Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrycze80

Wróżbiarstwo

Polecane posty

Gość gość
to jest doskonala opcja aby poznac niedaleka przyszlosc. czasami dzwonie do http://twojaprzyszlosc.com.pl/ na jakichs zakretach zyciowych i wtedy dowiaduje sie wielu rzeczy, ktore czesto sie pozniej sprawdxaja.

Ma ktoś jakieś ciekawe pytanie nie wróżby tylko czy ktoś chciałby o coś ciekawego zapytać.

Gość gość
czy jest jakiś talizman na wampira energetycznego?

Gość gość
sciagacie na siebe i dzieci cierpienie i to do czwartego pokolenia za to ze chodzicie do wruzeg jest to bałochwalstwo

Gość gość
zapłacicie własnym cierpieniem za ten grzech bałochwalstwa

Gość gość
Moze rytualy nie sa sluszna droga ale skoro mamy taka mozliwosc, to dlaczego nie sprobowac? Jesli bede cierpiec - trudno, moze na przyszlosc da mi to nauczke. To co bedzie kiedyś, bedzie kiedys. Teraz jest teraz. A teraz jestem szczesliwa. Swoj pierwszy rytual wykonalam u Varissywolfshade jakies dwa miesiace temu. Bylam po burzliwym rozstaniu z miłościa mojego zycia. Przez ponad osiem miesiecy zero kontaktu. Myslal, ze go zdradzilam... Cieszę sie, ze natrafilam na pania Vanesse. Przyznam, ze mialam watpliwosci, co do jej uslug. Przez ponad trzy tygodnie od wykonania nie bylo nic, zadnego znaku, poza tym, ze odblokowal mnie na fejsie. Przyznam, ze z tej desperacji zaczelam szukac pomocy u innych wrozek. Nigdy nie wierzylam w takie rzeczy. Pozniej przypadkowe spotkanie na ulicy.. Chociaz mieszka ok 140 km dalej. Kilka rozmow.. I tak teraz planujemy slub :) dodam, ze pomimo silnego uroku milosnego, w jego zachowaniu nie widze zadnych zmian. Taki sam jak zawsze, wiecznie rozesmiany, uroczy zazdrosnik Damian. Jesli mam cierpiec, za to co zrobilam, to trudno, najwazniejsze jest to, ze bedzie obok mnie. Pozdrawiam :)

Gość gość
ja po raz kolejny wracam zadowolona od wrozki Alissy :) najpierw same wrozby mi robila, i bylam zadowolona, a ostatnio wykonala rytual :) efekty blyskawiczne :D a tak swoja droga, to varissafwolfshade tez mi bardzo pomogla, choc rytualow u niej nie robilam :) super, polecam! warto.

Gość gość
Ja ostatnio napisalam do jednej z wrozek, ktora mi obiecala 100% skutecznosci jesli chodzi rytual. Warto wierzyc w cos takiego? Bo ja zawsze myslalam, jak i rowniez slyszalam od ludzi, ze nie ma czegos takiego jak 100% skutecznosci. Z wrozbami i rytualami jest roznie przeciez, prawda? Sama nie wiem co o tym myslec. Czy to mozliwe, zeby ona byla az tak dobra? Nie chce mi sie w to wierzyc, ale zdrugiej strony... Co myslicie?

Gość gość
jaka skutecznosc demony nie znaja przyszłosci tylko metoda dedukcji potrawia logicznie myśleć w porównaniu z niekturymi ludźmi zwłaszcza na kafeteri wiec moga trafić w 50% szansy i zwłaszcza pomagaja by sie spełniła a myslicie z kim wruzki sie kontaktuja z kartami to zwykłe karty z papieru z obrazkami nie muszą ich mieć moga miec zwykłe karty demony sa złosliwe i dla tego bóg zakazał sie z nimi kontaktowac działaj zawsze zaszkodzic

Gość gość
demony powiadasz? widziałeś kiedyś demona?

Gość gość
Na wróżkę varissewolfshade natknęłam się jakieś pół roku temu, wlasnie gdzieś tutaj na kafe. Przyznam, że moja sytuacja była tragiczna.. Rozstałam się z facetem w kłótni, nie chciał mnie znać. Nie byłam wobec niego zła ani nieszczera, po prostu się nie zrozumieliśmy, każde było zbyt dumne, i wyszło tak a nie inaczej. Byłam z nim dwa lata, a rozstałam się jakiś rok temu. Kiedy natknęłam się na varissę byłam pełna wątpliwości. To nie były moje pierwsze kontakty z magią, ale.. No cóż. Po pierwszym najsilniejszym rytuale efekt był po pięciu dniach. Odezwał się, przeprosił, ale chciał tylko przyjaźni. Po następnym rytuale przyznał, że kocha i tęskni. Wydałam na te oba rytuały ponad 500 zł, ale warto. I chcę tutaj zaznaczyć, że na poprzednie rytuały wydawałam po 100-200 zł, i efektu zero. Lepiej wydać to 500, i żeby efekt był. Chociaż myślę, że tutaj też zależy od waszego szczęścia i tego na kogo traficie. Ja jestem zadowolona. :) pozdrawiam, Izabela.

Gość gość
Mi pomogła bardzo przemiła Pani z którą ciągle Chatuję na skypie. Bralam u niej jeden z rytuałów już w ogromnym akcie desperacji nie oczekiwałam cudów ale widać że coś się zmieniło na lepsze. Dobre jest to że codziennie mogę sobie z nią popisać na skypie a nie tylko ciągle maile jak to u większości. Jak sobie chcecie z nią nawet porozmawiać to wyszukajcie w skypie "rytualistka misteria"

gość 2016.07.23 czy jest jakiś talizman na wampira energetycznego? *Polecam czerwoną nitkę na nadgarstku *Pentagram z rubinem

gość 2016.07.23 sciagacie na siebe i dzieci cierpienie i to do czwartego pokolenia za to ze chodzicie do wruzeg jest to bałochwalstwo U ciebie do czwartego pokolenia ludzie będą ograniczeni intelektualnie .

gość 2016.12.25 Ja ostatnio napisalam do jednej z wrozek, ktora mi obiecala 100% skutecznosci jesli chodzi rytual. Warto wierzyc w cos takiego? Bo ja zawsze myslalam, jak i rowniez slyszalam od ludzi, ze nie ma czegos takiego jak 100% skutecznosci. Z wrozbami i rytualami jest roznie przeciez, prawda? Sama nie wiem co o tym myslec. Czy to mozliwe, zeby ona byla az tak dobra? Nie chce mi sie w to wierzyc, ale zdrugiej strony... Co myslicie? Mylisz dwie kwestie wróżby i magię . W wróżbach nie ma 100% skuteczności gdyż my decydujemy o działania i my wpływamy na sprawdzalność .Wróżbę powinno się traktować jako wskazanie kierunku w którym mam iść a nie jako wyroczni. W magi jest inaczej tam powinna być skuteczność 100% o ile robi to ktoś kto się na tym zna .Magi też nie zatrzymiemy gdyby nam się po czasie odwidziało .

gość 2016.12.25 jaka skutecznosc demony nie znaja przyszłosci tylko metoda dedukcji potrawia logicznie myśleć w porównaniu z niekturymi ludźmi zwłaszcza na kafeteri wiec moga trafić w 50% szansy i zwłaszcza pomagaja by sie spełniła a myslicie z kim wruzki sie kontaktuja z kartami to zwykłe karty z papieru z obrazkami nie muszą ich mieć moga miec zwykłe karty demony sa złosliwe i dla tego bóg zakazał sie z nimi kontaktowac działaj zawsze zaszkodzic Ty się trochę poducz a potem pisz na ten temat ,bo wypowiadasz się w tematach na które nie masz zielonego pojęcia .

Nie reklamujemy tutaj innych wróżek bo to nie jest do tego temat ,ja też nie wypisuje tutaj reklam wróżek które są godne polecenia

gość 2017.03.25 Mi pomogła bardzo przemiła Pani z którą ciągle Chatuję na skypie. Bralam u niej jeden z rytuałów już w ogromnym akcie desperacji nie oczekiwałam cudów ale widać że coś się zmieniło na lepsze. Dobre jest to że codziennie mogę sobie z nią popisać na skypie a nie tylko ciągle maile jak to u większości. Jak sobie chcecie z nią nawet porozmawiać to wyszukajcie w skypie "rytualistka misteria" Ta pani nie ma życia prywatnego że ciągle czatuje? Wróżki rytualistki magowie itp osoby które same nie ułożyły sobie życia nie są wstanie pomóc wam . Kto mnie pamięta tutaj sprzed 10 lat jak wróżyłam za darmo ten wie że zawodowo w tym temacie osiągnęłam sukces . Dlatego mogłam tutaj wróżyć za darmo :) Przestałam bo mnie zaszczuto to co mi tutaj zrobiono przed laty był istnym linczem na mnie przez FANATYKÓW JEHOWY ale nie tylko ich .

Gość gość
Ja nadal znam wróżki, które wróżą za darmo, choć nie zawsze. Zależy od sytuacji, od ilości pytań. Nie wiem czy kojarzysz Varissę, ale ona nie raz wykonywała mi wróżby za darmo, najczęściej przed wykonaniem rytuału właśnie były za darmo. Innym razem prosiła o symboliczną wpłatę 15 zł za kilka pytań.. No jak dla mnie to nie jest duży koszt, jeśli poświęca czas, w którym mogłaby się zająć czymś innym. Jakby każdy do niej pisał po darmową wróżbę to pewnie spędziłaby cały dzień przed kompem i nic by z tego nie miała.

Gość gość
A jaki jest kontakt do tej Varissy? Może akurat powie mi coś ciekaweogo :)

Gość gość
Varissa nie robiła mi rytuałów, ale wróżyła mi kilka razy i faktycznie dobra jest varissawolfshade@tlen.pl ja od siebie mogę polecić Angelinę, wykonywała mi trzy rytuały, wszystkie z zamierzonym efektem mei.lina@tlen.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o wróżby to mogę przyznać, że Varissa pisze bardzo precyzyjne, długie odpowiedzi na pytania. Zapłaciłam u niej 50 zł za 6 pytań.. Myślę, że to mało, zważywszy na to ile napisała i w jaki sposób to zrobiła. Co prawda wróżyłam u niej dawno, ale mam pozytywne odczucia :) Jeśli chodzi o rytuały to wykonywałam je tylko u Alyssy. To pierwsza wróżka z jaką miałam kontakt, i od początku rytuały robiłam u niej. Nie zawiodła mnie w żadnym najmniejszym wypadku. Niby można sobie wmówić, że rytuał ddziała.. Ale tego, że facet który wyjechał na drugi koniec świata, i rozstał się ze mną w kłótni, po czym wrócił do mnie a później się oświadczył to chyba nie da się sobie wmówić? Efekt jest niesamowity, najbardziej mnie przekonał właśnie ten miłosny rytuał. :) polecam zdecydowanie.

Gość gość
Ja od siebie mogę polecić SERDECZNIE Emmę Cole. Niesamowita kkobieta, niesamowity kontakt. Nawet sobie nie wyobrażacie ile ta osoba zrobiła dla mnie dobrego. Widać, że nie o kasę jej chodzi tylko o pomoc drugiej osobie. Aż brak mi słów, naprawdę. W ciągu półtora roku moje życie zmieniło się z koszmaru w spełnienie marzeń.

Gość KASIULKA13B
Cześć wszystkim jestem już na tym forum bardzo długo szukałam pomocy,mianowicie chodzi o mojego faceta z którym się rozstałam.Szukałam pomocy u wszystkich żeby do mnie wrócił ,postanowiłam zrobić rytuał na nas ,1-raz zostałam oszukana 2 raz ktoś zrobił i potem kontakt urwał się . Nie miałam już sił cały czas płakałam było mi strasznie ciężko .Pojechałam kiedyś na targi medycyny naturalnej po świece do Katowic i było tam stoisko Wróżbity więc poszłam na karty i ten pan opisał wszystko tak jak było i zaproponował właśnie Białą magie czyli ten rytuał .Ja byłam już mega wkurzona i zniechęcona że to się nie uda itp . Po kilku dniach powiedziałam sobie wgłębi duszy że jak teraz się nie uda to już koniec .Spróbowałam odezwałam się do tego pana opisał mi wszystko co i jak .Ja nadał byłam nastawiona na nie .... po upływie 3,5 tygodnia on się odezwał ja już byłam zadowolona i tak się zrobiło że jesteśmy razem .Byłam w szoku do tej pory jestem szczęśliwa i co śmieszne bardzo mało zapłaciłam .Ten pan powiedział że nie liczy się kasa liczy się wymiana energetyczna i szczęście drugiej osoby.Dużo z was jest osób którzy szukają mogę wam dać namiary piszcie do mnie wasza

Gość gość
Aj