proste! Dobry stanik. Polecam Allesa - mam i sobie cenię, bo superrozmiary i jakość też niczego sobie ;)