Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znacznie_lepsza

rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Witam, jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w alior banku na stanowisko pracownik zespołu obsługi klienta. Jakich pytań mogę się spodziewać?

a czy to ma byc praca w banku czy znow domokrazcow szukaja pod haslami typu menager active personal pro extra coaching itp

w banku. przynajmniej tak mi się wydaje i taką mam nadzieję bo w ogłoszeniu nie było takiego info, a przez tel też się nic nie dowiedziałam

myślisz ze tak będzie? no nic, przejdę się i zobaczę. a jak myslisz? jakie mogą zadać mi pytania? podejrzewam że będą to pytania typu - jakie cechy powinna posiadac osoba na tym stanowisku, o produktach bankowych. ale co jeszcze?

jeli to taka lipa (przygotuj sie na tio) to bedzie max pozerstwo typu co jest najwaznejsze w swiatowych trendacch finansowych itp a potem dojebia jak wazna jest dla nich opieka nad nowym klientem i ze kazdy wsrod twoich znajomych dzieki tobie sie przekona jaka maja super oferte beda ci wdzieczni i przyprowadza swoich znajomych do ciebie potem oni swoich znajomych juz wtedy wiesz co jest grane

nie no isc mozesz ale wiem ze 90% ofert z "sektora finansowego" to poprostu szukanie frajera ktory bedzie wciskal ludziom kredyty albo ubezpieczenia czy inne gowno