Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzinsowy dylemat....

ile dzieci chcecie miec?

Polecane posty

każdy robi co chce, ale jak kobieta nosi brzuch idzie do pracy itp to potem rola kobiety- matki spada i traktuje sie to jako obowiązek :O ale jak lubicie być wykorzystywane to bądźcie :)

Gość *liliann
Ja nie chcę mieć dzieci. Nie daj Boże miałoby mój charakter... ;)

Gość SexiLexi
Jedno mam a marzy mi sie miec troje

2 zaplanowane, a 3 zostawię sobie na ewentualną wpadkę bo tyle jeszcze ujdzie ;) Jednak jakbym 3 zaplanowała, a kiedyś niechcący wpadła to przy 4 już bym się załamała :D Po 2 planowanych kiedyś jak mi coś odbije to na luzie to przyjmę ;)

A jakbym miała na 100% zapewnioną przyszłość finansową i warunki zajebiste - własny duży dom, jakieś inwestycje, firmy itp, w 1 dziesiątce najbogatszych ludzi w PL ;) To mogłabym mieć całą dużą gromadkę bo posiadanie i wychowywanie mi nie straszne :)

Gość aleosochosi
ijinka Hmm... Jeśli bede już miala 3 synów i stwierdze,że podolam jeszcze jednemu maluchowi to pewnie sie zdecyduje. Narazie nie chce gdybać,bo nie wiem czy mam szanse na chociaż jedno kolejne dziecko:)

Gość ijnka
Pani Czkawka nie nazwala bym bycie matka 3 czy 4 dzieci wykorzystaniem;) dzieci maja 2 rodzicow i oni oboje powinni angazowac sie w ich wychowanie...rola ojca tez jest bradzo wazna.. ja lubie swoja prace..nie chce i nie musze z niej rezygnowac bo jestem w ciazy..poza tym ja jestem dobrze zorganizowana...tak ostatnio powiedziala moja mama;)...wiec powtarzam tylko jej slowa heheh

Gość dzinsowy dylemat....
up