Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowatrufla

Kto jedzie za tydzien nad morze?

Polecane posty

Gość ghjvvb
kobruetta a ty gdzie jedziesz?

mam wszystko w szafie mialo być, nie kupuje specjalnie jakis ekstra ciuchów, biore co mam.. biore dzide i ide :P kupiłam jedynie kosmetyki, lek dla dziecia na ukąszenia, kasze dla niego i chiba tyle

Gość malinowatrufla
coś na gorączke/biegunkę,ubranka na cieplo i na chłodniejsze dni,ulubiona zabawke,kocyk.

Gość malinowatrufla
ja tez nie kupuje ciuchów tylko takie rzeczy jak kalosze dla dzieci,płaszcz p/deszczowy,krem z filtrem,ręcznik plażowy dla dzieci itp bo tego nie mieli.a bluze i buty moj mąz tak zniszczył ze wstyd w takich jechac ;-)

Gość ghjvvb
hehe bywa:P tak mysle ze tam tez sa sklepy i apteki to jak cos to tez mozna tam kupic..

Gość malinowatrufla
w sumie tak,ale ja wole miec ze soba,jakby któres w trakcie jazdy cos bolalao albo co...ostatnio córka wlasnie w nocy mi temperatury dostała.

jade na zadupie w okolice Kołobrzegu, z tym że my uwielbiamy spokój, bez pielgrzymek na deptaku :) ghjvvb ja biore dla dziecia: czopki paracetamolowe, Ibufen, syrop z wapniem na ukąszenia, fenistil, wode morską i syrop na zaparcia, bo akurat to jego męczy, wode nietleniona i plastry. oprócz leków: ciuchy, zabawki, książeczki, rowerek, kalosze, palto przeciwdeszczowe, namiot dla dziecia na plaże, wiaderko z foremkami, basenik dmuchany i maly ponton dmuchany dla synka.

Gość ghjvvb
o widzisz, to jednak wezme.... nie pomyslałam o tym... chyba dlatego ze moje małe 10msc ma a jeszcze nigdy nie miaął temp ani nawet kaszlu i chyba dlatego nie jestem przeczulona na to...

Gość ghjvvb
w sumie tez po co kupowac jak ma sie w domu. kase bez sensu wydawac, a nad morzem jest na co:P

Gość my jedziemy do Darłówka
my 10 sierpnia wyruszamy do Darłowka. i tez mam oczywiscie nadzieje na ladna pogode :) narazie gromadze to co potrzeba :) a jak nie bedzie pogody to tez sie cos wymysli :) jedziemy z Krakowa i mamy 2 latka na pokladzie :) tez jedziemy w nocy ale wyruszamy tak ok 1-2 w nocy. mam nadzieje ze jakos ta podroz bedzie w miare ok :)

Gość ghjvvb
Kraków robi wjazd na morze hehe

Gość hallllllllllllllllooo
i jak pogoda nad morzem ?? nam zostal jeszcze tydzien do wyjazdu :)

Gość dzisiaj pada, jutro ma byc
lepiej