Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdshgdshgdfgh

NIE MOGE PATRZEC NA MOJĄ CERĘ...NIENAWIDZE SWEGO ODBICIA W LUSTRZE...

Polecane posty

Gość hgdshgdshgdfgh

mam 22 lata, nie pale, nie imprezuje, nie mam jakiegos tradziku,ale moja cera jest: - szara,zmeczona - sa zaczerwienienia, szczególnie na nosie , od skrzydełek nosa do policzków - mam czarne punkciki na nosie i w okolicach nosa -worki sine pod oczami, podpuchniete oczy nie moge na siebie patrzec

Gość w liceum usłyszałam tekst
jakich kosmetykow uzywasz?

Gość KryszkaPryszka
eh mam to samo;( wągry,krosty,,czerwona,szara jakby stara :( jakaś dziwaczna moja napuchnięta gęba a jestem rok młodsza mam 21.

Gość ruuere
pokaż fotkę :P

Gość hgdshgdshgdfgh
jakich kosmetyków uzywam? nie maluje sie, czasm fluid, a tak to zel do twarzy aa, puder w kamieniu, peeling morelowy soraya raz na tydzien

Gość sdjsbbznvf
proponuję kupić sobie mydło naturalne i porządny krem w aptece gdzie pomogą Ci wybrać odpowiedni do Twojej cery. też miałam kiedyś taki problem, szara zmeczona twarz mimo zdrowego odżywiania, nie palę, nie piję alkoholu. kupiłam w sklepie porządne mydło naturalne z algami, błotem i drobinkami czegoś. było drogie bo kosztowało mnie 16 złotych, myłam tym mydłem twarz wieczorem, do tego zmieniałm kosmetyki ze sklepowych na porządne z apteki i teraz mam piekną cerę. nie mam wągrów, pryszczy, szarej zmeczonej cery... polecam, a mydło mimo iż drogie starcza na długo, no i używałam tego mydła tylko do twrarzy..

Gość sdjsbbznvf
aha, przy używaniu tego mydła nie ma potrzeby używania peelengów do twarzy :)

Gość w liceum usłyszałam tekst
proponuję kupić jakiś dobry zestaw witamin. szara cera można oznaczać też zanieczyszczenie organizmu toksynami, zrób sobie jakiś detoks

Gość poczytajcie, zawsze jest
jakas rada:) http://deser.pl/deser/1,111858,12188944,Od_nastolatki_z_tradzikiem_do_modelki_i_celebrytki_.html

Gość hgdshgdshgdfgh
dziewczyny a moze byc cos takiego,że to z niedotlkenienia? ja na powietrzy na dworze przebywam jakas godzine dziennie... wiekszosc czasu przed komputerem, spie po 7 godzin dziennie.kremów zadnych nie uzywam, bo zaraz uczulenia dostaje.

Gość sdjsbbznvf
no to jak Ty cały dzień siedzisz przed komputerem, to może byc przyczyna, jak mozna być na świeżym powietrzu tylko godzine dziennie? ciekawe swoją droga jak się odżywiasz?

Kochana! Przede wszystkim bez paniki! Co do wizyty u dermatologa, to się zgadzam, ale tylko jeśli masz jakieś poważne zmiany: trądzik, kurzajki, przekrwioną (ale przekrwioną, nie lekko rumianą) buzię. Jeśli natomiast nie podoba Ci się koloryt Twojej skóry, jej odżywienie, czujesz jakiś dyskomfort, jest sucha, albo ciągnie, albo się przetłuszcza, cokolwiek - nie panikuj! Wszystko się da ustabilizować, uspokoić. Owszem, są różne kremy apteczne drogich marek, ale bardzo trudno jest taki krem idealny dla siebie dobrać. Zajmuje to sporo czasu i kasy (niestety!). Z mojego doświadczenia wynika, że nawet jak znajdziesz jakiś dla siebie, to po pewnym czasie skóra się przyzwyczaja, nawet uczula i trzeba szukać dalej... Jakiś czas temu moja instruktorka poleciła mi mazidla.com. Moim zdaniem super! Wejdź sobie na stronę Tam jest mnóstwo półproduktów, czyli tego, co w śladowych ilościach wchodzi w skład kremów z górnej półki. Możesz sobie dobrać odpowiedni dla ciebie olejek (ja używam kasztanowca, bo miałam naczynkową cerę), albo kwas hialuronowy w roztworze, który nawilża i wygładza buzię jak nic innego. Silikon w płynie za to jest świetnym podkładem pod makijaż, bo tworzy taką lekką i przyjemną powłoczkę - nie pozwala fluidowi się wżerać w Twoją biedną cerę:) Wejdź na stronę i poczytaj! Trzeba się troszkę zorientować, co będzie dla Ciebie optymalne i pamiętać, że niektórych rzeczy można używać po prostu, bez rozcieńczania (jak oleje i maceraty np.), a niektóre tylko po kropelce i miejscowo ( kompleks na naczynka i algi). I to wszystko nie jest drogie! Trzeba poczytać. Ja wpisałam w wyszukiwarce "cera naczynkowa" i mi wyskoczyło mnóstwo propozycji. Z własnego doświadczenia radzę zacząć od jednego, dwóch produktów i obserwować. I się cieszyć:):) Zachęcam Was wszystkie. Odkąd nie mam już takiego buraka na buzi, nie muszę się zapychać jakimiś pudrami, podkładami, tylko lekki krem koloryzujący i jazda! Ale elaborat walnęłam. Nadaję się na copywritera:D Powodzenia Kochana!

Gość hgdshgdshgdfgh
:(

Gość hgdshgdshgdfgh
bo juz nie mam siły jak patrze na te moja wstretna cere

Gość PaniKarollla
agatata- ile dostajesz kasy za robienie spamu? To jest na prawdę żałosne.

Polecam olejek do masażu Alterra ze sklepu Rossmann:) używam go do twarzy i w 3 dni skóra stała się po prostu piękna, na dodatek nie wyskakują już żadne pryszcze. Kremy z drogerii to tylko pieniądze wyrzucone w błoto i sama chemia ;)

Gość maść cynkowa czyni cuda
pewnie malo spisz i nie jesz wogole warzyw i owocow. sen i witaminy ale te naturalne zadne tabletki