Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrycze80

Wróżbiarstwo

Polecane posty

Gość Ezoterynka
Witam Beatrycze kiedy znów będziesz ?

Gość Brytannica
Ja od dawna interesowałam ezoteryką, parapsychologią. Szczególnie ciekawiła mnie numerologia ;). Jeśli ktoś jest zainteresowany tematem to Aneta Steczkiewicz : http://www.anetasteczkiewicz.com.pl prowadzi w Warszawie ciekawe warsztaty numerologii pitagorejskiej na których można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy na przykład jak odkrywać i odczytywać informacje zawarte w liczbach daty urodzenia oraz imion i nazwisk. Okazało się na przykład, że moje imię jest idealnie do mnie dobrane dlatego tak dużo mi się w życiu udaje

Gość lwica1998
Osoby profesjonalnie zajmujące się wróżeniem z run, znają wszystkie litery alfabetu runicznego, a także znaczenie poszczególnych symboli. Potrafią trafnie zinterpretować ich układy i położenie względem siebie, a także posłużyć się odpowiednim rozkładem w zależności od zadanego pytania. Runiści tworzą także runiczne skrypty i amulety, które właściwie dobrane chronią przed złymi urokami, negatywną energią, oraz pomagają w duchowym rozwoju i uzyskaniu życiowej harmonii. Jeżeli chcesz otrzymać swój indywidualny skrypt runiczny, lub talizman z przeznaczonym tobie symbolem, skontaktuj się z naszymi runistkami. http://www.wrozenie24.com/runy-symbole/

Gość wróżka Magdalena
Witam Was serdecznie, Z racji, że temat jest właśnie o wróżbach jeśli jesteście zainteresowani/e mogę powróżyć darmowo kilku osobom. Jeśli macie pytania proszę o nie, w pytaniu proszę o datę urodzenia , imiona i najlepiej adres mailowy, na który wyślę Wam odpowiedzi. Jeśli wolicie nie podawać maila tutaj proszę pytanie wysłać na mój adres mailowy: wrozkamagdalena@onet.pl Pozdrawiam Was cieplutko:) Magda

Gość BeatryczePotrzebujeCie
Szukalam Cie dzis zagubione dziecie swej matki. Mialysmy kontakt jakies 4 lata temu. Potrzebuje Twej pomocy! Smiem mowic iz to sprawa zycia i smierci. Prosze, blagam odezwij sie. Czuje, ze w Tobie ma ostatnia nadzieja.

Gość Król Cienościi
Beatrycze80 może byś tu czasem zawitała / :P

Gość GRZES11111111
wrozka fallona to bardzo dobra wrozka na odleglosc przez maila lub przez tel. i na spotkania osobiste. bylem i jest niesamowita! jestem w szoku wrozka fallona tel. 517533873 wrozkafallona.blox.pl/

Gość gość
Ja polecam wrozke Ewe. Bardzo dobra sprawdzona przeze mnie i moich znajomych. Godna zaufania mowi prawde, bardzo pomaga tarotewa@wp.pl

Gość gość
oszustwo szatana tylko bóg zna przyszłosc i szatan tylko prubuje trafic i szatan tylko moze pomóc spełnic sie tej wruzbie a przeszłosc to wiadomo zna ja bo jest przy nasz cały czas nawet jak sie kompiemy nie zna naszych mysli ale moze nam podawac swije mysli jako swojke np jestem do niczego

Gość agattek84
WITAM Beatrycze80 mogłabyś mi powróżyć za pomocą wahadełka moje pytania to : 1. czy mąż mnie zdradza? 3 czy mąż zdradził mnie w delegacji? 2. czy znajdę pracę w najbliższym czasie? 3. czy będę miała jeszcze jedno dziecko? Agata ur. 06.12.1984 r

oooooooooo Beatrycze 2012.08.09 Beatrycze, znam Cie doskonale z pewnego forum usmiech.gif Nie wciskaj innymkitu bo dopiero sie uczysz usmiech.gif zajmuje się tym ponad 15lat zawodowo skoro uważasz ze sie ucze ok :D

biblia potepia wruzbiarstwo 2012.08.09 tarot niszczy zycie bo siaga kare za ten grzech Uwaga na ezoterykę Wchodzimy w ezoterykę, nie zdając sobie sprawy, co to jest. Pozornie wyglądo przyjemnie. Moim zdaniem wszystko zaczyna się od lekko traktowanych horoskopów gazetowych. One wyrabiają ciekawość. Sama miałam złudzenie, że również tarot opowiada ożyciu (moje trzy wróżby absolutnie się spełniły). Tu rzeczywiście działają siły Złego, który czasem real! wje nam te wróżby, byśmy dzięki takiemu potwierdzeniu weszli jeszcze głębiej w ezaterykę. Ale dzieje się tu jeszcze jedna rzecz: my przez to nigdy nie nauczymy się ufać Bogu zauważa Ewa Sałużanka, nawrócona za sprawą św. Siostry Faustyny. Odpowiedź nie popadajmy w skrajnosci owsze cos co jest stosowane bez umiaru moze miec też i poważne konsekwencje .

Ezoterynka 2012.08.14 Nie wiem z jakiego forum znasz Beatrycze ale chyba ją z kimś mylisz ta Beatrycze od lat stawia płatnie karty więc nie ma tu nowy o uczeniu się . Ezoterynka 2012.08.19 Witam Beatrycze kiedy znów będziesz ? Odpowiedź ;Widac ze ty mnie znasz :) Co jakiś czas zaglądam tutaj :)

Ezoteryka kart To sztuka czytania i interpretacji obrazów. Zaglądanie poza warstwy świata widzialnego i czerpanie mądrości z tego, co niewidzialne. To także umiejętność leczenia słowem.

Tarototerapeuci Kim jest specjalista od tarota? Wróżbitą? Jasnowidzem? Czarodziejem? To osoba, która ma głęboką intuicję, kontakt z podświadomością, rozumie język obrazów, snów i symboli. Ale też bacznie obserwuje otaczający ją świat, zgłębia tajniki psychiki, pojmuje procesy rządzące życiem ludzkim. Będąc obserwatorem, nadal świadomie przeżywa swoje życie. Jest wszechstronna. Medytuje i kontempluje znaczenie każdej karty, wciąż stara się pogłębić ich zrozumienie. Potrafi połączyć zdobywaną wiedzę z intuicją. Umie słuchać i czekać. I szukając w sobie odpowiedzi na pytania o sens życia, nieustająco się rozwija. Praca z kartami jest jak terapia, ma na celu pomagać ludziom. Dlatego ktoś, kto ogranicza się do przepowiadania zdarzeń, które nawet mogą się potwierdzić, ale zostawia klienta samego z tymi informacjami, jest tylko wróżbitą. Praktykowanie tarota to nie tylko odczytywanie znaczenia kart. To także narzędzie dla przeprowadzenia procesu zrozumienia i przepracowania problemów i ograniczeń danej osoby, które mają wpływ na jej życie. Specjalista od tarota na podstawie energii istniejących w danej chwili stwierdza, co człowiek powinien zrozumieć i przewartościować, aby uzyskać równowagę w danej sprawie, osiągnąć harmonię w zewnętrznym i wewnętrznym świecie. Może zasugerować, co spowodują energie pozostawione w stanie nierównowagi. W kontaktach z ludźmi proszącymi o pomoc, praktykujący tarota powinien wykazywać uważność i wrażliwość. Nie może oceniać, straszyć, sugerować podjęcia konkretnych decyzji. Nie powinien przemawiać z pozycji wszechwiedzącego autorytetu, używać ezoterycznego słownictwa. Ponosi absolutną odpowiedzialność za to, co mówi. Subtelna sztuka uzdrawiania tarotem czerpie siłę ze słów.

Czytam teraz te tematy co się pokazują i jestem w szoku kto tu teraz pisze??? liczę na to ze normalne osoby (dorosłe) tez tutaj są a nie tylko dzieci

Wczoraj na FB w grupie zamkniętej tylko dla zawodowych ezoteryków wróżek itp jedna bardzo znana wróżka (nie bede pisała jej imienia i nazwiska bo ona reklamy nie potrzebuje i tak trudno sie do niej dostac) napisała ze zamierza ponownie zgłebic temat skutki uboczne bezpłatnych wrózb oraz jak to negatywnie wpływa na człowieka .Ja w am tylko powiem ze przed laty wziełam udział w podobnym badaniou tylko ze w tedy tych wróżek było mało około 30 i wymieniłysmy doswiadczenia z tym zwiazane na koncu wymieniłysmy doswiadczenia z ludzimi którzy mieli bezpłatne wróżby i one są szokujace....najpierw uderza to w wróżkę a potem w taka osobe która sobie wróży za darmo . Dlatego ja od tego czasu nie wróżę za darmo .(czasem wahadłem ale wtedy ta osoba ma cos srobic dla kogos potrzebujacogo wiec jest cos za coś . Mój kolega zajmuje sie oczyszczenimi energi aury itp mówi ze 80% jego klientów to osoby z bezpłatnych wróżb i to jest szokujące . to co moze wskazywac ze cos nie tak u was jest Znacząca utrata lub przyrost wagi ciała bez znanych powodów - Silne bóle głowy - Nagłe pogorszenie wzroku – Kolor oczy zmienia się w szary - Depresja - Bezsenność - Nagłe ataki (np. padaczkowe) - Pech – Zmiany skórne – Koszmary nocne – Nadmierny i ciągły lęk przed wszystkim – Nagłe pogorszenie stanu zdrowia – Złość, agresja i niestabilność emocjonalna - U kobiet blokady zajścia w ciążę - Poronienia – Blokowanie miesiączki. Kiedy cierpisz doswiadczas tego to napewno masz juz powazne problemy z swoją zanieczyszczona energia aura biopolem . Zniszczenie kariery zawodowej – Lęk przed opuszczeniem domu- Nagłe opuszczenie domu/kraju – Zniszczenie małżeństwa lub związku – Blokada przychodów – Poważne i zagrażające życiu choroby - Samobójstwo – Nałogi – Porażki w każdej dziedzinie – Strata wszystkiego co się ma (domu, biznesu, pieniędzy) z „dziwnych” przyczyn – Częste wypadki

Klątwy, magie, uroki... Przeglądając od czasu do czasu różne fora ezoteryczne cały czas napotykam jeden temat, który cieszy się wielkim zainteresowaniem odwiedzających, zwłaszcza płc***ięknej. Myślę o tematach dotyczących różnych uroków. Pytania odwiedzających cały czas dotyczą tego samego – jak rzucić urok, kto jest w tym najlepszy, ile trzeba czekać na efekt, sprawdzone sposoby itp. Odpowiedzi „fachowców” są różne, ale prawie zawsze zapewniały zdesperowane kobiety (zdecydowana większość na tych forach zainteresowana urokami to kobiety) o wielkiej skuteczności takich działań, o spełnieniu swoich marzeń, o pełnym bezpieczeństwie tego typu rytuałów. Innymi słowy – tylko rzucać uroki ! Ostatnio w jednym miejscu znalazłem po raz pierwszy wątek, w którym osoba oferująca tego typu usługi napisała wprost, że stosuje negatywne praktyki duchowe aby „przyciągnąć” tego jedynego. W uproszczeniu możemy to nazwać „czarną magią”. Myślałem, że w końcu następuje otrzeźwienie społeczeństwa a tu….okazało się, że zainteresowanie wcale nie jest mniejsze. Hasło „czarna magia” nikogo nie odstraszyło i nie dało do myślenia. Dramat ! Kilka moich luźnych myśli na temat uroków i innych, tego typu praktyk: Każde działanie wymierzone w naruszenie wolnej woli drugiej osoby jest negatywną praktyką duchową tworzącą silne obciążenia karmiczne. Jeżeli ktoś mówi, że jest inaczej, po prostu Was okłamuje. Wiele silnych emocji związanych z potrzebą „posiadania” drugiego człowieka bez względu na koszty (nie tylko karmiczne) obejmuje tych ludzi, których „ciągną” do siebie bardzo mocne układy karmiczne. Powiedzmy szczerze – negatywne układy karmiczne, mające swoje korzenie w nieszczęśliwych wspólnych poprzednich wcieleniach. Karma ta w tym wcieleniu chce być rozwiązana i jedynym sposobem, jest zbliżenie i przyciągnięcie ludzi do siebie za pomocą bardzo mocnych energii emocjonalnych. Rodzi się pytanie, co będzie potem? Potem pierwotne oczarowanie mija i zaczyna się praca karmiczne. Jeżeli jedynym spoiwem takiej pary jest karma, związek będzie bardzo trudny. Jeżeli jest jeszcze coś, wspólny wysiłek pracy nad karmą, może dać pozytywne efekty. Problem polega na tym, że w początkowym okresie zauroczenie i przyciąganie karmiczne jest na tyle silne, że nie wiemy, czy jest coś ponad karmę. Wydaje nam się, że jest wielka miłość. Najczęściej po jakimś okresie, okazuje się, że tylko nam się tak wydawało…. I jeszcze jedna kwestia – kiedy czuję i mówię „JA go chcę”, to często nie zdajemy sobie z tego sprawy, że to „JA” wcale nie musi być moim prawdziwe „JA”. Jakże często spotykam osoby, które zupełnie zeszły ze swojej ścieżki życiowej (duchowej) i są w jakiś stopniu sterowane poprzez różne obce energie albo siedzące w aurach albo doczepione do aury. Nie są wtedy w stanie rozpoznać, czy ten wewnętrzny głos wzywający do danych działań jest naszym prawdziwym głosem czy też to negatywne energie nami manipulują i pchają nas w słusznym dla NICH kierunku. Wypowiedź Mariusza Kozłowskiego

Dziś Wielki piątek dzień w którym nie wolno stawiać kart nie chodzi tutaj tylko o katolików ale ogólnie w tym dniu wibracja jest taka że przede rzeczy mogą negatywnie wpłynąć na osobę wróżącą jak tez ta która zadaje pytanie .Jest tak do niedzieli Wielkanocnej .

Gość gość
Kolorowych jajeczek, rozczochranych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku, a przede wszystkim mokrego ubrania w dniu wielkiego lania!

sasanka8080 wczoraj Ja mialam u pewnej wiekowej pani z podlasia robiony ryt na powrót wrócił po tyg od rytu ale.... Dziś tego bardzo żałuję bo nie jestem szczęśliwa a on ze mną chyba też nie gdybym mogła doradzić tym co szukają magii powiem tak magia sprawi ze on wroci ale nie da wam gwarancji szczęścia. Jakiś czas temu bylam u wróżki i zapytałam czy będę szczęśliwa w zwiazku? To co usłyszałam " nie widzę szczęścia bo ty za pomocą złych mocy przywiązałaś do siebie złego człowieka" ja dopytałam ze nie wiem o co chodzi a ona " jest urok miłosny" wtedy wszystko zrozumiałam.Od razu mówię ze ja nic tej wróżce nie mówiłam ona sama to zobaczyła. Co ja teraz mam zrobić? Dodam ze jak zapytałam te wróżkę powiedziała "człowiek płaci za swoje życzenia" trzeba się dobrze zastanowić o co się prosi. To mądra kobieta chyba ponad 80 lat ma ludzie z całej Polski do niej przyjeżdżają. Nie podam namiarów bo ona tylko osobiście przyjmuje. Napisałam to by ktoś kto się nad tym zastanawia potem nie podzielił mojego losu. Nie potrafie zasnacć dziś Z podlasia to pewno alanna. Wlasnie dzieki jej urokowi wrocil do mnie maz. Na poczatku bylo bajecznie. Minelo. Nie kocham go. Nie chce z nim byc. On jest zazdrosny,zaborczy. Nie chce rozwodu. Powiedzial ze nigdy mnie nie zostawi. Jestem uwiklana w toksyczny zwiazek. Nie jestem i nie bede z nim szczesliwa. Beatrycze80 dziś gość wczoraj Beatrycze80 a ty niby taka dobra jesteś w magii i rytuałach? A dlaczego tyle negatywnych opinii na twój temat w internecie znalazłam?? Odpowiedź ; ja nie jestem dobra w magii i rytuałach usmiech.gif bo się tym nie zajmuję . nigdy ta tematyką od tej strony się nie zajmował raczej zajmuje się ta drugą stroną badam zjawiska paranormalne u ludzi którzy korzystają z magii .więc nie wiem gdzie ty wyczytałaś złe opinie na ten temat chyba od osób co chcieli mi zaszkodzić za zapomnieli się doinformować czym ja się zajmuję . Beatrycze80 dziś halinkaaaa to co piszesz to naturalny skutek uroku zawsze są konsekwencje oczywiście i każdej osoby inne jednak najczęściej spotykane to ze dana osoba wraca jednak osoba zamawiająca i tak nie jest szczęśliwa . Beatrycze80 dziś Jaśmina77777 racja lepiej szukać specjalisty a nie kogoś od wszystkiego usmiech.gif Beatrycze80 dziś sasanka8080 to samo co poprzedniczka ,trzeba zrozumieć czym jest magia ,to zniewolenie poprzez czary drugiego człowieka który tak naprawdę was nie chce ale czary robią swoje i jest z wami .magia to złudzenie iluzja ,kiedy mnie ktoś pyta czy powinien zrobić magię na powrót mówię ok chcesz być z kimś kto cie nie kocha a tylko czary będą go trzymać przy tobie ok ale pamiętaj magi nie da się anulować przerwać itp (owszem ściąga się magię ale nie może tego zrobić ktoś kto to zlecił czyli jeśli zrobicie rytuał na mężczyznę i on z wami będzie a kiedyś sam to ściągnie lub ktoś mu bliski wtedy on jest wolny od magii a osoba zamawiająca do końca życia będzie mu przypisana czyli nie ułoży sobie życia . innym skutkiem jest obecność ducha czy np zaczyna prześladować pech inna osoba poważne zachoruje każdy przypadek jest inny . Czary mają ogromną moc i siłę ale raz otworzycie te drzwi to zmienicie swoje życie na zawsze. Nie potrafie zasnacć dziś Z podlasia to pewno alanna. Wlasnie dzieki jej urokowi wrocil do mnie maz. Na poczatku bylo bajecznie. Minelo. Nie kocham go. Nie chce z nim byc. On jest zazdrosny,zaborczy. Nie chce rozwodu. Powiedzial ze nigdy mnie nie zostawi. Jestem uwiklana w toksyczny zwiazek. Nie jestem i nie bede z nim szczesliwa. odpowiedź ; dobrze ze to piszesz może ktoś zda sobie sprawę ze magia nie da mu szczęścia a raczej na pewno wystawi rachunek tu już to wiesz niestety zapewne zdałaś sobie sprawę ze nie możesz odejść tylko śmierć może was rozdzielić a w nie których rytuałach nawet śmierć nic nie zmienia Takie sytuacje jak ty opisujesz zdarzają się najczęściej .Niestety nikt ci magii nie anuluje smutas.gifsmutas.gifsmutas.gif

Proszę osoby by wyraziły zdanie które mają cos do powiedzenia te które jeszcze sie nie przekonały o skutkach na razie niech nie zabierają głosu

Gość Irminapodlaskie
ja miałam urok miłosny 5lat temu po 3tyg wrócił do mnie maż .Jednak ten związek to koszmar jest zaborczy agresywny wulgarny wcale nie jestem szczęśliwa kilka razy próbowałam odejść na siłę ściągał mnie z powrotem powiedział mi że albo będę z nim albo umrę .Boje się go .Dopiero nie dawno przeczytałam na stronie jednej z znanych polskich ezoteryczek o skutkach ubocznych znalazłam tam też publikacje innych osób które tak jak ja bardzo tego żałują dziś wiem ze magia zniszczyła mi życie .Nie wiem czy dziś byłabym z kimś innym gdyby nie ten urok ale wiem ze nie tkwiłabym w takim układzie jakim dziś jestem .Mam żal do pani która to robiła bo pytałam się czy są jakieś konsekwencje powiedziała ze jest to w pełni bezpieczne .

Gość ola z okolic opola
Ja też żałuję wykonanego uroku .On wrócił do mnie wzięliśmy ślub jestem z nim ale co mi z tego on i tak nadal spotyka się z tamtą mają dziecko i co mi z tego tylko zmarnowałam sobie życie. Magia działa ale nie daje szczęścia.

Gość renata784695784
ile się czeka na sprawdzenie uroku miłosnego??? ja miałam robiony 9 mięsiący temu i jeszcze nie wrócił :( czy to oznacza ze urok u mnie nie zadziałał ???

renata784695784 to znaczy ze ktoś cie oszukał magia na powrót zazwyczaj działa max. do 3 miesięcy ale u większości do 1 miesiąca . Jak teraz by wrócił to raczej sam od siebie .

Irminapodlaskie Osoba która pani tego nie powiedziała sama jest nie wyedukowana dobrze i tego nie wiem ( w pani przypadku raczej to odrzucam bo osoba znała się na rzeczy skoro on wrócił szybko )lub była nastawiona na zarobek i świadomie o tym nie powiedziała i tak chyba było w pani przypadku .