Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lambada tralala

Mam najlepszą narzeczoną na świecie!

Polecane posty

Gość lambada tralala

Dlatego chciałbym sprawić jej niespodziankę. Od ponad roku ciągle pracuje, uczy się i nie ma czasu dla siebie. Myślałem o jakimś krótkim, wspólnym wypadzie weekendowym. Może poleciłyby mi Panie jakieś fajne miejsca? Będę zobowiązany :)

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
zazdroszcze jej że ma takiego fajnego faceta - zależy gdzie mieszkacie, ale generalnie fajne miejsca to np. w PL nad morzem albo w górach. Ja mieszkam nad morzem - dokładnie w Gdyni. Może zabierz ja na kilka dni do SPA np. we Władysławowie co?? Oblookaj jakis fajny kilkudniowy pakiet dla dwojga wypoczniecie i miło spędzicie czas, chyba , że masz ograniczone fundusze to niekoniecznie SPA a jakis ośrodek, pensjonat. Ok a teraz napisz gdzie i jak złowić takiego normlanego porządnego faceta, który doceniałby fajną dziewczyne i organizowal dla niej wypady? Szukam a naokoło sami niedorobieni frustraci ehh...

Gość lambada tralala
to w takim razie wybiorę morze ;] góry są fajne, ale chyba wolałbym poleżeć na słońcu i odpocząć, a nie łazić po szlakach. dziękuję za komplement, ale jest chyba niezasłużony ;] każdy facet powinien doceniać swoją kobietę, jest to poniekąd sprzężone z męską naturą. nie szukaj fajnego faceta- jeśli jesteś dobrą dziewczyną, to sam Cię znajdzie :)

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
wiesz mam taką nadziję, że mnie znajdzie, ale niestety faceci teraz sa nastawieni na szybko, łatwo i przyjemnie, nie doceniają ładnych ale mniej przebojowych i "trudniejszych" w zdobyciu dziewczyn, nie chce im się wysilać - zresztą co tam...w kazdym razie polecam morze, mam nadzieję że pogoda wam dopisze bo aktualnie jest pięknie, słonecznie i ciepło i oby jak najdłużej :)

Gość lambada tralala
oj, nie wszyscy. może źle trafiasz? świat jest tak ustawiony, że każdy znajdzie swoją drugą połówkę. bądź cierpliwa i miej oczy otwarte. :) dziękuję za poradę :)

Gość lambada tralala
zapomniałeś jeszcze o "proszę" ;]