Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrycze80

Wróżbiarstwo

Polecane posty

Gość ottiii
jak jest z czasem w kartach ???? wróżba się sprawdziła ale nie w czasie podanym przez wróżkę .Miało być za 3 tyg a było za 3 miesiące .

do ottiii czas w klasycznych jest dni ,tyg ,mięsiace ,lata np kiedy znajdę pracę ? wyjdzie karta 3 wtedy mówimy za 3 ,dni ,tyg mięsiace lub lata patrzymy tez na karty obok i wtedy oceniamy czy bliżej do tyg czy do lat

Gość gość
Jeśli chodzi o czytanie z run to ja zawsze konsultuje się z doradcą duchowym Leray z http://wrozka.tv/ lub wróżką Miltiades. Te dwie osoby mogę polecić.

Gość gość
Zapraszamy dziś wieczorem o 19:00 program na żywo oglądamy w linku http://ezoliniawrozby.pl/wrozka-medium-isis już teraz można wysyłać SMS o treści : ISR.WIZJA pytanie ,imię data urodzenia na numer 74480 opłata 4,92 zł

nie kozystam bo to jest grzech a pozatym demony nie znaja przyszłosci jedynie zgaduja znaja tylko przeszłosz

Gość gość
Beatrycze80, widze że wróciłaś na kafe :) Mam pytanie do Ciebie - korzystałam z porady wróżki, utalentowanej zresztą. Bardzo dobrze nakreśliła mi moją teraźniejszość, bliska przyszłość też zresztą sprawdziła. Poza tym pokazał się jej w kartach mój wyjazd... Wtedy nie planowałam wyjazdu i w ogóle nie brałam pod uwagę czegoś takiego w moim życiu, bo niedawno wróciłam z zagranicy i mam jej szczerze dość... Po tygodniu natrafiłam na świetne ogłoszenie w sprawie pracy... Praca moja wymarzona właściwie haha, oczywiscie postanowiłam wysłać CV i nagle przeczytałam mniejszym drukiem, że praca wymaga wyjazdu na 3 miesiace zagranice... byłam w szoku :D pierwsze co mi przyszło do glowy, to "nie kuś losu, bo nie chciałaś wyjechać". Ale z jakiegoś powodu czułam, ze to jest to... I się zgłosiłam. Przeszłam wszystkie etapy rekrutacji, teraz czekam na odpowiedź czy przeszłam tę rekrutację pozytywnie czy negatywnie :P Moje pytanie brzmi: czy jeśli w trakcie czytania ogłoszenia poczułam impuls, intuicję wręcz, mówiącą, ze to własnie ten wyjazd miała na myśli wróżka - to znaczy że tak jest? że dostanę tę pracę? Na zasadzie samospełniajacej się przepowiedni? Bo prawdę mówiac wymagania były dość spore i gdyby nie wróżba, to nie wiem czy bym się skusiła wysłać cv... zasugerowałam się tym co powiedziała wróżka. I jakimś cudem przeszłam kilka etapów rerkutacji :)

Zacznę od tego że z tego co piszesz trafiłaś na kompetentną wróżkę *dobrze określiła przeszłość *dobrze określiła czas teraźniejszy Te fakty już świadczą o tym że wróżka była kompetentna *sprawdziła się bliska przyszłość też na plus dal tej wróżki . Teraz przejdźmy do wyjazdu który wyszedł ci w kartach *jeśli wróżba mówiła o takiej możliwości to ty sama wpłynęłaś na to podejmując taką a nie inną decyzję . *jeśli wróżba mówiła wprost będzie wyjazd to tak miało być i ty tak naprawdę nie miałaś na to wpływu . Musicie też zawsze pamiętać ze karty to wskazanie wam drogi ,bazując na twoim przykładzie ty już nie chciałaś jechać za granicę a dla ciebie dobra praca była za granicą to karty musiały pokazać wyjazd inaczej gdyby tego wyjazdu nie pokazały ty za pewne nie zwróciłabyś uwagi na ogłoszenie a tym samym straciła pewną szanse . A tak kiedy była karta wyjazdu wiedziałaś już ze jak chcesz mieć dobrą znów trzeba wyjechać .

Rytuały w pełnię księżyca Dziś wypada pełnia księżyca. Jest to czas sprzyjający wszelkiego rodzaju działaniom magocznym. Wróżby i zaklęcia wykorzystywane tej nocy mają silniejszą moc sprawczą. Zobacz rytuały na bogactwo, namiętność i oczyszczenie. RYTUAŁ 1 Jeżeli chcesz oczyścić swoją duszę lub duszę innej osoby, przygotuj: dwie świece białe dwie świece błękitne białą apaszkę lub kartkę miseczkę z wodą apaszkę rozłóż na stole na białych świecach napisz imię osoby lub osób, dla których odprawiasz rytuał świece umieść w świecznikach (najlepiej szklanych lub kryształowych) postaw świeczniki w rogach apaszki (świece w tym samym kolorze powinny stać po przekątnej) na środku apaszki postaw miseczkę z wodą zacznij zapalać świece, naprzemiennie białe i błękitne po zapaleniu każdej świecy zamocz palce w wodzie pozostawiając w niej wszelkie złe energie dręczące duszę pozwól świecom wypalić się do końca wodę wylej na ziemię, poza miejscem zamieszkanym przez ludzi. RYTUAŁ 2 Jeżeli chcesz rozpalić zmysły, wywołać namiętność, przygotuj: pięć czerwonych świec jedną świecę złotą jedną świecę różową złotą nitkę olejek ylang-ylang na każdej czerwonej świecy napisz imię osoby, której zmysły chcesz rozpalić każdą ze świec namaść od dołu do góry w intencji rozpalenia namiętności świece umieść w świecznikach na stole połóż duży talerz ustaw świece czerwoną i różową wokół talerza w równych odstępach (różowa powinna stać na samej górze) usuń talerz (pozwoli to otrzymać idealny okrąg) w środku okręgu postaw świecę złotą świece zamknij w kręgu z podwójnej złotej nitki pamiętaj, aby okrąg nie był otwarty obok ustaw kominek aromaterapeutyczny z siedmioma kroplami olejku zapal świecę pozwól świecom wypalić się do końca złotą nitkę podaruj miłej sercu osobie (najlepiej zawieś na niej rubin lub inny czerwony kamień). RYTUAŁ 3 Jeżeli chcesz przywołać bogactwo materialne, przygotuj: sześć ciemnozielonych świec jedną białą świecę złotą nitkę umieść świece w świecznikach ustaw świece jedna obok drugiej, jako ostatnią świecę białą świece połącz ze sobą złotą nitką pierwszego dnia pozwól pierwszej świecy wypalić się do połowy drugiego dnia pozwól drugiej świecy wypalić się do połowy trzeciego dnia pozwól trzeciej świecy wypalić się do połowy czwartego dnia pozwól czwartej świecy wypalić się do połowy piątego dnia pozwól piątej świecy wypalić się do połowy szóstego dnia pozwól szóstej świecy wypalić się do połowy siódmego dnia zapal wszystkie świece pozwól świecom wypalić się do końca. Przy wykonywaniu rytuałów bardzo ważne jest skupienie i koncetracja na indywidualnym celu, jaki sobie wyznaczasz!

Gość gość
Beatrycze ty to czarownica jesteś czytałam te twoją stronę na fb :) zdjęcia z rytów tam masz :P

Gość gość
Sluchajcie czy ktos korzystal z pomocy Malgorzaty Rosati? Czy komus ta pani pomogla?

Gość gość
Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; 11 nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych.12 Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni.  Pwt 18, 10-12

Gość gość
ja moge wszystkim z czystym sumieniem polecic pewnego wrozbite ktory nie jest osoba komercyjna nie prowadzi tych glupich programow w tv akurat ja zamawialam u niego rytual milosny i naprawde efekty byly widoczne pomimo zamawiania u wielu innych "ezoterykow", podam tylko jego maila zeby nie bylo oskarzen o autoreklame wrozbita.korneliusz@opoczta.pl podobno ma tez strone internetowa ale nie moglam jej znalezc

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.

Gość efficzka8
znacie jakieś dobre wróżki sms, które dobrze określają teraźniejszość?

Gość gość
ja osobiscie polecam wrozbita.korneliusz@opoczta.pl bardzo mily facet jeszcze zgodzil sie na wplaty polowy kasy dopiero jak beda efekty wykonanego spetania

Gość Beatrycze80
Proszę mi tutaj nie zaśmiecać tematu reklamami :)

Możecie pisać o swoich doświadczeniach :) ale bez REKLAMY tych osób bo niestety 98% tych wpisów to REKLAMA samego siebie :)

Wróżby sms odradzam :) Kto z was korzystał i odpowiedź dotyczyła zupełnie czego innego niz pytanie :) ten wie o co chodzi :)